• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi Alıştırma külodu yardım hangı marka

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

bersu_791

canım oglum:))
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2009
1.331
5
116
44
İstanbul
oğluma alıstırm kulodu almak ıstıyorum sebeıne gelınce altını actıgım zaman bezını baglatmak ıstemıyor oğlum11 aylık kullanan arkaladslar hangı marka alıstırma kulodu aldınız bazı yorumlarda gordum sızıntı yapıyormus kımısı yapmıyor dıyor
ben alıstırma kulodunu oğlum sakınlesıp bezını baglatıncaya kadar takacam yanı 30dakıka fılan sonra bez barada baktımkı 10aylık bebıslerımız bezden kurtulan var bende lazımlık alıp deneyecem zaten oğlum bana baglımlı ben wc ye gırdıgımde bıle yanımda oğlum anne çiş yapıyor dıyorum cok hosuna gıdıyor ve guluyor:)) ah ah ne hallere dusuruyorlar ınsanı:))

canım çocukların tuvalet alışkanlığıda gelişimlerinin bir parçası...her çocukta farklılık gösterir...yeğenim bir yaşında öğrendi ,kızım 3 yaşında...bu tercih meselesi...
ben önce bir lazımlık al,gözle bebeğini derim,baktın ki olmuyor ısrarcı olma...çocuk psikolojisi için tuvalet çok önemli,onu kendisinin bir parçası olarak görüyor çocuk...
alıştırma kilodunuda boşa alma derim,ben almıştım sızdırır...onunla harcayacağın zamanı
ı klozet başında bekleyerek harca daha iyi,ama ısrarcı olma sakın.

alıştırma kulodunu tuvalet egıtımı için degıl daha hazır degıl sadece altını actıgımda bezletmemek için kacıyor bır kaza olmasın dıye poposu bıraz hava alsın dıye eger bu aradada çişini yaparsa halıya akmasın dıye yarım saat sonra fılan bezletıyor kendını

alıştırma kulodunu tuvalet egıtımı için degıl daha hazır degıl sadece altını actıgımda bezletmemek için kacıyor bır kaza olmasın dıye poposu bıraz hava alsın dıye eger bu aradada çişini yaparsa halıya akmasın dıye yarım saat sonra fılan bezletıyor kendını

Merhaba zamanında bende almıştım arada poposu hava alsın diye taktım ama hava falan aldırdığı yok daha beter terletiyordu zaten çişi biraz fala yaparsada sızdırıyor ama öyle halıyı kirletecek kadar değil yarım saatlik kullanacaksan uygun aslında kullanabilirsin bence...

:9: ben kendi kullandığım yöntemi söyleyeyeyim canım sana yapabilirsen daha kullanışlı. benim canavarda bir yaşından beri bağlatmamak için köşe bucak kaçıyo ben artık ayakta bağlıyorum bezini. yanlış anlamadın ayakta. :1:
temizlendikten sonra ayaklanıyodu her defasında kavga gürültü derken yatırmaya çalışmayınca kaçmadığınıda farkettim. o günden beri bu yöntemi kullanıyorum. sırtını kendine ver bebişinin bezi dizinle beli arasına sıkıştır sonra ön parçayı bir elinle destekle ve diğer elinlede bantları yapıştır. bu arada boynuyla kulağıyla vs. oynarsan daha kolay durur :1:
ne hallere girmek mi demiştin :27:

:9: ben kendi kullandığım yöntemi söyleyeyeyim canım sana yapabilirsen daha kullanışlı. benim canavarda bir yaşından beri bağlatmamak için köşe bucak kaçıyo ben artık ayakta bağlıyorum bezini. yanlış anlamadın ayakta. :1:
temizlendikten sonra ayaklanıyodu her defasında kavga gürültü derken yatırmaya çalışmayınca kaçmadığınıda farkettim. o günden beri bu yöntemi kullanıyorum. sırtını kendine ver bebişinin bezi dizinle beli arasına sıkıştır sonra ön parçayı bir elinle destekle ve diğer elinlede bantları yapıştır. bu arada boynuyla kulağıyla vs. oynarsan daha kolay durur :1:
ne hallere girmek mi demiştin :27:

cvbın için teskkur ederım arada bu yontemı denıyorum bazen işe yarıyor bazen yaramıyor bugun reklamlarda actım altını gayer rahattı hıc sorun cıkmadı ama her zaman olmaz herhalde

Back