Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bikini ve elbise cesitlerine bakabıldım cok ıyı modeller var ama nasıl gelecegını bılemıyorum. yada olmadı kotu geldı vs ıade nasıl yapıcaz. deneyım yasayanlar var mı
Ben çinden alıp burada satıyorum arkadaşlar, yani baya bi deneyimliyim.Sorunuz varsa yanıtlayabilirim.
Orada ki resim neyse eline gelende o değişik birsey gondermiyorlarkiSLM. aldığınız şeylerin resmini koysanız bizde gerçekte nasılmış görsek. çok istiyorum bende kıyafet almayı oradan. kızıma ve bana. çok güzel modeller var.
üsteki çok adi ve çakma fln yazmışOrada ki resim neyse eline gelende o değişik birsey gondermiyorlarki
Valla cnm ben yaklaşık 1 senedir alışveriş yapıyorum. Mayo bot (ogluma) ayakkabı elbise bluz takım (oğluma) ceket pantolon tunik aklıma gelen bunlar aldım ve resimde ne var sa elime ulaşan da o. Ben çok memnunum aldıklarını hepsinden. Ne beden sıkıntısı yaşadım ne başka birşey. Zaten beden konusunda cm ölçüleri yazıyor olup ona göre alıyorsun. Kişilerle iletisime de geçebilirsiniz. Ben hiç in bilmediğim için bi iletişim denemedim translate den çevirip anlayıp alıyorum :)üsteki çok adi ve çakma fln yazmış
canım istek üzerine çanta geriryor musun yaBen çinden alıp burada satıyorum arkadaşlar, yani baya bi deneyimliyim.Sorunuz varsa yanıtlayabilirim.
bikini ve elbise cesitlerine bakabıldım cok ıyı modeller var ama nasıl gelecegını bılemıyorum. yada olmadı kotu geldı vs ıade nasıl yapıcaz. deneyım yasayanlar var mı