Hayatıma girdiğin günden beri çok şey değişti , kimseyi istemiyorum artık , senden başka herkesten nefret ediyormuşum gibi geliyor , baktığım her yerde seni görüyorum , biriyle konuşurken bile sanki senle konuşuyormuşum gibi , sorulan sorulara saçma sapan cevaplar veriyorum , kafam seni sevmekten başka hiç birşeye basmıyor artık , aklımda sen , fikrimde sen , hele o ilk buluştuğumuz parkı unutamıyorum , sana sarıldığım o ilk dakikaları , artık kimse beni mesafelerin aşka engel olduğuna inandıramaz , ne kadar uzak olursa , o kadar çok seviyormuş insan aslında , bunu seni tanıyınca dahada iyi anladım , iyiki varsın , iyiki hayatımdasın , seni seviyorum...
Bazen dersin ki; şu içim yarılsa da derdimi anlasalar. . . /
Bizim başımıza hiçbir zaman
Allahın yazdığından başka bir şey gelmez.
Rabbim !
Uzaklarımızı yakın eyle..
Özledik..
İnsanoğlu nankördür, kimse bilmez fendini.
Kime iyilik ettiysen, ondan koru kendini.
-Şu yüzüğü tak da başının bağlı olduğu belli olsun, iş yerinde, dışarda falan asılan olmasın.
+Dünyanın en iğrenç evlenme teklifini yaptın, tebrik ederim seni Allah'ın öküzüü.
-Al hadi al uzatma, kaptın gene pırlantayı köfte seni
Evet, benden olmaz sevgili. Çünkü ben şımarığım, çocuklarla eğlenir oynarım.. Sevgilime çok vakit ayıramadığımı söylerler oysa sabaha kadar telefonla konuşabilirim. Sevgilimle romantizm yaşamaktansa, saatlerce gülmeyi tercih ederim. Klasik yemekler yerine simit yiyebilirim. Herkes teker teker iner merdivenleri, bense sırtına atlar beraber düşeriz. Ya da öyle çifter çifter atlaya zıplaya inerim. Yürüyen merdivenlerden tersten çıkabilirim mesela. Yemek yarışı da yapabilirim. Ben yemek yerken gülebilirim de, fotoğraf da çekinebiliriz. Ama ya dil çıkarırım ya da gözlerimi açarım. Düzgün bir fotoğrafım yoktur. Sinemadayken kahkaha atarım, herkes bana baksa da devam ederım. Öyleyim işte. İçten, sade bi hayatım var. Ama sorun yok, mutluyum.
Âh diyorum, yüreğim
İyi dayandın.
Yerinde taş olsaydı çatlardı . .
Hiçbiriniz varlığınızla böbürlenmeyin.
Allah "ol" dedi "oldunuz" sadece, şükredin. . .
Sakın kıyaslama kendini başkalarıyla! ..
Ama ben... Ama benim şu kadar Ben yaptım Ben ettim
Sakın sakın deme!
Şeytan da böyle demedi mi?
Ben!dedi.. Üstünüm ondan! dedi, kıyasladı kendini, gururlandı
Ve kovulmuşlardan oldu!..
Mesela cok iyi rol yaparim. Nasilsin sorusuna hep iyiyim der , rolum icabi yasar,cekilecek ne kadar dert varsa cekerim
Arkamdan vurulurum, menfaat icin yanimda olanlara kardesim derim. Cok iyiyimdir, cokta severim, tabi kalan olursa severimdeee, sevdiklerimiz hep gitti. Iyi boyle dimi? Herkesin keyifi tıkırında, gulucukleri yerinde.. Benim gulucuklerimi goruyorum, o kardes dediklerimde.
Ey kaşına DESTAN, yüzüne FERMAN biçtiğim... Bir çift güzel sözüne CENNET'imi ziyan ettiğim... ADIN'ı ezberime YÜZÜNÜ yüreğime çizdiğim... Bana YALAN söylemeseydin, mahşeri CENNET eylemezmiydim..!!
İki kişilik bir yatakta kavga sonucu yatağın diğer uçlarına çekilip, yorganı kendi üzerine çeken bir çiftin, yorganın ve yatağın tam ortasında oluşturduğu boşluk gibiyim.. O yüzden hayatıma kim girecekse; önce üşümeyi göze alsın..
Gitme, kaybedince daha çok seveceksin..
Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.
İnsanlar çok değişti; dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra, beşide yerinde mi diye parmaklarını saymak zorundasın.
Hamurunu" bildiğim insanların, "şekilleriyle" ilgilenmiyorum artık.
Kıskanmak geri kafalılıksa ben taş devrinden geldim arkadaş... :))
Sor bakalım kitâp okurken sayfanın yarısına gelmesine rağmen
onu düşündüğü için hiçbişey anlamamasına sebebiyet veren
biri var mıymış?
Bazı insanların kudurmuş köpekler gibi neden sürekli çevresindeki insanlara saldırdığını düşündüm ve sonra aşağılık komplekslerinden dolayı nefslerine yenik düşmüş bu insanların yaşamlarının son anına kadar mutsuz olacakları aklıma gelince onlar adına üzüldüm
1 Kilo Pamuk mu Daha Hafiftir ?
Yoksa Her Gördüğü Kıza Aynı Yaklaşımı Yapan Erkek mi ?
Bir yürek ancak bir yürek ile takas edilir..
Yüreğini almadığım kişiye vermem yüreğimi.