Bu saatte yaziyorum ama cok doldum galiba 2 yillik evliyim 5 aylik bir oglum var bana akil verin dayanamiyorum esim ben hamile iken bazi sosyal medyadam baska kadinlari izliyordu beraber olmamiza ragmen ve ben cogu zaman kendini boyle banyoda rahatlattigini biliyordum ama suauyordum dogumdan sonra payladim yaptiklarini gordugumu soyledim ozur diledi yemin etti bir daha izlemeyecegine dair ama simdi baska bir sosyal medyadan kalcasi olan kadinlara bakiyor kalca seviyor bana surekli spor yap diyor ben cocukla anam agliyor aksami zor ediyorum oba ragmen suslenmeye calisiyorum gelince beni duzgun gorsun diye bugun olani anlatayim isten geldi ben suslendim yemek yendi neyse cocuk uyudu saat 22.15 oldu yanina uzandim yanasti o ara tv ye bakiyidum kakti yanimdan bende uyuya kaldim gelmedi yanima saat 00.46 da beni uyandirdihadi yatağa gidelim tabi ben hemen telefonu kutcaladim herseyi silmis ben ne yapayim bana ne olur akil verin kendimi eksik hissetmekten yoruldum o istiyor diye bu cocukla kucuk setler halinde kalca calismaya basladim ama o böyle yaptikca ben ondan soguyorum