Aliexpressten alışveriş yapanlar var mı ?

Ben sıklıkla alış veriş yapıyorum. Siparişin gelme süresi uzun oluyor zaten adres verirken lütfen dikkatli yazın sürekli teslim alabilecek bir adres olmalı yoksa gelip dönüyor bile.
ayrıca seçtiğiniz ürünün feedback kısmında ki dönüşlere bakın resimli dönüşler varsa iyi bir satıcıdır.Yani az daha fiyatı düşük diye yorum almamış satıcılardan alışveriş yapmayın.
Evet ürününüz teslim süresinin sonuna gelmeden satıcıya mesaj yollayıp anlaşmazlık kargo durumunu öğrenebilirsiniz.
Eğer süre dolmuş ve gelmemişse para iadesi isteyebilirsiniz. Ben bir ürünüm kaybolduğu için alamadım iade istedim ve sorunsuz geri aldım.

Çok dikkatli olun 500 tl civarı alışveriş yaptım 2 sene evvel sadece 40 50 tl lik miktarı geldi gerisi asla yok ortada ...

Biz iki arkadaş aynı üründen sipariş ettik tek kargo olacak şekilde ama sadece biri geldi 2-3 yıl önce

Bugüne kadar 200 civarı siparişim oldu. Teslim alamadıklarım da oldu elbette ama satıcıyla tartışma açarak para iadesi aldım.

Arkadaşlar , 9 adet elbise siparişi var , üstteki kargolanmış görünüyor ama alt kısımdakindrn hiçbirşey anlamadım . Yardımcı olabilecek biri var mı aranızda rica etseeem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…