Alıntı yapınca bildirim gelse???

ewet bide özel mesaj 10 dk da bi atmak sinir bozucu bide o eksği var.. ikisi olursa burası tadından yenmez :60:

Bence iyi ki yok alinti bildirimi, begenme butonuyla kavga edesi gelenlere yer acildi zaten bir de alinti bildirimi olsa kiyamet kopar. Klavye kabadayisi cok fazla forumda ne yazik ki millet birbirini yer kesin :D

Muhakkak olması gereken bir özellik. Bir çok forum kullanıyorum ve hepsinde de var. Bu zamana kadar eklenmemesi çok ilginç..
Bu özellik olmadığı zaman konu takibi yapamıyoruz. Yazdığımız bir konu birden oluyor 30 sayfa.. Ben zaten 5 sayfadan fazlasını okuyamıyorum. Haliyle birisi benim yorumumu alıntı yapıp birşey sorsa cevapta veremiyorum.
Lütfen en kısa zamanda çözüm getirilsin.

Bence de olmalı bu özellik. Bazı kullanıcılar istemiyormuş. O durumda opsiyonel olabilir. Ayarlar kısmında bir kutucuk olur, bildirim almak isteyen onu işaretler mesela.

kızlar ben yeni üyeyim siteyi yavas yavas tanımaya çalışyorum da msj yazarken koyduğumuz gülücük işaretlerinden bende çıkmıyo neden olabilir acaba gözümden kaçtıını sanmam bana yardımcı olurmusunuz lütfen :))

Mrb sevgili kk yönetim kurulu :12:

Benim şöyle mi fikrim oluştur. Şimdi "beğen" e tıklayınca bildirim alıyoruz çok güzel :46:

Ama yazdığımız cevapları dana iyi kontrol edebilmek ve konuyu takip edebilmek açısından alıntı yapıldığındada bildirim alsak güzel olmaz mıı:nazar::nazar:

Mesela

x kişisi "mrb"

y kişisi
sanada mrb:)

dediğinde x kişisine bildirim gitse:66::66::66:

Çok iyi olur.

Sen bir soru sormuşsundur. Diğer üye alıntı ile cevaplamıştır. Bunu bazen göremiyoruz. Çünkü son mesajından sonra 40 -50 sayfa yazılmıştır ki bunlar genellikle konuyla alakasız muhabbetler oluyor. Açıkçası çoğu zaman okumuyorum. Soruda güme gidiyor.

Bir de şey olsa... Albümlere yapılan yorumlarda ileti gelse? Bir şeyler yazdıktan sonra yada soru sorduktan sonra unutabiliyoruz.

evet, cevap yazılan konuya yeniden bakıp sayfalarda cevap vermiş mi diye aramak çok kullanışsız oluyor..

Ben de böyle bir öneri konusu açmıştım bu konuyu görmemişim. :) Keşke böyle bir şey olsa beğeni gelip gelmemesi o kadar da önemli değil çünkü.. Sürekli yazdıklarım alıntılandı mı, cevap yazıldı mı acaba diye konuya girmek gerçekten zor oluyor.

valla bu özellik bana ilkin çok güzel gelmişti ama artık altınlara bakmıyorum açıkcası ya, çok fazla bildirim geliyor, insan bir süre sonra görmüyor bile

Valla bana alıntı yapılınca bildirim geliyor şu an ama bildirimi açtıgımda alıntı gözükmüyor uzun süre. Yaklaşık bir saat sonra görebiliyorum ne oldugunu. Ya da aramam gerekiyor yazdıgım konularda kim alıntılamış diye. Herkeste oluyor mu bu hata :))

2,5 yıl önce yazdım ve bu özellik şu an sitede var :)

Teşekkürler KK:kkk:

Back