• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar alın çizgisi bozuk olanlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

s*e*l*i*n

Nirvana
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2007
365
8
621
kızlar ben saçlarımı topladığımda böle garip bi görüntü oluşuyo sağ taraf farklı sol taraf farklı yani simetrik değil alın çizgim alın çizgisi böyle olan var mı?:çok üzgünüm:

böle saldığımdada sağ taraf farklı sol taraf farklı oluyor saçımda çok ufak döner gibi bişi var önümde ama çok ufak artık onu kesesim geliyo sanki onu kaldırınca düzeliyomuş gibi oluyo ama yinede simetrik değil ama sadece saçlarımın önündeki ilk tutamlargerisinde problem yok

böle saldığımdada sağ taraf farklı sol taraf farklı oluyor saçımda çok ufak döner gibi bişi var önümde ama çok ufak artık onu kesesim geliyo sanki onu kaldırınca düzeliyomuş gibi oluyo ama yinede simetrik değil ama sadece saçlarımın önündeki ilk tutamlargerisinde problem yok

canım benımde tam onundeki döner oyleydı yaklaşık bı 10 tel falan. ama acaip bozuyordu ne yapsam. hanı seher dılovan gibi değil ama ona yakındı:) bende cımbızla duzenli olarak alıp bıoder surdum şimdi hiçbir sey yok keşke yıllar once akıl etseydım dıyorum. ama benım çok az vardı

Benimde alın çizgim düzgün deil,üstelik saç diplerimde kısa kısa saçlar var,uzamıo da dökülmüo da iğrenç duruo,zten alnım çok kısa,bi de onlar olunca alnım yok gibi duruo ama ben 8 senedir alnımdaki o kısa saçları sir ağdayla alırım,1-2 sene aldırdım sora ben kendim almaya başladım,hatta lise arkadaşlarım ilk kez orayı aldıran bende görmüşlerdi de 2-3 kişi de o şekilde aldırmaya başlamıştı

bende liseden beri aldırıyorum ve simdi cılız cok seyrek tüy biçiminde cıkıyolar 2 ayda bir iki dakkalık işi oluyo almak için.. benim cizgiden eser yoktu hatta okadar diyeyim.. annem kuaförde bi çizgi belirledi ve iple alındı.. canım kıymetlidir normalde ama hiç acımamıştı ve şimdi genis ve pırıl pırıl bi alnım var ama ilk zamanlar cabuk cıktıgı için sürekli kuaföre gidiyodum artık gerek yok dogru düzgün cıkmıyor bile. ama uzun süre lazım tabi ugrasmak gerek.. anneme sükürler olsun liseye baslarken düşünmüş valla..:)

ordaki saçlar ne uzuyo ne dökülüyo gıcık bişey:1rolleyes:

Son düzenleyen: Moderatör:
aynı dert bende de var malesef benim alnım geniş ve seğrek ordaki saçlar.düzgün bi alın çizgim yok.bide böyle küçük küçük saçlar var ne uzuyo ne dökülüyo aynı uzunlukta sürekli varlar kötü görünüyo.alnım dar olsaydı aldırırdım onları ama geniş o yüzden daha kötü durur.şu alnı daraltmanın bi yolu olsaydı keşke :1no2:

canım saçma bi fikir olabilir ama küçük uzamayan sacların ucundan 2-3 milim kadar kessen acaba uzamaz mı diye düşündüm.. yada sac uzatan kiprik uzatan yaglardan sürülse.. yada neyse sacmaladım galiba.. umarım bi yolunu bulursun ..a.s.

benimde alnım dar ve sol tarafta küçük büyümeyen saçlar vardı.jiletle aldım ordakileri.şimdi aldığım tarafta alnım daha geniş.diğer taraf dar duruyor:( acaba öndeki saçların hepsinden 1-2 cm alsam alnım düzgün durur mu yoksa daha mı kötü olur bilmiyorum:( lütfen yardımcı olun :(:(

saç bakım yaglarını dogal kürleri uygularken yüzünüze alnınıza taşmamasına özen gösterin minik tüyleri inanılmaz besliyor tüyler kıl konumuna geçiyor ben alnımdaki saçlara yakın olanlarını yaglarla besleyip saça ekledim minik olanlara da laser yaptırdım şakaklara kadar alnım daha geniş görünüyo perçem,kısa katlar daha yakışıyor kaşlarımın kavisi ortaya çıktı kökten çözüm tavsiye ederim

kızlar ben de saçımı arkaya doğru toplayamıyorum bi taraf çok bozuk görünüyo, bunu düzeltmek için napmalıyım ?

Back