alış-veriş yapmak istiyorum ama param yok diyenler.... :))))

zar_zor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2012
235
4
evet arkadaşlar delice alış-veriş yapmak istiyorum ama imkanlar sınırlı offff offfffff şöyle delice fiyat düşünmeden şunu alıyorum şunuda şunuda aaa buda güzelmiş bunuda layım demek istiyorum amaaa :KK43:((( sadece hayal. Böyle diyen kaç kişiyiz ????

ben:KK53: bugün yapsam, yarın da yapmak istiyorum...
olmuyor, yetmiyor, doymuyorum:KK53: ayda bir alışverişe çıkarım, bazen 2 haftada bir, bu durum nadir.
az para harcamıyorum.
haftada bir çıktığımı düşünün:KK30:

Son düzenleme:
bende bende hep istiyorum hep istiyorum doyamıyorum ayakkabı delisiyim manyağıda denebilir :)))))

çok para harcarım ama, kalıteyı ucuza alırım:KK53:
ucuza alınca bedavaya almış gibi hissediyorum :KK1:

mağazaların önünden geçince, hepsı benım olsun istiyorum:KK53:
alışveriş yapmayacaksam asla mağazalara bakmam
begenınce almak isterim çünkü:KK53:

hepsi benim olacak, hepsi:KK53::KK1:

bu güzel işte kaliteyi ucuza almak ben trabzonda yaşıyorum 100 tl ye iki parça bişey zor alıyorum öyle marka takıntımda yoktur ama ucuzda yok bigün bu parayı bulacam....

bu güzel işte kaliteyi ucuza almak ben trabzonda yaşıyorum 100 tl ye iki parça bişey zor alıyorum öyle marka takıntımda yoktur ama ucuzda yok bigün bu parayı bulacam....

ayakkabı ve kot dısında ise, bu 2 parça pahalı bence.
ben marka alırım ve o dediğin fiyata 4 tane kazak alırım:KK53:

markaların indirimlerini taki et:KK34:

bende alışverişi çok severim özellikle netten çok alırım daybuyday.com'u ben kalkındırdım:KK1:
şimdi morhipo ve limangoya ağırlık veriyorum:KK31:
uygun fiyata güzel parçalar alırım sırf almak için almam
kendimi dizginliyorum artık
:KK37:
trabzon neden pahalı bu kadar? ben 100 liraya uuu neler alırım:KK76:

ahh şimdi Trabzon deyince Forum'a gidip çılgınlar gibi alışveriş yapmak, ihtiyacım olmasa da ''belki lazım olur'' diye bir sürü şey almak istedi canım :KK53:

morhipo yu zengin eden bi ben varım sanıyodum ben de :130:

X