Alın daraltma

cunkuneden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2021
1.437
2.269
83
Herkese merhaba. Konudan da anlaşalıcağı üzere alnım epey geniş (nette araştırırken gördüm, geniş diye müdehale ettirenler var öyle değil arkadaşlar cidden geniştir ). Neyse kakül kullanırım senelerdir zaten, yakışır da ama.. yani bu da seçeneksiz bırakıyor insanı ve şöyle bir sıfır topuz hayali kurdurtuyor bana iki seçenek var buna çözüm için sanki; biri cerrahi müdehale ki çok az yaoan var ve öncesi sonrası fotolarirın hepsi tatmin edici değil sanki. Saç ektirme seçeneği var birde buna da güvenemiyorum nedense yani bunda da erkekler öncelikli olduğu için tabi örnek çok az. Burada az da olsa konu açanlar olmuş, varsa böyle bir demeyimi ya da duyumu bilgi verirse çok seviniri

Saç ektirdim inanılmaz değiştrdi beni. Ama saç ekiminden sonra topuz yapınca hoş olmuyor çünkü öne ekilen saçlar kalın telli. Öndeki Saçları salmak gerekiyor hoş durması için. İnternetteki pek çok görüntüye aldanmayın, çoğu shop. Alın ön çizgisi topuz yapacak muhteşem görüntü olmuyor asla. Bir de aylarca ön kısım çok kötü görünüyor, bu süreci bi kız olarak atlatmak pek mümkün değil.

Sosyal medyada froheadredactionturkey diye bi sayfa var. Orada bu tarz ameliyatlar var fakat iz konusu sıkıntı olur mu bilemedim. Saç çizgisinden boydan boya kesiyorlar

Bende bunun tam tersi lazerle alın açtırmayı düşünüyorum ama bazı tereddütlerim var. Alın da iz ya da yapay bir görüntü olur mu acaba? İnternetteki fotoğraflar yanıltıcı olabiliyor. Sizin yorumunuz üzerinden sormuş olayım etrafınızda hiç bu operasyonu yaptıran var mı? Nasıl bir görüntü oluyor

Bahsettiğiniz işlemi pınar altuğ yaptırdı diye biliyorum

Çok teşekkürler cvp için yani o sıkıntlı süreci, hala topuz yapamamayo saymazsak… yine de iyi ki yaptırmışım der misiniz acaba? Sonuçta kakülsüz saçları açmak bile hoş görünmeyebiliyor bilirsiniz? eğer öyleyse nerde yaptırdığınızı da söyler misiniz özelden falan, ankara da, kısmen ulaşımım kolay, çok iyi bilinen bir merkeze sordum teknik zorluklar nedenei ile kadınlara yapmıyormuş doktor bey ki adamın güvenirliği arttı gözümd herkes bu cvı vermez çünkü. Nerde yaptrdınız acaba?

Sosyal medyada froheadredactionturkey diye bi sayfa var. Orada bu tarz ameliyatlar var fakat iz konusu sıkıntı olur mu bilemedim. Saç çizgisinden boydan boya kesiyorlar
Evet iz konusunu da bide mesela oran konusunu fa takıyorum. Geniş de bir yüzüm var dar alın böyle birkaç kişiye yakışmamış da misal bunları hesaba katmak grek. Teşekkürler cvp için

Kafa yapınız nasıl ? Düz kafa sendromu varsa hiç bulaşmayın bence

Hayatımda aldığım en doğru karardı diyebilirim. İnanılmaz memnunum. Beni çok feminenleştirdi, yüzümü bebeksileştirdi. Ben başkasına yaptırdım ama bu alanda en iyi bence Dr jale şenyurt. Şu an olsa ona yaptırırdım. O zaman maddi olarak bütçem fazla kısıtlıydı…

Ayy çok teşekkürler hem öneriniz hem de tecrübenizi aktardığınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…