Alıntı yapınca bildirim gelse???

duygum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2011
1.464
14
108
Mrb sevgili kk yönetim kurulu :12:

Benim şöyle mi fikrim oluştur. Şimdi "beğen" e tıklayınca bildirim alıyoruz çok güzel :46:

Ama yazdığımız cevapları dana iyi kontrol edebilmek ve konuyu takip edebilmek açısından alıntı yapıldığındada bildirim alsak güzel olmaz mıı:nazar::nazar:

Mesela

x kişisi "mrb"

y kişisi
< .!.:
sanada mrb:)

dediğinde x kişisine bildirim gitse:66::66::66:

ya sanırım biraz fazla hayalperestim ama aynı zamanda facebook taki gibi birinin adını etiketleyebilsek ve o kişiye etiketlendiniz diye bildirim gitse. ne güzel olmaz mı.

mesela konu da x kişi ile ilgili bişe konuşuyolo ve adı geçiyo.

@x
dendiğinde ona bildirim gitse:10::10::10::10:

Bütün istedikleriniz olur mu bilmiyorum. ama yazdığınız konuları takip etmek için seçeneklerden abone olabilirsiniz.

bu durumda sizin yorumunuzdan sonra bişeyler yazıldığında abonelik sayfanızda gözükebilir :34:

Çok zekice,bizim için de çok kolaylık olur ama site için öyle olmaz maalesef:( beğen tuşumuz bile kayboldu,bunun olması imkansız gibi görünüyor şuan:50:

evet yönetimin bu konuya el atması lazım.. cevap verildiğine göremiyoruz... sil baştan topiği okumak da zor oluyo yaaaa :43:

aynı formatta olan başka bi site biliyorum.. yani herşey aynı ve orda alıntılanıncak bildiri geliyo. orda varda biz de niye yok dedim :1:

şu an cevap yazdığım konulara,yanıt gelmiş mi diye ,neredeyse tüm cevap verdiğim konulara baktım:31: ah keşke öyle bir şey olsa da bizi bu durumdan kurtarsa :17:

evet bence siteye bu tazr birsey konmalı

ya begen butonu geri gelsin yada alıntı yapılınca actımız konulara cevap yazılınca haberdar olalım

ben boyle nereye ne yazdıgımı kimin ne cevap verdigini takip edemiyorum

havada kalmıs gibi oluyor..

evet bence siteye bu tazr birsey konmalı

ya begen butonu geri gelsin yada alıntı yapılınca actımız konulara cevap yazılınca haberdar olalım

ben boyle nereye ne yazdıgımı kimin ne cevap verdigini takip edemiyorum

havada kalmıs gibi oluyor..

beğen tuşu olmadığından yazıyla bildirim bari(beğendim:17: )

Kullanıcı kontrol paneline girdiğimniz zaman zaten yeni mesay olup olmadığı yazmıyormu?Abonesi olduğunuz Konularda yeni mesaj yok.

Bende böyle bir ibare var ama:61:

Mrb sevgili kk yönetim kurulu :12:

Benim şöyle mi fikrim oluştur. Şimdi "beğen" e tıklayınca bildirim alıyoruz çok güzel :46:

Ama yazdığımız cevapları dana iyi kontrol edebilmek ve konuyu takip edebilmek açısından alıntı yapıldığındada bildirim alsak güzel olmaz mıı:nazar::nazar:

Mesela

x kişisi "mrb"

y kişisi
sanada mrb:)

dediğinde x kişisine bildirim gitse:66::66::66:

:128::128::128::128:
benim de daha önce aklıma gelmişti ama site zaten kasılıyor, daha da kasar diye düşünmüştüm :51: mesela ben seni alıntı yaptım ama takip etmediğin sürece senin bundan haberin bile olmayacak çook üzücü çook :25:

evet yaa cook cook iyi olur..lütfen böyle birsey yapın yaa:14:

keşkee yaa bu sitede eksiklikler çokkk bize cvp yazaanlarıı tek tekk sayfa sayfa bakıpp ara işin yoksa :5:

Back