alın size bır evli mutsuz ve çocuklu daha.....

Konuda o zaten yok ole komşum sanayi de oturuyorum kaldığım ev kaynanamlarla var karşımda bır ev yanımda bır ev gerisi Mobilyacılar mesleğim yok lise terkim konuda o zaten 800 liraya 12 saat çalışmam gerek

yatarak para kazanmak istiyorsunuz mu ?

meslek yok, eğitim yok, ne bekliyorsunuz ki bu ücretten fazla. :KK43:

Ne paylassam ne yazsam kendilerine pay çıkarıp bugunde bunu yazmış die laf çıkarıyorlar gene annesine gitmiş diyolar akrabayiz buarda illa duyuluyor cevap bile vermem ayrıca okulu bırakıp bobinaj fabrikasinda erkeklerin yaptığı işi yapmayı ben istemedim kader diyelim uzaktan yapmasaydin etmesin demek kolay babam ayyasin tekiymis içmiş içmiş bizi düşünmemiş annem 15 yaşında yetimmis ortada başımıza kalır die tutup vermişler babam ölünce annem çalıştı biz abimle evde tek başımıza korka korka büyüdük psikoloji ne gezer azıcık büyüdük hepimiz çalışıp anneme bi ev aldık sonrada evlendim iste

İnternetinizi kapattirin. Telefonunuzda varsa int paketine para vermeyin. Kar kardir.

eee be ablacim bide cocukmu yaptin bu yoksulluga ? bastan beri kendine bir t-shirt bile alamiyormussun. Belliymis yani siz simdi bu cocuga ne gelecek vaad edebileceksiniz ?! cocuga acirim size degil

Konuda o zaten yok ole komşum sanayi de oturuyorum kaldığım ev kaynanamlarla var karşımda bır ev yanımda bır ev gerisi Mobilyacılar mesleğim yok lise terkim konuda o zaten 800 liraya 12 saat çalışmam gerek
Meslek kursları var halk eğitimde ücretsiz istersen bir araştır onları canım

Ne paylassam ne yazsam kendilerine pay çıkarıp bugunde bunu yazmış die laf çıkarıyorlar gene annesine gitmiş diyolar akrabayiz buarda illa duyuluyor cevap bile vermem ayrıca okulu bırakıp bobinaj fabrikasinda erkeklerin yaptığı işi yapmayı ben istemedim kader diyelim uzaktan yapmasaydin etmesin demek kolay babam ayyasin tekiymis içmiş içmiş bizi düşünmemiş annem 15 yaşında yetimmis ortada başımıza kalır die tutup vermişler babam ölünce annem çalıştı biz abimle evde tek başımıza korka korka büyüdük psikoloji ne gezer azıcık büyüdük hepimiz çalışıp anneme bi ev aldık sonrada evlendim iste

Ne güzel bir evlatsınız, Allah sizden razı olsun, o geçim darlığında anneye bir ev almak ne demektir
İnsanlar konuşur, yargılar, düşünmez ama dert etme sakın
Evim sanayi de yazmıştın sanırım, iş yerlerini araştır, evden yemek yapıp satabilirsin
İş yeri temizliğine gidebilirsin, bir komşum yapıyor bu temizlik işini, bir kaç dükkanla anlaşmış haftanın 4 günü dolu, günlük ücret alıyor, gittiği yerler orta karar iş yerleri, üç dört saatte bitiriyorum diyor, çocukları olduğundan her güne tek iş alıyormuş. Sende deneyebilirsin böyle şeyler, açıktan da okulunu tamamlamaya gayret et, faydadır sana, çocuğun biraz daha büyüyünce düzenli bir işe girmen için alt yapı olur. Mesajlarını okudum tek tek, ne kadar şükürlü, niyeti güzel bir insansın, eşinle evladın ne kadar şanslı, Rabbim rast getirsin tüm işlerinizi

Valla kardeş, temizliğe git haftasonları, hafta içi anaokulunda temizlik yemek yap, herşey biz insanlar için, hergün çalış, azıcık sabret, sonra sadece haftaiçi çalışırsın. Allah büyük.. Utanacak, gocunacak hiçbişey yok, öğretmenim ben, işsiz kaldım ne işler ysptım çok şükür borçlarımız bitti sayılır, bizde rahatladık..

Ne güzel bir evlatsınız, Allah sizden razı olsun, o geçim darlığında anneye bir ev almak ne demektir
İnsanlar konuşur, yargılar, düşünmez ama dert etme sakın
Evim sanayi de yazmıştın sanırım, iş yerlerini araştır, evden yemek yapıp satabilirsin
İş yeri temizliğine gidebilirsin, bir komşum yapıyor bu temizlik işini, bir kaç dükkanla anlaşmış haftanın 4 günü dolu, günlük ücret alıyor, gittiği yerler orta karar iş yerleri, üç dört saatte bitiriyorum diyor, çocukları olduğundan her güne tek iş alıyormuş. Sende deneyebilirsin böyle şeyler, açıktan da okulunu tamamlamaya gayret et, faydadır sana, çocuğun biraz daha büyüyünce düzenli bir işe girmen için alt yapı olur. Mesajlarını okudum tek tek, ne kadar şükürlü, niyeti güzel bir insansın, eşinle evladın ne kadar şanslı, Rabbim rast getirsin tüm işlerinizi
Amin çok teşekkür ederim

eee be ablacim bide cocukmu yaptin bu yoksulluga ? bastan beri kendine bir t-shirt bile alamiyormussun. Belliymis yani siz simdi bu cocuga ne gelecek vaad edebileceksiniz ?! cocuga acirim size degil
Hanımefendi ben dilenmiyorum farkindamisiniz allaha sukur eşim calisiyor pazari iza da gidiyoruz marketimizede sadece eşime nasıl destek olabilirim diye bilgi almak istedim arkadaşlardan sağolsnlar bi kaç faydali fikir verdiler . Ayrıca tişört alamasamda çıplak gezmiyorum çok şükür eski kiyafetlerim temiz ve düzgün onları giyiyorum ne yani borçluyuz diye cocugumuz olmasını mi

Valla kardeş, temizliğe git haftasonları, hafta içi anaokulunda temizlik yemek yap, herşey biz insanlar için, hergün çalış, azıcık sabret, sonra sadece haftaiçi çalışırsın. Allah büyük.. Utanacak, gocunacak hiçbişey yok, öğretmenim ben, işsiz kaldım ne işler ysptım çok şükür borçlarımız bitti sayılır, bizde rahatladık..
Su anaokullarina bi gidip basvurucam nasipse temizlik ve yemek için hayırlısı olsun

Bilemiyorum, yerinde olsam kisa vaade degil, uzun vaade düsünürdüm. Yani ilk basta lise diplomami bir sekilde almaya calisirdim. Ardinda üniversite diplomami almaya calisirdim. Güzel bir bölüm okuyup, daha yüksek bir maasi olan, iyi bi iste calismak isterdim. Böyle birsey ilerde senin kizina da güc verip, gururlandirir. Yani o'da üniversiteye daha cok gitmek isteyecek.

Keşke ole birsey yapabilsem inanin okumak tek içimde kalan şey ve okulda görürüm hep kendimi ruyalarimda

Keşke ole birsey yapabilsem inanin okumak tek içimde kalan şey ve okulda görürüm hep kendimi ruyalarimda
Allah bir kapı açar inşallah. Benim teyzem de ortaokulu, liseyi dışarıdan bitirdi, 3 çocuktan sonra =) Yaparsın inşallah sen de. Mobilyacılar var demişsin oradaki mağazalara ev yemeği yapmayı teklif etsen ? Evden yapmış olurdun çocukla daha kolay olurdu belki, bir fikir bu da.

Allah yardmcn olsun bendesendenim cnm..yanlzdeğilsn

Merhaba kızlar uzun süredir takip ediyorum belki banada yardimci olursunuz
Evliyim 4 yıllık 1 kızım var 3 yaşında esimin sorumsuz ailesi Dışında pek kavramı olmaz suan esimin ailesinin üst katında oturuyorum ve konuşmuyorum his biriyle en son eşimle ailesi için tartıştığımizda ağzıma geleni sandım onlara ve evime giremezsiniz dedim iki düşmanız şuanda ben yüzlerine bakmadan geçip gidiyorum yanlarından karşılaşınca neyse kafam rahat bole ama arkamdan neler konuşuyorlar neler her hareketim gözlem altında facem 24 saat araştırmada konu şu zaten psikolojik tedavi görüyorum onları tınlamiyorum bile.esimde artık ayriligi göze aldığımı bildiği için karışmıyor. Ama konu şu tek evlendik 4 senedir borç borç borç annem çok destek oluyo ama ben artık onada yük olmak istemiyorum bi fabrikada is buldum çocuğuma kimse bakmadı ama 4 senedir kendime 1 tişört alamadım hep bekarligimdan kalanları giyiyorum ki aynı eşim de ole kızıma da hep annem alır hherseyi kızlar lise terkim düzgün bi iş bulamam kızımı krese versem zaten aldigim para ona gider artık çok sıkıldım yeni kıyafet almak artık kuaföre gitmek istiyorum yeminle evliliğimde 2 kere gittim onuda annem kesime götürdü. Bazen ev temizliğine bile gitmeyi düşündüm ama yapabilirmiyim bilmiyorum ben napiym kizlar
siz o apartmanda o insanların arasında tek kaldığınız için hasta olmuşsunuz.imkanınız varsa evden çıkın.eğer yoksa artık insanlardan bişey beklemeyin bakın kimse bişey yapmıyo.siz iş bulun çocuğu annenize bırakın kendi tişörtünüzü kendiniz alın.hem çalışmak ve yeni insanlar size daha iyi gelecek

Hanımefendi ben dilenmiyorum farkindamisiniz allaha sukur eşim calisiyor pazari iza da gidiyoruz marketimizede sadece eşime nasıl destek olabilirim diye bilgi almak istedim arkadaşlardan sağolsnlar bi kaç faydali fikir verdiler . Ayrıca tişört alamasamda çıplak gezmiyorum çok şükür eski kiyafetlerim temiz ve düzgün onları giyiyorum ne yani borçluyuz diye cocugumuz olmasını mi

Dilendiginizi söylemedim öyle bir anlattinizki o cocuga acidim! Eger durumunuz o kadar kötü degilse bazi cümleleriniz abartili kacmis.

Bu saatte yaziyorum ama cok doldum galiba 2 yillik evliyim 5 aylik bir oglum var bana akil verin dayanamiyorum esim ben hamile iken bazi sosyal medyadam baska kadinlari izliyordu beraber olmamiza ragmen ve ben cogu zaman kendini boyle banyoda rahatlattigini biliyordum ama suauyordum dogumdan sonra payladim yaptiklarini gordugumu soyledim ozur diledi yemin etti bir daha izlemeyecegine dair ama simdi baska bir sosyal medyadan kalcasi olan kadinlara bakiyor kalca seviyor bana surekli spor yap diyor ben cocukla anam agliyor aksami zor ediyorum oba ragmen suslenmeye calisiyorum gelince beni duzgun gorsun diye bugun olani anlatayim isten geldi ben suslendim yemek yendi neyse cocuk uyudu saat 22.15 oldu yanina uzandim yanasti o ara tv ye bakiyidum kakti yanimdan bende uyuya kaldim gelmedi yanima saat 00.46 da beni uyandirdihadi yatağa gidelim tabi ben hemen telefonu kutcaladim herseyi silmis ben ne yapayim bana ne olur akil verin kendimi eksik hissetmekten yoruldum o istiyor diye bu cocukla kucuk setler halinde kalca calismaya basladim ama o böyle yaptikca ben ondan soguyorum

X