alın size bır evli mutsuz ve çocuklu daha.....

Bir tanıdığım 3 çocukla Kur'an Kursu'nda yemekhanede çalışıyor, temizlik yapıyor. Çocuklar da yanında akşama kadar.

nikah şekeri bebek şekeri falan yapılıyor evde
yengem yapıyordu ve çok uğraşsa da harçlığını kazanıyordu
bi maaş kadar olmaz ama haftalık harçlığın çıkar.

bi yerle anlaşmıştı
malzemeler o dükkandan eve getiriyolardı
yengem istenilen sayıda yapıp haber veriyodu adam gelip alıyodu evden parasını veriyodu

Evet bu anaokulu işini araştırırim aklıma yattı hem kizimla giderim nasıl bulabilirim acaba izmirde

Evde abiyelere boncuk isledim bu kaç ay ama çok ugrasiyosunuz ve cok az para veriyorlar gözlerim bozuldu

Bence ilk kayıt döneminde açık liseye kayıt yaptırın. Bu herhalukarda kazanç. Bu arada calisadabilirsiniz hem.

offf cok uzuldum daha cokta gencsın lutfen erken evlenmeyelm sonu hep husran :KK43: butun bu sıkıntılar maddıyattan gelıyor cunku senın beklentın kv denın bıraz destek olması ama yapmazlar malesef :KK43: bence once lısyı bıtır cunku anaokulu ıcınde lıse sartı olabılır :KK43: Allah yardımcınız olur ınsallah

Liseyi terkedip evlenecegine okusaydin oyleyse cnm...kaynanam bize birsey almadi borc odedik deme hakkin yok. evlenirken kabullenmissin almamasini ki evlenmissin..benim de evimde kaynanamin kayinbabamin bir cay kasigi bile yok. niye almadilar da demedim hicbir zaman..almak.zorunda degil. kocan 20 yasinda evlenmeseydi madem parasi Yoksa..

Merhaba kızlar uzun süredir takip ediyorum belki banada yardimci olursunuz
Evliyim 4 yıllık 1 kızım var 3 yaşında esimin sorumsuz ailesi Dışında pek kavramı olmaz suan esimin ailesinin üst katında oturuyorum ve konuşmuyorum his biriyle en son eşimle ailesi için tartıştığımizda ağzıma geleni sandım onlara ve evime giremezsiniz dedim iki düşmanız şuanda ben yüzlerine bakmadan geçip gidiyorum yanlarından karşılaşınca neyse kafam rahat bole ama arkamdan neler konuşuyorlar neler her hareketim gözlem altında facem 24 saat araştırmada konu şu zaten psikolojik tedavi görüyorum onları tınlamiyorum bile.esimde artık ayriligi göze aldığımı bildiği için karışmıyor. Ama konu şu tek evlendik 4 senedir borç borç borç annem çok destek oluyo ama ben artık onada yük olmak istemiyorum bi fabrikada is buldum çocuğuma kimse bakmadı ama 4 senedir kendime 1 tişört alamadım hep bekarligimdan kalanları giyiyorum ki aynı eşim de ole kızıma da hep annem alır hherseyi kızlar lise terkim düzgün bi iş bulamam kızımı krese versem zaten aldigim para ona gider artık çok sıkıldım yeni kıyafet almak artık kuaföre gitmek istiyorum yeminle evliliğimde 2 kere gittim onuda annem kesime götürdü. Bazen ev temizliğine bile gitmeyi düşündüm ama yapabilirmiyim bilmiyorum ben napiym kizlar
facen 24 saat gözlem altında olduğunu nasıl anlıyorsun..birde merak ediyorum bilen söylesin..mesela faceden listemizde olmayan birini profiline bakıyoruz bu o kişi tarafından anlaşılırmı...

Evlenmeseydiniz, okulu bırakmasaydınız falan fistan demenin alemi yok artık olmuş bitmiş.
Temizlik olabilir çocuğunuzla gideceğiniz evler olabiliyor internette,gazetelerde ilanlar çıkıyor onları arayın araştırın.
Hem kızınız tek kalmaz hem para kazanmış olursunuz.

Ne paylassam ne yazsam kendilerine pay çıkarıp bugunde bunu yazmış die laf çıkarıyorlar gene annesine gitmiş diyolar akrabayiz buarda illa duyuluyor cevap bile vermem ayrıca okulu bırakıp bobinaj fabrikasinda erkeklerin yaptığı işi yapmayı ben istemedim kader diyelim uzaktan yapmasaydin etmesin demek kolay babam ayyasin tekiymis içmiş içmiş bizi düşünmemiş annem 15 yaşında yetimmis ortada başımıza kalır die tutup vermişler babam ölünce annem çalıştı biz abimle evde tek başımıza korka korka büyüdük psikoloji ne gezer azıcık büyüdük hepimiz çalışıp anneme bi ev aldık sonrada evlendim iste

bazı fabrikaların kreşleri oluyor..araştırın biraz..varsa öyle bir oraya girin..yada mobilyacılar var diyorsunuz orda satış danışmanı olarak işe girin..hatta durumunuzu anlatın kızınızı bırakcak hiçbir yer parayada çok ihtiyacınız var diye belki yanında durmasına müsade ederler bir süreliğinede olsa...

Liseyi terkedip evlenecegine okusaydin oyleyse cnm...kaynanam bize birsey almadi borc odedik deme hakkin yok. evlenirken kabullenmissin almamasini ki evlenmissin..benim de evimde kaynanamin kayinbabamin bir cay kasigi bile yok. niye almadilar da demedim hicbir zaman..almak.zorunda degil. kocan 20 yasinda evlenmeseydi madem parasi Yoksa..[/Q
Ne paylassam ne yazsam kendilerine pay çıkarıp bugunde bunu yazmış die laf çıkarıyorlar gene annesine gitmiş diyolar akrabayiz buarda illa duyuluyor cevap bile vermem ayrıca okulu bırakıp bobinaj fabrikasinda erkeklerin yaptığı işi yapmayı ben istemedim kader diyelim uzaktan yapmasaydin etmesin demek kolay babam ayyasin tekiymis içmiş içmiş bizi düşünmemiş annem 15 yaşında yetimmis ortada başımıza kalır die tutup vermişler babam ölünce annem çalıştı biz abimle evde tek başımıza korka korka büyüdük psikoloji ne gezer azıcık büyüdük hepimiz çalışıp anneme bi ev aldık sonrada evlendim iste
çok güzel cevap vermişsin canım çok biliyorlar ahkam kesmeyi size mi sorucaklardı ne yapıcaklarını alla alla olan olmuş çözüm istiyor , yapmasaydın etmeseydin değil mesele ....

Olsun herkes düşüncesini paylaşıyor ama karsiyi yargılamadan önce bi düşünmek gerekir allaha sukur derslerinde çok iyiydi taktirlerim tesekkurlerim var hep ama kısmet diyelim eşimi verdi bana çok sukur

Herkes kendi yaşadığını bilir canım boşver sen,ilk olarak yapman gereken aslında açık öğretim bir yandan yine is araştır ama mutlaka mezun ol!
Devlet kitapları falanda veriyor bu daha sonra daha iyi bir iş bulmanız saglayacak,madem hayatınız bu bunu daha iyiye döndürmek adım atmak lazım...Birde çalışan bayanlara evde yemek yapanlar var, saklama kabına koyuyorlar hergün rutin yemek yapıp satiyorsun evinden bi sorustur canım istersen etrafından bakarsın harcligini cikarmana yardimci olur

Çok sağolun arkadaşlar hepinizden birer fikir aldım araştırırim inşallah kızıma ve kendime uygun bır is bulabilirim biraz umutlandim hadi hayırlısı olsun

Merhaba kızlar uzun süredir takip ediyorum belki banada yardimci olursunuz
Evliyim 4 yıllık 1 kızım var 3 yaşında esimin sorumsuz ailesi Dışında pek kavramı olmaz suan esimin ailesinin üst katında oturuyorum ve konuşmuyorum his biriyle en son eşimle ailesi için tartıştığımizda ağzıma geleni sandım onlara ve evime giremezsiniz dedim iki düşmanız şuanda ben yüzlerine bakmadan geçip gidiyorum yanlarından karşılaşınca neyse kafam rahat bole ama arkamdan neler konuşuyorlar neler her hareketim gözlem altında facem 24 saat araştırmada konu şu zaten psikolojik tedavi görüyorum onları tınlamiyorum bile.esimde artık ayriligi göze aldığımı bildiği için karışmıyor. Ama konu şu tek evlendik 4 senedir borç borç borç annem çok destek oluyo ama ben artık onada yük olmak istemiyorum bi fabrikada is buldum çocuğuma kimse bakmadı ama 4 senedir kendime 1 tişört alamadım hep bekarligimdan kalanları giyiyorum ki aynı eşim de ole kızıma da hep annem alır hherseyi kızlar lise terkim düzgün bi iş bulamam kızımı krese versem zaten aldigim para ona gider artık çok sıkıldım yeni kıyafet almak artık kuaföre gitmek istiyorum yeminle evliliğimde 2 kere gittim onuda annem kesime götürdü. Bazen ev temizliğine bile gitmeyi düşündüm ama yapabilirmiyim bilmiyorum ben napiym kizlar
o evde kaldığın için psikolojin baya yıpranmış belli.bence o evde çok takılma.çocuğu annene bırak sende iş bul kendi ayaklarının üzerinde dur.birinin sana bişey yapmasını 4 yıl beklemişsin bişey yapan yok.kendi tişörtünü kendin al canım

hemen eğitiminize kalan yerden devam edin. akşamları ders çalışın gündüzleri ufak tefek işler yapın. devletin okullarını araştırın. kaç yaş alıyor kreş anaokulu bakın. birilerinden beklemek yerine gayret edin. kendiniz çabalayın. eşinizle aranızı düzgün tutun gerisinin hiç bir önemi yok. bende aynı evin içinde KV ile tek kelme etmeden neredeyse 2 sene oturdum. mücadele edin ki bir geleceğiniz olsun. 'insanın kaderini kendi çabasına bağlı kıldık' der Kur'an. hiç bir şeyim yok diye sızlanma. İman varsa imkan vardır.

Seninle aynı yaştayım. Ben hayata daha yeni başlayacak gibiyim.. sen hayatı bitirmiş yorulmuş gibisin!
Çok garip gerçekten..

Allah yardimcin olsun ya cidden cok uzuldum. Ascilik falan yapabilirsiniz aslinda.
Ablamin bir tanıdığı evinden bankalara falan yemek yapip goturuyordu. Iyi de para aliyordu.
Boyle seyler dr yapabilirisn. Bana temizlige gelen abla su an cocuk bakiciligi yapiyor ve kendi cocugu da var 4 yasinda. Onunla beraber gidiyor o evde bakicilik yapiyor.
Boyle bir is dr bulabilirisin. Hakkinda hayirlisi olsun insallah.
Ama siz siz olun evladinizi okutun..

X