aliexpress te bulunan The Balm gerçekmi ?

Kozmetik ürünlerinin Türkiye'ye girişi yasak o yüzden gönderselerde buraya gelmiyor vede zaten sahte.

KIZLARRRRR; :)
http://www.aliexpress.com/item/Drop...-the-balm-nude-tude-12-colors/1679675708.html

linkte görüceğiniz üzere The Balm NUDE var ve çok çok çok uygun bir fiyata sizce gerçek midir?? Alan kullanan var mı ???

ufak tefek paketlere kimse karışmıyor, 1-2 allık getirtebilirsiniz. veya o paletten 1 tane alın, biraz büyükçe sanırım.. ben allık almadım ama başka küçük şeyler almıştım sorunsuz geldi.. sadece biraz sabır lazım, 3 ila 6 hafataya kadar yolu var

haa buarada o balmlar kesin sahtedir, o fiyatlar olacak gibi değil , ben de deneyeceğim ama fiyatları çok komik

aliexpress te satılan urban decay ve the balm ürünleri tabiki sahte ve çinde üretiliyorlar. içeriğini bilmek mümkün olmadığı için kesinlikle alma derim

KIZLAR THE BALMIN NUDE TUDE PALETİN İLK VERSİYONU NAUGHTY (KIZLI PALET) N11 VE GİTTİGİDİYOR DA VAR SİZCE ÜRÜNLER ORJİNALMİDİR NE DERSİNİZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…