alışkanlıklar dan kaç günde vazgeçilir (umarım dogru yere konu açmışımdır)

Sargoz

güncel 80 => 70 e inecegim inşallah :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2015
12.563
7.620
198
28 aylık bi oglum var tlfn da çok vakit geçriyor ve aglıyordu telefonumu kaldırdım bugün 4. günün telefonsuz ama ne annemler nede başkası ulaşamıyor genelde kuzenlerim ve kardeşlerim whatsap kullanıyor kaç günde unutur sizce bu alışkanlıgı 40 mı yoksa 21 günde mi inanmayacaksınız ama eşimin telefonuna elini bile sürmüyor

Bunun 40ını 21ini bilemem. Uzman bir pedagog vs değilim ama çocukları çok sevdiğim için dillerinden iyi anlıyorum. Çocuğunuzla oyun oynayın, resim yapın bakın bunları hayatınızda bilmem kaç kez belki duymuşsunuzdur ama gerçekten bir çocuğun çocuk yaşlarını telefon televizyon bilgisayar gibi aletlerde geçirmesi anne babanın ilgisizliğinden kaynaklanıyor. Tabi ki bunlarla da vakit geçirecek sonuçta teknoloji çağındayız. Ama çok fazla vakit geçirmesini engellemek istiyorsanız çocuğunuzu eğlendirecek aktiviteler üretmeniz şart. Çocukla çocuk olun şarkı söyleyin evcilik oynayın resim çizin çocuk sizinle eğlenmeyi bilsin, telefonu aramasın.

Oyun oynuyor ve vakit geçiriyorum çuf çufculuk saklambaç yakamaca vs oynuyorum sayıları ve renkleri ögrettim

Oyun oynuyor ve vakit geçiriyorum çuf çufculuk saklambaç yakamaca vs oynuyorum sayıları ve renkleri ögrettim

ne güzel daha ne istiyor bu çocuklar anlamadım ki valla şimdiki çocuklarla işimiz zor. Bizim çocukluk dönemimizde annemiz bizimle oyun oynardı ama bizi yalnız bıraktığında da hiç böyle şeyler yapmazdık kendi kendimize oyun oynamayı da bilirdik. Teknoloji çağındayız diye midir nedir çocukların huyu doğuştan bir değişik :) acaba çocuğun yanındayken anne babanın telefonuyla veya bilgisayarıyla ilgilenmesinden mi kaynaklanıyor. Çocuğunuzun yanında o uyuyana kadar ne siz ne eşiniz telefonla oyalanmayın iyisi mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…