allice Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Mayıs 2014 1.560 1.388 163 15 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi allice #1 Son bir iki gündür alıntı yaparken sıkıntı yaşıyorum. Aynı sorunu yaşayan başka arkadaşlar da var. Bağlantıdan olmadığını düşünüyorum bu yüzden. Bir de dürtme butonu istiyorum. Hani bir zamanlar msn'de olan gibi. Teşekkürler.
Son bir iki gündür alıntı yaparken sıkıntı yaşıyorum. Aynı sorunu yaşayan başka arkadaşlar da var. Bağlantıdan olmadığını düşünüyorum bu yüzden. Bir de dürtme butonu istiyorum. Hani bir zamanlar msn'de olan gibi. Teşekkürler.
tatlibikiz namıdiger 'asigimasikk' :) Kayıtlı Üye 10 Temmuz 2014 19.711 17.814 248 15 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi allice #2 Telefondan giriyorum ben sürekli alinti yaptigimda yazilar karisiyor bunun önüne geçilebilir mi
EnHarbiKiz Mikemmel Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2012 30.291 60.018 798 36 15 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi allice #3 allice .!.: Son bir iki gündür alıntı yaparken sıkıntı yaşıyorum. Aynı sorunu yaşayan başka arkadaşlar da var. Bağlantıdan olmadığını düşünüyorum bu yüzden. Bir de dürtme butonu istiyorum. Hani bir zamanlar msn'de olan gibi. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Dürtünce sayfami titriyecek yok canim ya iyi fikir degil bu. Bu sekilde siteyi zor kaldiriyo tabletler,telefonlar. Durtunce hepsi kafayi yer
allice .!.: Son bir iki gündür alıntı yaparken sıkıntı yaşıyorum. Aynı sorunu yaşayan başka arkadaşlar da var. Bağlantıdan olmadığını düşünüyorum bu yüzden. Bir de dürtme butonu istiyorum. Hani bir zamanlar msn'de olan gibi. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Dürtünce sayfami titriyecek yok canim ya iyi fikir degil bu. Bu sekilde siteyi zor kaldiriyo tabletler,telefonlar. Durtunce hepsi kafayi yer
allice Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Mayıs 2014 1.560 1.388 163 15 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi allice #4 EnHarbiKiz .!.: Dürtünce sayfami titriyecek yok canim ya iyi fikir degil bu. Bu sekilde siteyi zor kaldiriyo tabletler,telefonlar. Durtunce hepsi kafayi yer Genişletmek için tıkla... Hani şöyle bir üyenin dikkatini çekmek için mesela bildirim şeklinde de olabilir.
EnHarbiKiz .!.: Dürtünce sayfami titriyecek yok canim ya iyi fikir degil bu. Bu sekilde siteyi zor kaldiriyo tabletler,telefonlar. Durtunce hepsi kafayi yer Genişletmek için tıkla... Hani şöyle bir üyenin dikkatini çekmek için mesela bildirim şeklinde de olabilir.