Önemli olan da nişanlınizin sizin yanınızda olmasıben kendisini çok net ifade eden biriyim...şuan nasıl konuşmamak için elimden gelen herşeyi yapıyorsam, bu tutumu devam ederse tamamen görüşmeyi keserim ne saygı nede sevgi görebilir benden...nişanlıma da aynen böyle söyledim...buna hazırlıklı olmasını söyledim. Oda tabiki annesini eleştirdi ve bana, konuşmalar anında destek çıkmamış olsa bile, sonradan hak verdi.
Bende hayatımda kolay şeyler yaşamadım ve on yargısız samimi ve iyi niyetli yaklaştım...baktım olmuyor artık cevabını aldı bendenÖnemli olan da nişanlınizin sizin yanınızda olmasıne kadar samimi olunursa o kadar söz hakkına sahip olduklarını düşünüyorlar. En iyisi baştan yuzgoz olmamak. Bunu da başarıyorsaniz sorun yok demektir. Ben mesela asla eşimin ailesine karşı tavır alabilen mesafe koyabilen biri olamadım yani insanlara karşı böyleyim maalesef. Çok isterdim istediğim yerde istediğim tepkiyi verip sonra geri cekilebilmeyi bunun getirdiği zorlukları yaşadım maalesef
Kıymasız karnıyarık mıhayır allah korusunbaşta yaşarım nolcak diyordum yaşlı insanlar sonuçta ama şimdi çooook uzak durmam gerektiğini anladım. Kadın benim herkez tarafından bayıla bayıla yenilen ve tarifi istenilen, abartısız karnıyarığımı beğenmeyip, fırında yapılmaz tavada yapıkır karnıyarık kıymalı olmaz soğanlı biberli zeytinyağlı yapılır diye tutturdu...hani toy biri olsam yuturacak
Varsın adınız soğuk gelin olsun. Mesafe o kadar güzel bir şey ki. Bir yere kadar fikir verebiliyorlar. Bir noktadan sonra bir yüz ifadenizle geri basıyorlar çekinip. Yeni bir konu oldugunda baştan biliyorlar ki bizi dinlemez zaten yönlendiremeyiz onu diye düşünüp sınırlı karışıyorlar.Önemli olan da nişanlınizin sizin yanınızda olmasıne kadar samimi olunursa o kadar söz hakkına sahip olduklarını düşünüyorlar. En iyisi baştan yuzgoz olmamak. Bunu da başarıyorsaniz sorun yok demektir. Ben mesela asla eşimin ailesine karşı tavır alabilen mesafe koyabilen biri olamadım yani insanlara karşı böyleyim maalesef. Çok isterdim istediğim yerde istediğim tepkiyi verip sonra geri cekilebilmeyi bunun getirdiği zorlukları yaşadım maalesef
ahahahaha aynen öyleKıymasız karnıyarık mı
Evet ama o mesafeyi de baştan yapmak lazım. Yuzgoz olup sonradan mesafe koyulamiyor maalesef yani benim için. Şükür sorunlar yaşamıyoruz artık ama bazen çok ilgi bebeği olabiliyor. Burda birisi yazmıştı kendine arkadaş aramakla ilgili ya bizimki beni arkadaşı sanıyor gerçektenVarsın adınız soğuk gelin olsun. Mesafe o kadar güzel bir şey ki. Bir yere kadar fikir verebiliyorlar. Bir noktadan sonra bir yüz ifadenizle geri basıyorlar çekinip. Yeni bir konu oldugunda baştan biliyorlar ki bizi dinlemez zaten yönlendiremeyiz onu diye düşünüp sınırlı karışıyorlar.
aynı şeyi bende söyledim..size arkadaş değil oğlunuza eş olacağım ben diye..bu defa ben ysnluzlığı sevmem gibi laflar etti, yanlız değilsinizki, akrabalarınız arkadaşlarınız evlatlarınız var...ya işte hepisi full paket mükemmel olmuyorEvet ama o mesafeyi de baştan yapmak lazım. Yuzgoz olup sonradan mesafe koyulamiyor maalesef yani benim için. Şükür sorunlar yaşamıyoruz artık ama bazen çok ilgi bebeği olabiliyor. Burda birisi yazmıştı kendine arkadaş aramakla ilgili ya bizimki beni arkadaşı sanıyor gerçekten
Maalesef öyle yaşlılarımızin aklı birazcık değişik calsiiyor inşallah ağız tadıyla çözersiniz sorunlarıaynı şeyi bende söyledim..size arkadaş değil oğlunuza eş olacağım ben diye..bu defa ben ysnluzlığı sevmem gibi laflar etti, yanlız değilsinizki, akrabalarınız arkadaşlarınız evlatlarınız var...ya işte hepisi full paket mükemmel olmuyor