Alıntı ile cevaplandı?

Hanımlar,
bu konuyu site için önerileriniz bölümüne taşıyorum, burada yöneticiler fark etmeyebilir ama öneriler bölümünü sık sık kontrol ediyorlar.

Alinti yapmak icin oneri sunuyorum.

Begen butonu gibi hayali bir alinti yapildi butonu olsa , hem bildiri gitse hem alinti yapilsa fena olmazdi. Iki islevin birlesim noktasi gibi, mumkundur saniyorum.

arkadaşlar bu konuyu alıntı yapmadan arkadaşların isimlerine hitaben yazalım

Zehrenurcum bilgilendirmen için çok teşekkür eerim durumu gayet net açıklamışsın.bilmeyen arkadaşlar bilgi sahibi oldu:)

Mune bu konu geçtiğimiz yıllarda bazı arkadaşlar tarafından site önerileri bölümünde açılmış
geçen yıllarda bu konu site yönetimi tarafından ele alınmamış.
Begenmedim butonu bir arkadaşın önerisi tartışmaya açık bir konu.dediğin gibi begenmedim butonu site içerisini kötü niyetli arkadaşlar tarafından sıkıntılı bir ortama dönüştürebilir.sanalda olsa yazdıklarımız ve ve şahsımıza yazılanlar vicdanen beni bağlıyor

çok guzel bır öneri ama daha önce dikkate alınmamış.....konuya cvp yazıyoruz....bazı kişiler begenmıyor begenmeyınce bana cvp yazılmıs mı yazılmamış mı takıp edemıyoruz......
ayrıca herkes iyi şeyler de yazmıyor ters cvp verenler de oluyor ve görmuyoruz....

Acaba bu bakan arkadaşlar bu durumun farkındamı değiller yada onlar için çok ta tın bir konumu
tabi diğer sayfalarda sevgilimle sürtüştük acaba hamilemiyim,kocam geymi,annem babamı aldatıyor ..vs vs daha aklıma gelmeyen niceleri
insan nefsine eğlenceli konular varken.......
şurada bir kadın dayanışması yapalım diyorum
herkes fikrini yazsınki konu site yönetimince dikkate alınır belki

yazdığınız yazıyı nereye çekip yorum yapmalıyım acaba?ben gene hüsnü zanlı olup bişey yazmayayım

Mune bu konu geçtiğimiz yıllarda bazı arkadaşlar tarafından site önerileri bölümünde açılmış
geçen yıllarda bu konu site yönetimi tarafından ele alınmamış.
Begenmedim butonu bir arkadaşın önerisi tartışmaya açık bir konu.dediğin gibi begenmedim butonu site içerisini kötü niyetli arkadaşlar tarafından sıkıntılı bir ortama dönüştürebilir.sanalda olsa yazdıklarımız ve ve şahsımıza yazılanlar vicdanen beni bağlıyor

aktenaz,
talebinizi bizzat yöneticilere ileteceğim ama sitenin teknik alt yapısı müsade ediyor mu etmiyor mu bilmeden kabul görür veya görmez diyemem, yöneticiler öneriler bölümündeki konulara cevap vermeselerde dikkate alırlar lakin dediğim gibi sitenin alt yapısı elverişli mi bilemem.

Siteyle ilgili önerilerinizi bu bölümde konu açarak dile getirin ki yöneticiler okusunlar, diğer bölümlere kötü içerik bildirimi vb olmadığı sürece pek girmezler ama burayı cevaplamasalar bile mutlaka okuyorlar.

Merhaba
Konuyu teknik ekibe ilettim en kısa sürede aksiyon alınacaktır. Bunun için bir modül var ise kesinlikle aktif edilir. Biz bunu her seferinde abonelik olarak algılamışız.

Öneri için teşekkür ederiz.

Arkadaşlar sitemizde şöyle bir sorun olduğunu düşünüyorum
yorum yaptığımız konular bazen diğer arkadaşlar tarafından alıntı ile cevaplanıyor
ben böyle birdurumu sonradan es kaza farkediyorum
yada illede konuyu takip edicemde yazdıklarıma cevap yazıldımı diye bakıcam.
olmaz! bence bu kadar üyesi olan sitede böyle bir bilgilendirme mesajı gelmeli
yorumlarımıza yapılan yorumlardan haberdar olmalıyız.
sizce?

bence de bildirim gelmeli konu çok ilerlediği zaman takip edemiyorum ben de

konuya abone olursanız mesela '' bir derdim var'' formuna solda mı ne konuya abone ol yazıyor olursanız mail olarak geliyormuş ,ama şöyle bir durum var ki ben mesela mail kutusunu açmıyorum bile msn silindi artık skype kullanılıyor msnde ana menüde mail kutusunu 1 tıkla açıyorduk,fakat şimdi öyle değil.bende biri cevap yazdığında alıntı yaptığında haberdar olmak isterim, anca yaptığınız youmu beğenir ve öyle cevaplarsa bildirimde cevabı görebiliyoruz .. buna ek yapılmalı

​Mail kutunuzu açabilirsiniz o silinmedi canım googledan hotmail.com yaz açılan yere e posta adresini yaz şifreni gir mail adresin açılır.

Ben sayısız foruma üyeyim bu forum hariç hepsinde bu özellik var.
bildirim istiyoruz artık! isteğimiz dikkate alınsın lutfen.

bence de katılıyorum.

Alıntı yaptığım anlaşılsın diye yazılanı beğeniyorum

Bunun yerine alıntı yapıldı diye bildirim gelsin lütfeeeen

Merhaba
Konuyu teknik ekibe ilettim en kısa sürede aksiyon alınacaktır. Bunun için bir modül var ise kesinlikle aktif edilir. Biz bunu her seferinde abonelik olarak algılamışız.

Yeni buton aktifleşmiş cok hoş :) bu ne hız

teknik ekibe :46: :46: :46: :46: :46:

harika olmuş ellerinize sağlık :42:

Deneme yapabilir misiniz?
Sorunlari bildirirseniz halletmeye calisalim.

Kolay Gelsin

yeni mesaj alıntısı bildirimi geldi.. gayet güzel çalışıyor..bildirim kısmı biraz karışık yani bildirimler birbirine çok yakın beğeni bildirmi kısmı gibi olsa daha iyi olacak (buldum bunuyorum :1:) ... ellerinize sağlık süper çalışıyor...

Son düzenleme:
kesinlikle istiyoruz..

avatarınızdaki federer mi ? :16: çok beğenirim kendisi ancak bu sene bir maçta yenildi yaa :50:

bu arada alıntılamak bildirim msjı 5dk bir yineleniyor sanırım :44:(bana alıntılayanda yok benim bi başkasını alıntıladığımda)

uygulama güzel olmuşta bir de bunun alıntılamadan cevaplayanlar var sonuçta onlar için bir alternatifiniz var mı?

kendi alıntıladıklarımız bize geri bildirim olarak gelmese ?

sadece başkalarının benim yazdıklarımı alıntıladığında uyarı gelse, ne dersiniz?

Merhaba

Deneme yapabilir misiniz?
Sorunlari bildirirseniz halletmeye calisalim.

Kolay Gelsin

Teşekkürler , çok faydalı oldu ama bizim yaptığımız alıntılar bizde gözükmese , alıntılar listesi kabarmaz ve karışmaz , tabii mümkünse sadece listede bizden yapılan alıntıları görsek ...:31:

Back