Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben arkadaşıma hediye olarak almıştım onlar çok memnun diğerleri gibi beklemek zorunda kalmıyosun alnına bile değdirmiyorsun 2-3 cm uzaktan tutman yetiyor hem kulaktan olan ateş ölçerler gibi masraflıda değil onlarda sürekli tek kullanımlık kulak pedi alman gerekiyor. iyi bir marka alırsan kesinlikle memnun kalırsın
Kesnlikle katılıyorum, bende arzumun var hem alından hem kulaktan ölçüyor ama bir ayarsızlık var ya benim şanssızlığım ya da gerçekten düzgün ölçemiyor. Kızımın 38 derece ateşini 36-37 gösterip durdu, koltukaltından dereceyle ölçünce hemen doktoruna götürdük tabii..
Cam termometreyle aralarında fark oluyor... Doğru ölçtüğüne inanmıyorum. Durduk yere laf olsun diye ölçeceksem kullanıyorum ama diğer zamanlarda kullanmıyorum.