- 14 Kasım 2001
- 236.306
- En iyi cevaplar
- 3
- 1.821
- 1.548
- Konu Sahibi gulceayyuzlum
-
yeni mesaj alıntısı bildirimi geldi.. gayet güzel çalışıyor..bildirim kısmı biraz karışık yani bildirimler birbirine çok yakın beğeni bildirmi kısmı gibi olsa daha iyi olacak (buldum bunuyorum) ... ellerinize sağlık süper çalışıyor...
kendi alıntıladıklarımız bize geri bildirim olarak gelmese ?
sadece başkalarının benim yazdıklarımı alıntıladığında uyarı gelse, ne dersiniz?
Evet öyle geliyorBegeni kismi gibi degil mi ?
Yani yukarida begenilerin geldigi yerde olmuyor mu?
Ben alinti yaptigimda bana mesaj gelmiyor? Size ozel mesaj mi geliyor yoksa yukarida bildirim olarak mi goruyorsunuz?
avatarınızdaki federer mi ?çok beğenirim kendisi ancak bu sene bir maçta yenildi yaa
bu arada alıntılamak bildirim msjı 5dk bir yineleniyor sanırım :44bana alıntılayanda yok benim bi başkasını alıntıladığımda)
uygulama güzel olmuşta bir de bunun alıntılamadan cevaplayanlar var sonuçta onlar için bir alternatifiniz var mı?
Begeni kismi gibi degil mi ?
Yani yukarida begenilerin geldigi yerde olmuyor mu?
onu kastetmemiştim,haklısınız anlatımım yanlış olmuş,sevinçten olsa gerekbildirimler geldikten sonra bildirimleri gördüğümüz sayfa karışık gibiydi, şimdi alıştım..
benim yaptığım alıntı bildirimimde bana 1kere gelmişti sonra düzelmişti...
alıntı yapıldı bilgisi geliyor ama bana pek pratik gelmedi direk cevaba gidemiyorsunuz yine konunun içinde size yazılan cevabı arayıp bulmanız gerekiyor
hemen düzeltme yapıyorummm bildirim olarak gelmiyor ama alıntılarım alanında yaptığım alıntılar görünüyor..
Alinti bilgisi aldiginizda ilgili alintinin linkide geliyor oraya tiklamaniz yeterli. Alintinin yapildigi mesaja gidebiliyorsunuz.
Ben alinti yaptigimda bana mesaj gelmiyor? Size ozel mesaj mi geliyor yoksa yukarida bildirim olarak mi goruyorsunuz?
Kendi yaptigimiz alintilarin gozukmesi karisiklik mi yapiyor? Dogru anlamis miyim?
benim fedeemmölim oğa seviyorum çok..ama eskisi gibi formda değil..yaşlandı artık..karı dırdırı ömrünü yedi adamın..
kesin benim anlatma kabiliyetim sıfırkendi alıntılarımızda bildirim gelmiyordu bende dün bir kere kendi alıntımdan ötürü bildirim gelmişti,sonra kendi alıntımdan ötürü bildirimde alıntımda gelmemişti...şuan kendi alıntımdan ötürü bildirim gelmiyor ama kendi alıntılarım görünüyor..sizin yukarıdaki cevabınıza istinaden bilgi amaçlı yazmıştım..
karışıklı konusuna gelince beğeni bildirimlerimiz geldiğinde beğeni sayfasına baktığımızda yapılan beğeniler düzenli duruyor, alıntı bildirimlerinden karışık diye kastettiğim aralarında beğeni sayfasındaki beğeniler gibi bildirimler arasında satır aralığı yok,iç içe gibi.
boşverinnnn önemli değil.... buldukta bunmayalımellerinize sağlık...
bunu biraz zor aşarız gibime geliyo zira ben sabahtan beri ikisinide yapıyorumkonu halledilmiş, güzel de olmuş, teşekkürler, elinize sağlık
bu sayede Beğen butonu amacına uygun kullanıllmaya başlar. ikisi birden kulnılınca karışık oluyo biraz.
Beğen butonu çamaşır suyu gibiydi elimiz alışmış herşeye kullanıyoduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?