• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

alından ölçen ateşölçerler

slm hanımlar alından ateş ölçerlerden kullananlar nasıl memnunmusunuz

ben arkadaşıma hediye olarak almıştım onlar çok memnun diğerleri gibi beklemek zorunda kalmıyosun alnına bile değdirmiyorsun 2-3 cm uzaktan tutman yetiyor hem kulaktan olan ateş ölçerler gibi masraflıda değil onlarda sürekli tek kullanımlık kulak pedi alman gerekiyor. iyi bir marka alırsan kesinlikle memnun kalırsın

ben kızım doğdugundan beri kullanıyorum. 4 yaşında şuan ve çok memnunum. özellikle ateş ölçerken durmayan cocuklar ıcın mukemmell

Son düzenleme:
Bence doğru ölçmüyorlar. Ben ölçtüktwn sonra birde koltukaltı derecesiyle ölçtüm arada neredeyse 1 derece oynadı.

Bence doğru ölçmüyorlar. Ben ölçtüktwn sonra birde koltukaltı derecesiyle ölçtüm arada neredeyse 1 derece oynadı.

Kesnlikle katılıyorum, bende arzumun var hem alından hem kulaktan ölçüyor ama bir ayarsızlık var ya benim şanssızlığım ya da gerçekten düzgün ölçemiyor. Kızımın 38 derece ateşini 36-37 gösterip durdu, koltukaltından dereceyle ölçünce hemen doktoruna götürdük tabii..

Son düzenleme:
Cam termometreyle aralarında fark oluyor... Doğru ölçtüğüne inanmıyorum. Durduk yere laf olsun diye ölçeceksem kullanıyorum ama diğer zamanlarda kullanmıyorum.

Back