Bebek Beslenmesi alıştırma bardağı seçimi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

daisy83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2008
385
1
96
42
İstanbul
Oğluma bugüne kadar suyu biberonla içiriyordum. Artık, önceden aldığım Avent magic cup'a geçmeye karar verdim. Bu bardak akıtmıyor sadece emince geliyor. 1-2 günlük denemenin sonunda oğlum bunu emmeyi öğrendi ama bir sorun var. Burnuna denk gelen beyaz kısımda küçük bir noktadan su sızıyor ve oğlumun burnuna giriyor, doğal olarak öksürtüyor. Bilerek mi böyle yapılmış yoksa bir kusur mu bilmiyorum. İçini incelediğimde o kısımda küçük bir delik gördüm.
Siz hangi marka bardakları kullanıyorsunuz ne tavsiye edersiniz?

canım ben önce wee nin silikonlu bardağını kullandım..sonra normal olanını kullanmaya başladım..

Bende standart Wee bardak kullanıyorum. İyi hoş ama içine yarım su koysam bile elimde azcık sallansın hemen dökülüyor. Bi bunu sevmiyorum. Yoksa kızım güzel içiyor bundan.

cnm aynı sorun bendede oldu.avent marka kullandım bende.dediğin giibi o delikten akıttıkça çocuk rahatsız oluodu.bende chicco aldım çok kullanışlı tavsye edermm..

Demekki genel bir özelliği Avent'in... Nedense... Chicco da sadece emince getiriyor dimi elinde sallarken akıtıyor mu? Bizimkinin oyuncaklarından biri oldu da bu bardak...

Bizimki ne alıştırma bardağı, ne suluk, ne biberon hiçbirinden suyu içmesini bilmiyor. Sadece normal bardaktan içiyor, onu da yarısını dışına akıtarak :)

Back