Alıntı ile cevaplandı?

Evet ben yukarıda bu konunun açıldığını ve üzerinden tam2,5 yılgeçtiğini yazdım

Sorun değil:)bakalım bu açılmış olan konunun üzerinden ne kadar bir zaman geçecek.umarım geçmez bir programcı yeter bu sorun için

Ben de sizi sonuna kadar destekliyorum bencede bu konuda biran once biseyler yapilmali
Heleki bide cabuk ilerleyen bir konuyu takip ediyosaniz vay halinize artik sayfalari tek tek kontrol etmeniz gerekiyor

Bu arada neden hala yoneticilerden biri cevap yazmadi merak ettim gormediler mi ya da gormezden mi geliyolar acaba?

Bende bir çok foruma üyeyim hepsinde var bu özellik ama kk da yok.
Bir de beğen yerine + - olmalı daha verimli olur bence tabi sen benim yorumumu nasıl beğenmezsin kavgaları olmayacaksa :))

Daha önce de ben açmıştım bu konuyu :) Hadi bakalım inşallah sen sesini duyurursun canım.

konunun başındada dediğim gibi alıntı yaparak değil konuyu takip eden arkadaşların isimleriyle hitabederek yazacağım
_kizilca senin dediğin gibi "Begenmedim butonuda olsa iyi olur :) "demişsin
buda güze lbirfikir bizler aa yazdıklarım begenilmiş diye gülümserken
bakalım beğenilmediğiz konularda ne hissediceğiz yada neden beğenilmedim duygusu bizi doğru yorumlara götürecekmi?
şahsen bu buton olsa içimizdeki ismi lazım değil bazı arkadaşlar için bu butona çok basılır

Sürekli takip ettiğiniz konulara abone olursanız mail adresinize abone olduğunuz topiklerden mail gelir, beğenmedim butonu vardı ama kavga çıktı, ayrıca malesef bazı üyeler hoşlanmadıkları kişinin yaptığı güzel bir yorumu bile beğenmiyordu, özellikle beğenmedim butonuna basıyordu, beğenmedim butonu aradaki sürtüşmeleri körüklediğinden kaldırıldı.

Konuya abone olmak çok farklı birşey
Misal abone oldum. konuda 150 tane yorum varsa 150side bana mail olarak gelecek.öyle değil mi?
bu şekilde benim e-postam çöplüğe döner.

görmek istediğimiz tek şey bildirileriniz altında

"1 mesajınız alıntı yapıldı" mesajını görmek.

burada yaptıgımız her yoruma belirli bir süre vakit harcıyoruz.öyle iki üç cümle kurup bırakmıyor kimse.ama bu şekilde yorumlarımız havada kalıyor. harcadığımız vakite yazık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…