Alışma aşaması mı acaba ?

Çekinmekte haklı olabilir, eğer ilerde işler ciddiye binerse zaten çekinmeyecektir. Herhangi bir biçimde taktiksel davranmaya gerek yok, sana olan sevgisinden eminsen akışına bırak.

gayet iyiyz çekinmek değil onunkisi

hayır

gösteriyor da zaten

bazen gerekli oluyor alışma aşaması

canım sen bütün soruların cevabını biliyorsun zaten. neden yardım istiyorsun ki ?

not : gerçekten seven erkek alışma aşamasına gerek duymaz. duruma iyi tarafından bakmak için böyle bişey çıkardın heralde ama gerçekçi olman lazım.

tüm huysuzluklarıma alttan alıyor nasıl sevmiyor diyebilirm ki
Ne kadar zamandır birliktesiniz?[/QUOTE]

1 haftayı geçti . daha çok yeniyiz aslında

Bazı erkekler kadınlar kadar sevgisini cok gösteremeyebilir asıl senin buna alışman lazım.senle ciddi düşünüyorsa evlilik konusu acmaya baslarsa vs sende anlarsınki seviyor ve içinde yaşıyor biraz zamana bırak iyice huyunu suyunu anla

aslında alıştım diyebilirim :) çnkü çıkmaya başladığımız akşamla bugün ve bu konuyu açtığım gün arasında o kadr çok fark var ki :)

söylesem tanıyacaksınız sanki

bu yaslardayken kendınden cok büyük adamlara ilgi duyuyor insan ama 4-5 yası geçmemen senın yararına çünkü bende öyleydim 27 yasına geldım nişanlım 30 yasındaydı gercı ayrıldık ama ılerleyen yaslarda kendı yasına yakın erkeklerı istersın

ben mutluyum huzurluyum şuan 22 yaşındaki yaşıtlarıma bakıyorum da kızlara küfür ve asker arkadaşı gibi davranmaları dışında bir davranış göremiyorum

Çekinmekte haklı olabilir, eğer ilerde işler ciddiye binerse zaten çekinmeyecektir. Herhangi bir biçimde taktiksel davranmaya gerek yok, sana olan sevgisinden eminsen akışına bırak.

eminim :)

Bugun okudugum kacinci konu , butun kizlar kendinden bukadar buyuk erkekleri merden buluyor !!

pazardan alıyorz sizede tavsiye ederim hey allahım ya

canım sen bütün soruların cevabını biliyorsun zaten. neden yardım istiyorsun ki ?

not : gerçekten seven erkek alışma aşamasına gerek duymaz. duruma iyi tarafından bakmak için böyle bişey çıkardın heralde ama gerçekçi olman lazım.

sorumun cevabını biliyorum :) evet seviliyorum sevgisini belli eden bir erkek tarafından bu konuyu açtığım günle bugün arasında fark var :)

Canım yaa daha çok yeni :) bizde ilk 4-5 ay açıklamadık bu kadarcık zamanda normal cok belli edememesi. Biraz birlikte vakit gecirin iyice tanıyın birbirinizi açılır zamanla e birazda olgundur zaten :)

Canım yaa daha çok yeni :) bizde ilk 4-5 ay açıklamadık bu kadarcık zamanda normal cok belli edememesi. Biraz birlikte vakit gecirin iyice tanıyın birbirinizi açılır zamanla e birazda olgundur zaten :)
evet olgun zaten :) bnde olgunum aslında memnumum cıvık cıvık aşkımlı canımlı cicimli olmamasından :)

evet olgun zaten :) bnde olgunum aslında memnumum cıvık cıvık aşkımlı canımlı cicimli olmamasından :)
Bende yasıtlarıma göre daha olgunum nisanlım yasıtlarına göre daha cocuksu öyle dengeyi kurduk :) umarım mutlu olursunuz ama ask gözünü kör etmesin tekrar söylüyorum iyice ölç tart :)

Bende yasıtlarıma göre daha olgunum nisanlım yasıtlarına göre daha cocuksu öyle dengeyi kurduk :) umarım mutlu olursunuz ama ask gözünü kör etmesin tekrar söylüyorum iyice ölç tart :)
gözüm kör olmaz ama ruh eşimi bulduğuma inanıyorum işte :) benim sevgilimn de çocuksu yanları var ama daha iyi dengeliyoruz :)

Daha çok yenişmişsiniz Minel, bu durumda zaten rahat olmaması normal canım. Önceden yazdığım gibi akışına bırak. Yalnız sana şunu hatırlatmak isterim, hepimiz ilişkiye yeni başladığımızda o ilk bir kaç ay hep canım cicim ayı oldu, hep alttan alındık hep sevgi, saygı ve ilgiyle yaklaşıldık ama esas olay 3. aydan sonrası. Siz bu 3 aydan sonra gayet güzel biçimde ilerletebiliyorsanız sonrasında işin daha kolay.

X