:::::ALİŞ ve ÖMERİN DİŞBUĞDAYINA HOŞGELDİNİZ:::

WomenLove

bir Aşk Krallığı
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2007
24.020
122
iyi geceler arkadaşlar bebeklerimiz doğdu,ağladı,gaz sancısı oldu,agu dedi,ek gıdaya geçtik,döndü,emekledi sıraladı derken dişlerimiz çıktı....
adettendir dedik dişbuğdayımız olsun dedik.....ve çok özenerek uğraşarak kendi çapımda bir parti yaptım kuzularıma .....onlarda hakkını verdi allah için, Alişimin alt ön 2 diş ve üst 1 diş , Ömeriminde ön üst 2 dişi çıktı.
sizlerde buyrun partimize :))

bu davetiyelerimiz
i-32369.jpg

buda kapımız
a7dmcaly1w5psqcvqcy.jpg

merdivenlerimizi süsledik azcık
ffy3g7bjgqhlaa4w0ntf.jpg

odamız
osefk5na1v8vo1yzbs05.jpg

6ttma5h68gudy9393nn.jpg

hoşgeldinizzz
xgvfry2koz5ym9ych26l.jpg

1in4340isz0htldoku.jpg

misafirlere ikramlık şekerlerimiz

xxxvd4ca1ymganqrryop.jpg

şekerleri bağladığımız kurdela dokumadır üzerinde ali ömer yazıyor meslektaşım yaptı kurdelaları
o9mu07ck0o8wg8ewpkn.jpg

bunlar hediye kurabiyelerimiz kuzenimin eşi yapmış
smari1z0mul2c73kzl.jpg

nj00358m4g1in6j24mof.jpg

3fgp3g13xa2a3wldywe.jpg

masamız
e51636ri9i447j68smja.jpg

dişbugday bardaklarımız ve kasemiz ben süsledim
cvdbgoort8sytf7fexd.jpg

bunlarda benim buğdaylarım
t392ev96cvoxxaxo2n8l.jpg

mnay6jrd8r5b8p4wwr.jpg

bunlar meslek seçimlerimiz
4zrxsyzgv4obirknw5c.jpg

saldık ortaya kuzuları
89szawm15s6rtelmpnd.jpg

alişim mezurayı kapttı eline kimi dedi modacı olacak ,kimi dedi mühendis ölçecek
9sskqcvp22f82sg2hetg.jpg

ömerim mausu seçti bilgisayarcı olacak
wdsx19jqwjc4tx8nybf.jpg

pastamız
viewer.php
[/URL][/IMG]
i-32379.jpg

arkadaşlar çok resim var ama yüklenmiyor facedeb artık görürsünüz detaylı bir kaç resimde buraya ilave edeceğim

Son düzenleme:
çok şekerler maşallah biri çok ciddi diğeri gülücükler saçıyo allah uzun ömürler nasip etsin dişleri hiç çürümesin inci gibi olsunlar

Tatlım herşeye özendiğin belli, harika bi parti olmuş. Oğluşlarım zaten dünya harikaları a.s.

Allah daha güzel günlerini görmeyi nasip etsin. Öpüyorum hepinizi kocaman a.s.

Aman yarebbim ne kadar yakışıklı delikanlı bunlaropuyorumnanaktan
Maşallah:nazar: Allah uzun ömür versin hayırlı evlat olmalarını nasip etsin inşallah

Tatlım herşeye özendiğin belli, harika bi parti olmuş. Oğluşlarım zaten dünya harikaları a.s.

Allah daha güzel günlerini görmeyi nasip etsin. Öpüyorum hepinizi kocaman a.s.

sağolll cnm benim aminnnnnnnnnnn

Aman yarebbim ne kadar yakışıklı delikanlı bunlaropuyorumnanaktan
Maşallah:nazar: Allah uzun ömür versin hayırlı evlat olmalarını nasip etsin inşallah

teşekkür ederizz aminn

daha birçok güzel gününü görürüsünüz inş oğluşlarınızın bizede dua edin sağlıkla kavuşalım bebişlerimize

popyonlarından belli ne kadar eglenilmiş :))

canım herşey eksizsiz olmuş emegine saglık :))

Masallah , hersey harika gorunuyor ellerinize saglik. Daha nice mutlu günleriniz olsun insallah. Darisi basimizaaa :)

llerıne saglık canım cok guzel bır partı olmuş dişlerınızde hayırlı olsun

Birsen ço güzel geçmiş herşey çok güzel olmuş,ellerine sağlık canım,hayılrı olsun partiniz

maşallah ya allah bağışlasın daha nice nice yaşlarını görürsünüz işallah.tek yumurta ikizleri değiller dimi birbirlerine benziyorlar ama tek yumurta ikizleri gibi değil?

maşallah çok tatlılaropuyorumnanaktan
büyüyüp mesleklerinin başında olmayıda göstersin allah :Saruboceq:

Birsencim hayırlı olsun daha nice güzel günlerini görürsünüz kuzuların inşallah

Herşey süper görünüyo ellerine sağlıka.s.

Dirim hersey super görunuyor belli ki cok eglenmissiniz,ayy kiyafetleri cok seker olmus yaaa,bu arada alisi babasina ömeri de sana benzettim cnm..olumunekankayizsmile

birsencim çok güzel olmuş herşey :)) diş buğdayınız hayırlı olsun tatlımopuyorumnanaktan

X