- Konu Sahibi korkmakalbim
-
siz zaten çözüm yollarını denemeişsiniz ve diğer yolları da kabul etmiyorsunuz kilo verin dememiz gibi.. belki arka dikiş yerlerinde ekstra pay yerleri vardır oraları açtırabilirsiniz. olmazsa da yapacak başka bişey yok gibi.. ya dolaba atar saklarsınız ya da birine verirsiniz
Benim 44 beden bir kapım var kiloluyken almıştım ama suan 48 kiloya kadar indiğim için malumun bol gelmekte ama yazlık bir kap bu :) spor bana göre hoş ama işte kullanamıyodum gardropda duruyor öylece mahzun mahzun :)
Kilo ver demeyin demişsiniz , bende onu söyleyecektim herhalde çözüm budur biye ..
Ne gibi öneriler gelecek çok merak ettimBir pardesü üzerinden ..
acaba derdimi nasıl izah etsem size
bir anda nasıl kilo verilir zaten
hemen bugün yarın halletmeliyim
kamufle edicem o delikleri ama fikir istiyorum işte
parlak fikir sahibi hatunlardan
durum bu kadar basit
Ilk yazan arkadasin dedigi gibi mutlaka bollartacak pay vardir yanlarinda, isterseniz ordan actirin boylece dugmeyle oynamak zorunda kalmazsiniz yada dugmeleri eski yerine geri dikersiniz :)
Deliklerin olduğu yere bir aksesuar denesen nasıl olur**?
bu konularda hic parlak fikirli bir hatun degilim ne yazikki
ama pardesu zupperrr
İyide siz neden yorumlara çıkışıyorsunuz bende onu anlamadım ..
Konu başında alınan kilolar yazıyor :44::44: Hemde istediğim kiloya ulaştım deniyor ..Demek ki istediğiniz kiloda kalmak istiyorsunuz dogrudur ama ben o an onu yazdım .. Öyle anlamışım ..
Tamam sorun bizde,, biz anlamadık derdinizi
Parlak fikirli hatunlar umarım yardımcı olur derdinize ..
Rengi de böyleyse kahverengi krem tonlarında minik, çok dikkat çekmeyecek bir aksesuar uydurabilirsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?