Alınan kilolar ve dar gelen pardesü =(

Anacım evde olsaydı belki bir fikri olabilirdi Kendide giyiyor o pardesülerden lakin ben anlamıyorum giymediğim için bende o an kilo sorunuz var zannettim konu baslıgından ötürü .. Meğersem pişman olmak değil almak istediğiniz kiloyu almıs istediğiniz kıvama gelmişsiniz ..
O yoruma itilmiş oldum neyse umarım çözüm yolu bulursunuz ..
Ve üzerinize rahatca olur

yok yok pişman değilim

ben her kış kg alır her yaz veririm bu böyle sürer gider

ayrıca 40 beden oldum fazla sayılmaz

pardesünüzün kapatılmayan iliklerinin en üst ilikten başlayarak aşağıya dogru kahverengi ilikevi genişliğinde kurdela taksanız şöyle en üsten girilip hemen altındaki delikten çıkılıp sonra onun altındaki ilikten tekrar girilip en alt ilikten çıkılıp kurdelann ucunuda pardesünün içinden belli belirsiz teğelleseniz nasıl olur umarım anlatabilmişimdir...yada her ilik evinden çıkıp aşağıya sarkan ince deri ip gibi çok uzun olmayan şeritler sallandırsanız yada fiyonkta yapabilirsiniz şeritleride yine pardesünün içine ilikevinin arkasına teğellersiniz... bu dediğim malzemeleri tuhafiyelerden bulabilirsiniz...

Yazıldı mı bilmiyorum ama. Vücudunu şekillendirici birşeyler giysen, korse vs gibi. İdare edebilirsin belki yeni sezona kadar...

sence sorunun cevabı bumu?

çözümün yoksa yazmassın olur biter

sert çıkmanın alemi yok değilmi

evet bence sorunun cevabı bu sonraki yorumları ve kendi yazdıkalrını okursan benim dedğil asıl kendinin sert çıktığını bilirsin.. pardesünün markasını da fiyatını da resmini görünce bildim.. böyle pahalı şeylerde bence hiç bi oynama yapamazsın.. yaparsan da pişman olursun.. kusura bakma pek parlak bi fikir değil ama senin hiç bi çözüm bulacağını sanmıyorum....

derdimden çok dertlendin valla

ne kadar duyarlısın

teşekkür ettim

derdimden çok dertlendin valla

ne kadar duyarlısın

teşekkür ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…