Alıntı yapınca bildirim gelse???

Bence de çok iyi olur biri alıntı yapınca bildirim gelmesi. Abone de olmak istemiyorum her mesaja.

Kullanıcı kontrol paneline girdiğimniz zaman zaten yeni mesay olup olmadığı yazmıyormu?Abonesi olduğunuz Konularda yeni mesaj yok.

Bende böyle bir ibare var ama:61:

Peki Elif Hanım beğen butonu geri gelecek mi? neden kaldırıldığını da merak ediyorum :44:

İstekleriniz, önerileriniz dikkate alınacaktır, uygulanmalarında teknik bakımdan sorun yaşatmayacak türden olanlar değerlendirilecektir ama şu sıralar sisteme birşeyler eklemek mümkün değil zira beğen butonu bile yaşanan teknik problemlerden dolayı kaldırılmıştır, Adminlerimiz sorunların çözümü için uğraşmaktadırlar, herşey düzelince önerileriniz gözden geçirilecektir, sabır ve anlayışınıza sığınıyoruz.

Saygılarımızla...
Kadınlar Kulübü

Bencedeeee face gibi olsun sohbet okey bilgi yarısması ve bi konuya yazdıgımız seyi bulmak zor oluyo valla geri bildirim gibi bişey yada benim yazdıgım seye cvp yazıldıgında bildiri olsun ne bilim işte bu tarz seyler güzel olurdu

evet yaaaa ne güzel olur bildiirimm gelse :5: ne mutlu olur bu kadar insan, o yazdıgımız cevaplara tekrar girip bakmak zoruında kalıyoruruz...:5: yazık deglmidir bize :5: :DDDD

Bunu yazmak için girdim buraya, ama benden önce bu konu açılmış yorum yapayım bari.
Evet ya alıntı olduğunda bildirim gelsin noluuuuuuuuuuur :16:
Sürekli sayfa sayfa bakıyorum, yorum yaptığım yeri unutuyorum Yorum yaptığım sayfayı unutuyorum.
Hı hı hı olmaz mı olmaz mı ? Nütfeeen ... :23:

evet yaa biri yazdığımız mesajı alıntılayınca bize bildirim gelse tam süper olur

evt çok iyi olur,
her cevap yazdığımız sayfaya abone olursak bu sefer abonelik listemiz kalabalıklaşacak, üstelik gelen msj benle ilgili mi onu öğrenmek istiyorum
çünkü bazen sadece o anlık giriyoruz konuya, yada cevap günler sonra geliyo
uzklaşıyoruz o başlıktan, bizden alıntı yapana cevap da verememiş oluyoruz
velhasılı kelam en azından etiket koy olsa
süpper olur

Evet yazdığımız cevaplara cevap gelince takibi çok zor oluyor. Abone olduğum konuların bile bildirimi gelmiyor.Site bu yönden çok zayıf ve kullanışsız...

az önce aynen bu nedenle hatta cümleleri bile çok yakın bir konu açtım. :52: ilk önce yetkililerin onayından geçeceği için haliyle gözükmüyor şuan. sonra da bakınırken bu başlığı gördüm. yani benden önce açılmış. benim gibi birçok üye bu konuda zorluk çekiyor demek ki... neyse burdan da bildireyim bari bu fikri desteklediğimi. :31:

Bende alıntı yapınca bildirim gelsin istycektim.. başlık açmaya gelmştim.. benden önce açılmış bende yazayım dedim... Başka üye olduğum forum sitesnde alıntı olunca bildrm geliyor... bence bu sitenn tek eksği bu

Back