• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aliexpress ten alısverıs yapan var mı ?

nancytr

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mart 2014
68
-10
298
bikini ve elbise cesitlerine bakabıldım cok ıyı modeller var ama nasıl gelecegını bılemıyorum. yada olmadı kotu geldı vs ıade nasıl yapıcaz. deneyım yasayanlar var mı

bikini ve elbise cesitlerine bakabıldım cok ıyı modeller var ama nasıl gelecegını bılemıyorum. yada olmadı kotu geldı vs ıade nasıl yapıcaz. deneyım yasayanlar var mı

Bikini siparis ettim.ben de elime ulaşmadı daha bu hafta ulaşır sanıyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben çinden alıp burada satıyorum arkadaşlar, yani baya bi deneyimliyim.Sorunuz varsa yanıtlayabilirim.

Ya bişey sorabilir miyim acaba ürünler fotoğraftakilere benziyo demi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben sipariş verdim, ama oradaki ürünlerin hepsi çakma ve çok adi, bunu öğrendiğimde iade etmeye çalıştım ve bu süreçte çok uzun sürdü, bir ürünüde denemek için iade etmedim ve geldiğinde ayağıma girdiğinde ayakkabı parçalandı, ben hiç tavsiye etmiyorum ayrıca 1 aydan fazlada sürdü gelmesi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben kendime de oğluma da sık sık alışveriş yapıyorum. Mayo da getirin gayette güzel ve memnunum hepsinden.feedback önemli alışverişte. Ona dikkat edin yeterli.
Kargo 1 ay sürüyor. 1 kez 45 günde geldi sebebi yılbaşı na denk gelmesi.

SLM. aldığınız şeylerin resmini koysanız bizde gerçekte nasılmış görsek. çok istiyorum bende kıyafet almayı oradan. kızıma ve bana. çok güzel modeller var.

SLM. aldığınız şeylerin resmini koysanız bizde gerçekte nasılmış görsek. çok istiyorum bende kıyafet almayı oradan. kızıma ve bana. çok güzel modeller var.
Orada ki resim neyse eline gelende o değişik birsey gondermiyorlarki

üsteki çok adi ve çakma fln yazmış
Valla cnm ben yaklaşık 1 senedir alışveriş yapıyorum. Mayo bot (ogluma) ayakkabı elbise bluz takım (oğluma) ceket pantolon tunik aklıma gelen bunlar aldım ve resimde ne var sa elime ulaşan da o. Ben çok memnunum aldıklarını hepsinden. Ne beden sıkıntısı yaşadım ne başka birşey. Zaten beden konusunda cm ölçüleri yazıyor olup ona göre alıyorsun. Kişilerle iletisime de geçebilirsiniz. Ben hiç in bilmediğim için bi iletişim denemedim translate den çevirip anlayıp alıyorum :)
Bi bildiğim feedback yüksek olacak % 85 90 üzerindeyse almak.
Ayrıca alacağın ürünün üst kısmında kaç kişi almış yorumlar neler yazıyor :) ama ben bunlara hiç dikkat etmiyorum beğendiğini alıyorum sanal kartla şükür vi sıkıntı yaşamadım.
Hatta ben 5 ayakkabı aldım 2 sini iptal ettim(ticarete girer gümrük sorun yasarim diye) sorun yasamadan hemen karta iade edildi. Feadback de 0 di adamın :)

Biraz uzun oldu kusurabakma ama detaylı anlatmak istedim Gönlün rahat olsun diye.

bende cok istiyorum ordan alışveriş yapmak.ama nede olsa dunyanın bi ucu.güvenilirmidir bide dolandırıcıya rastlarsan yandın :)

Benim arkadasim bu siteden 300 tl lik alisveris yapmisti fakat hem urunleri gelmedi hemde parasini geri alamadi

Bugün ben de bir tane kıyafet sipariş verdim 19.99 dolara
Bakalım ne zaman gelecek..
İnstagram butikleri bu siteden alıp 3kat pahalı fiyata satıyorlar ben de butiklerden görüp beğenip bu siteden almaya karar verdim ucuza :)

Urunlerinin gelip gelmedigi hakkinda bize bilgi aktarirsan cok sevinirim

doğru kişiden alışveriş yapılırsa çok güvenilir ve en ufak sorun yaşanmaz. 5-6 parça almışlığım var hiç sorun yaşamadım ama mutlaka satıcının güvenilir olduğunu görmeniz lazım. çok satış yapmış ve puanı yüksek satıcıları tercih edin. arkadaşım bir ürünü geri gönderdi hatta ayakkabının numarası yanlış geldiği için en ufak bi pürüz çıkartmadı satıcı hemen ilgilendiler. bu aralar abiye elbise almayı düşünüyorum ben de oradan istanbul'da mağazan alsam dünyanın parası, uzun abiyeleri de her yerde giyemiyoruz sonuçta bi kere giyiliyor sonra mecbur yeni bi tane alınıyor o yüzden çok daha ucuza ordan sipariş vericem.

Back
X