Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar beli lastikli olan hamile pantolonu arıyorum elinde olan var mı
cnm bedeni nedir ?elimde sadece bu kaldı, düşünürsen.. 90 tl ye almıştm, 15 liraya satıyorum.. temiz kullanıldı.. renk net değil füme gibi çıkmış ama mavi kot renk
cnm ben normalde 42 bedenim kalçam var benm 100 falan kalça ölçüm belim 36-38 ama hamile iken olur mu bana ?bende de bu var .ingiltereden aldım binici pantalonu gibi güzel duruyor.likralı kumaşı.36 bedenden 42 bedene kadar olur belide lastikli
Eki Görüntüle 797691 Eki Görüntüle 797690 Eki Görüntüle 797689
cnm bedeni nedir ?
cnm ben normalde 42 bedenim kalçam var benm 100 falan kalça ölçüm belim 36-38 ama hamile iken olur mu bana ?
cnm boyu kapri falan değil demi boyum 167 benim eğer tam boy diyorsan alayım cnm nasıl yaparız ödemeyi ?bu sorduğun soruya göre bendeki pantalonu çok rahat kullanırsın..
cnm boyu kapri falan değil demi boyum 167 benim eğer tam boy diyorsan alayım cnm nasıl yaparız ödemeyi ?
cnm ben normalde 42 bedenim kalçam var benm 100 falan kalça ölçüm belim 36-38 ama hamile iken olur mu bana ?
cnm misafirlerim vardı akşam kaçamak kaçamak girebildim. Şuan benm giydiğim pantolon w38 L34 yazıyor canm eğer rahat olur diyorsan alayım canm özelden yazamıyorum mail adresini verirsen detayları ordan yazışalım ..tam boy canım kapri değil. ödemeyi banka havale yada ptt havale ile alıyorum
cnm misafirlerim vardı akşam kaçamak kaçamak girebildim. Şuan benm giydiğim pantolon w38 L34 yazıyor canm eğer rahat olur diyorsan alayım canm özelden yazamıyorum mail adresini verirsen detayları ordan yazışalım ..
tm cnm o zamn alıyorum ben detayları mailden devam ederiz şimdi az işim var akşam yada olmadı yarın detayları görüşürz cnmaynen ben de boy 34 giyiyorum.. mail wermek yasak nickimin sonuna @hotmail.com :) bekliyorum
o kadar fiyat ödeyemem cnm ben bi kaç arkadaşla daha yazışıyoz onlarlada vaveyle arkadaşla hemen hemen aynı fiyatlarda anlaştıkbenim elimde de ilanımdaki aşağıdaki pantalonlar var.
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-cocuk-esya-2-el-takas/649646-gebe-hamile-pantalonlari.html
Fiyatlarda bişeyler yapabilirim.Satış piyasasında yeniyim siftah olur :)
cnm bi mail attım umarım doğru şekilde yapmışımdır bi kontrol ediver :)aynen ben de boy 34 giyiyorum.. mail wermek yasak nickimin sonuna @hotmail.com :) bekliyorum
2 arkadaşla anlaştım gibi cnm toplamda 3 tane aldım önceden yazmış olsaydın hemen alırdım renkleride fiyatıda (kargo ücreti olmadığından) uygunmuş ama kısmet ..cevapları tek tek okumadım ama hala almadıysan elimde hiç giymediğim 2 az giydiğim 2 toplamda 4 hamile pantolonu var. 36-38 beden uyumlu. çok rahat pantolonlar. resimlerini ekliyorumEki Görüntüle 798672 Eki Görüntüle 798673 Eki Görüntüle 798674 Eki Görüntüle 798675
pembe 2 kere giydim yeni gibi duruyor
buz mavisini hiç giymedim
laciverti birkaç kez giydim yıkadım dolapta tertemiz duruyor. renk solması, yırtık, pırtık vs. yok sorunsuz
krem olan biraz keten gibi kumaş ama daha kalın denime daha çok benziyor. onu da az giydim pembe gibi, yıladım dolapta bekliyor
tane 15 lira hepsini alırsan 50 lira olur, kargoyu da ben öderim.