- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.633
- Konu Sahibi yazarhanim35
Çekinmekte haklı olabilir, eğer ilerde işler ciddiye binerse zaten çekinmeyecektir. Herhangi bir biçimde taktiksel davranmaya gerek yok, sana olan sevgisinden eminsen akışına bırak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gayet iyiyz çekinmek değil onunkisi
hayır
gösteriyor da zaten
bazen gerekli oluyor alışma aşaması
Ne kadar zamandır birliktesiniz?[/QUOTE]tüm huysuzluklarıma alttan alıyor nasıl sevmiyor diyebilirm ki
Bazı erkekler kadınlar kadar sevgisini cok gösteremeyebilir asıl senin buna alışman lazım.senle ciddi düşünüyorsa evlilik konusu acmaya baslarsa vs sende anlarsınki seviyor ve içinde yaşıyor biraz zamana bırak iyice huyunu suyunu anla
Bu hangisi?
bu yaslardayken kendınden cok büyük adamlara ilgi duyuyor insan ama 4-5 yası geçmemen senın yararına çünkü bende öyleydim 27 yasına geldım nişanlım 30 yasındaydı gercı ayrıldık ama ılerleyen yaslarda kendı yasına yakın erkeklerı istersın
Çekinmekte haklı olabilir, eğer ilerde işler ciddiye binerse zaten çekinmeyecektir. Herhangi bir biçimde taktiksel davranmaya gerek yok, sana olan sevgisinden eminsen akışına bırak.
Bugun okudugum kacinci konu , butun kizlar kendinden bukadar buyuk erkekleri merden buluyor !!
canım sen bütün soruların cevabını biliyorsun zaten. neden yardım istiyorsun ki ?
not : gerçekten seven erkek alışma aşamasına gerek duymaz. duruma iyi tarafından bakmak için böyle bişey çıkardın heralde ama gerçekçi olman lazım.
evet olgun zaten :) bnde olgunum aslında memnumum cıvık cıvık aşkımlı canımlı cicimli olmamasından :)Canım yaa daha çok yeni :) bizde ilk 4-5 ay açıklamadık bu kadarcık zamanda normal cok belli edememesi. Biraz birlikte vakit gecirin iyice tanıyın birbirinizi açılır zamanla e birazda olgundur zaten :)
Bende yasıtlarıma göre daha olgunum nisanlım yasıtlarına göre daha cocuksu öyle dengeyi kurduk :) umarım mutlu olursunuz ama ask gözünü kör etmesin tekrar söylüyorum iyice ölç tart :)evet olgun zaten :) bnde olgunum aslında memnumum cıvık cıvık aşkımlı canımlı cicimli olmamasından :)
gözüm kör olmaz ama ruh eşimi bulduğuma inanıyorum işte :) benim sevgilimn de çocuksu yanları var ama daha iyi dengeliyoruz :)Bende yasıtlarıma göre daha olgunum nisanlım yasıtlarına göre daha cocuksu öyle dengeyi kurduk :) umarım mutlu olursunuz ama ask gözünü kör etmesin tekrar söylüyorum iyice ölç tart :)
Maşallah diyeyim o zaman :) umarım hayallerin gerçek olur :)gözüm kör olmaz ama ruh eşimi bulduğuma inanıyorum işte :) benim sevgilimn de çocuksu yanları var ama daha iyi dengeliyoruz :)
inşallah canım :)Maşallah diyeyim o zaman :) umarım hayallerin gerçek olur :)