Alıntı ile cevaplandı?

bu şekilde daha güzel oldu bence teşekkürler Curly .

ancak daha önceden vardıysa bilmiyordum(farketmemişim daha doğru o yüzden kusura bakmayın diyorum)

bilmeyenler için açıklayayım..

bundan sonra beğendiğim kısmında kendi alıntıladıklarımız çıkıyor

beğenildiğim kısmında ;benim msjımın başka üyeler tarafından alıntıladıklarını gösteriyor (umarım doğru anlatmışımdır)

NETİ YENİ AÇABİLME FIRSATI BULDUM VE YÜZÜMDE HOŞBİR GÜLÜMSEME OLUŞTU
DEMEKKİ İSTEYİNCE OLABİLİYORMUŞ
KONUYA İŞTİRAK EDEN ARKADAŞLAR HERNEKDAR AZINLIKTA OLSALARDA
YARATTIKLARI ETKİ VE YAPTIKLARI YORUMLAR DEMEKKİ 1000'EGER
YORUMLarını SİRGEMEYEN TÜM KK ÜYELERİNE TEŞEKKÜRLER..

:

kazen bey konunun olumlu neticeyle sonuçlanması dolayısıyla başta siz olmak üzere tüm KK üyelerine teşekkür ederim

haydaaaa
mesaj düzenleme panelimi göremiyorum.oğluşum yazılım yanlışlarına sebep oluyor.

Tamm mesaj gelmeye başladı ama kendi yaptığımız alıntılarda düşmeye başladı
oysa biz sadece yaptığımız yorumun alıntı ile cevaplandığını bilseydik daha güzel olurdu

İşte budur
Aktenaz, bir devrim yaptın seni unutmayacağız :)))ve tabi destek msjları veren herkese çok teşekkürler.
isteğimizi kırmayan kk teknik ekibinin ellerine sağlık.çoooooooooooook teşekkür ederiz kendilerine

estagfirullah ya zehrenurcum..

alıntı sayfasına değilde mesaj sayfasına yöneltese, bide bizim alıntılıdağımız mesajlarıda listeleniyo oda iyice karışıklık yapıyo

alıntı sayfasına değilde mesaj sayfasına yöneltese, bide bizim alıntılıdağımız mesajlarıda listeleniyo oda iyice karışıklık yapıyo

ama bir kac mesaj birden alintilaniyor. o nasil olacak?
bence kendi alintilarimiz silinse yeter :)

kendi alintiyi silmek zor bir kod olamaz. zaten kod yazmayacak kod silecekler

Bu isteğim yazıldı mı bilmiyorum ama bir ricam var...

Hani kim bizim yazdığımızı alıntıladı görüyoruz ya, oradan direkt bize verdiği cevaba da gidebilsek bence tam süper olur. :)

Bu isteğim yazıldı mı bilmiyorum ama bir ricam var...

Hani kim bizim yazdığımızı alıntıladı görüyoruz ya, oradan direkt bize verdiği cevaba da gidebilsek bence tam süper olur. :)

bu alıntı özelliği gelmeden önce bu özelliği istiyoduk, şimdi direk mesaja gitmek istiyoruzz
amanın hiç isteğimiz bitmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…