Alıcı ve Verici Burçlar ..

ayse_ayse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2011
166
0
eger günes ve yükselen burcunuzun her ikisi de verici ya da alısı burçta ise; bu grupta olanlar ne istedigiini bilen, düsünceleri ile davransları bir olan kimselerdir. Kapasiteleri orannda dengeli ve güvenilirdir.

* Eger; ve yükselen burcunuzdan biri alıcı ve digeri verici burçta ise; Bu grupta olanların dü&ünceleri baska, yaptyaptıkları baskadır. Yapmak isterler ama yapamazlar, istediklerinden çok farklı seyler yaparlar. Yaptıkları seylerin öyle olabilecegini düsününmems olabilirler. Pismanlık duyma oranları fazla olur.

Alıcı BurclarBurçlar:

Boga ikizler, Yengeç, Aslan, Basak, Terazi

Verici Burçlar:

Akrep, Yay, Ogllak, Kova, Balık, Koç

------------------------------------------------------

Burc Koc, yükselen balık bu durumda genel verici oldum alıcı olmak istiyorum artık yoruldum ben..

Son düzenleme:
Burcum yengeç yükselenimde yengeç fakat ben bu güne kadar hayatımda hiç alıcı olmadım hep vericiyim bunu çevremdeki insanlarda hep söyler eğer yengeç alıcı burçsa ben neden böyle değilim ayse ayse cevaplarsan sevinirim :KK71:

Dengesizlik denince ilk akla gelen ben oluyorumdur heralde :), maalesef son anda degistirdigim kararlarda olmasa hayatim daha guzel olurdu sanirim, ama riski ve heyecani severim, siradanliktanda asla hoslanmam. Burcum yengec ama ikizler oldugunu soyleyen bi astrolojist ile tanistim.. her neyse her ikiside aliciymis isabet yani.

Burcum yengeç yükselenimde yengeç fakat ben bu güne kadar hayatımda hiç alıcı olmadım hep vericiyim bunu çevremdeki insanlarda hep söyler eğer yengeç alıcı burçsa ben neden böyle değilim ayse ayse cevaplarsan sevinirim :KK71:

Eger günes ve yükselen burcunuzun her ikisi de verici ya da alısı burçta ise; bu grupta olanlar ne istedigiini bilen, düsünceleri ile davransları bir olan kimselerdir. Kapasiteleri orannda dengeli ve güvenilirdir.

alıcı yada verici olması fark etmiyor her ikisininde alıcı yada verici olması etken burada haa bana sorarsan ben de falza verici olmaktan muzdaribim ))) aslında yengec burcu cok duygusal anactır ama bilmem oyle demis iste )))

burcum yay yükselenimde bazı yerlerde yengeç bazı yerlerde aslan çıkıyo

burcum yay yükselenimde bazı yerlerde yengeç bazı yerlerde aslan çıkıyo

Doğduğun yılda Turkiye de yada hangi ulkede dogdu isen yaz saati uygulaması varsa gmt ni yaz saatine göre ayarla harita cıkarırken o yüzden birinde yengec birinde aslan cıkıyor ya da bana dogum tairin ay gün yıl, (05.15.1988)dogum saatin mesela (09:15 )gibi ve dogdugun sehri ( İzmir /Karşıyaka )gibi ver ben sana söyliyim olur mu ?

Doğduğun yılda Turkiye de yada hangi ulkede dogdu isen yaz saati uygulaması varsa gmt ni yaz saatine göre ayarla harita cıkarırken o yüzden birinde yengec birinde aslan cıkıyor ya da bana dogum tairin ay gün yıl, (05.15.1988)dogum saatin mesela (09:15 )gibi ve dogdugun sehri ( İzmir /Karşıyaka )gibi ver ben sana söyliyim olur mu ?

07.12.1988 yalova merkez saat 21:00

benim yükselenimde balık alçalanımda balık...hep veriyom zaten ben ........vere vere bendede kalmadı bişey......:KK17:

eger günes ve yükselen burcunuzun her ikisi de verici ya da alısı burçta ise; bu grupta olanlar ne istedigiini bilen, düsünceleri ile davransları bir olan kimselerdir. Kapasiteleri orannda dengeli ve güvenilirdir.

* Eger; ve yükselen burcunuzdan biri alıcı ve digeri verici burçta ise; Bu grupta olanların dü&ünceleri baska, yaptyaptıkları baskadır. Yapmak isterler ama yapamazlar, istediklerinden çok farklı seyler yaparlar. Yaptıkları seylerin öyle olabilecegini düsününmems olabilirler. Pismanlık duyma oranları fazla olur.

Alıcı BurclarBurçlar:

Boga ikizler, Yengeç, Aslan, Basak, Terazi

Verici Burçlar:

Akrep, Yay, Ogllak, Kova, Balık, Koç

------------------------------------------

Burc Koc, yükselen balık bu durumda genel verici oldum alıcı olmak istiyorum artık yoruldum ben..

burcum koç yükselenim terazi.

burç ikizler yükselen yengeç ama benim biricik müstakbel kocam koç... yani ben alıcı o vericiymiş. kıyamam, yerim onu :)

07.12.1988 yalova merkez saat 21:00

Burcun yay evet yükselenin 13 derece aslanda

Venüs pluton ve ayın 4. evde akrepte

4. evler kökler aile evidir ay haritada anneyi güneş işse babayı temsil eder venüs sevgide nelerden hoşlendığımızı nasıl sevdiğimizi, mars ise genelde kadınlar için çekici bulduğumuz erkekleri simgeler ve enerjimizi hangi alanda sarfettiğimizi savaş alanımızı simgeler.

Pluton akrepte kendi doğal burcunda lakin kendi evinde değil 4. evde plutonun doğal evi 8. evdir güçlü bir pluton var

Marsın koçta o da kendi yöneticisi olduğu burçta 9. evde enerjini yüksek öğrenim din yurtdışı yolculuklar gibi alanlarda boşatmaya meyil verir.

Satürnün de yöneticisi olduğu oğlak burcunda 6. evde 6. ev çalışma ve sağlık evidir. Mucadele ettiğin ve kısıtlandığın alanı gösterir 6. evde uranğüs ile yaptığı kavuşum sağlık ya da çalışma alanında kısıtlandığını ve ani değişikliklere açık oldğunu aslında satürünün burada kısıtlayıcılığını uranüsün ani elektriği ile dengelediğini de gösterir.

Gelelim bayanların asıl ilgilendiği karşı cin olayına 7. evin kova yönetici uranüs 6. evde oğlakta marsın koç 9. evde ilk etapta koç burcu erkeklere cekim duyabilirsin atak atesli hızlı 7. ev evlilik ıortaklılar evidir kova olması sebebi ile uranyen özellikler taşıyan bir erkek ya da venüğsü kovada olan bir erkek hayatına girebilir . Gezegenlerin çoğu haritanın sağ tarafında kümelenmiş bu senin kendi kendine karar verme yetinin oldukça yüksek olduğunu gösteriyor.

Yaklasık 7-8 ay önce 7. evinde bulunan neptün 8. evine giriş yapmış transit neptünden bahsediyorum bu periyotta hayaında duygusal hayal perest bir erkek olmuş olabilir. Bu transitin sona ermesi ile ya hayatında eskisi kadar yer almaz ya da sen bundan önceki 3-4 yıllık periyotta hayatrının erkeği ile tanışma şansı yakalamış olabilirsin.

Transit satürn gecen hafta akrep burcuına girdi vesenin 4. evinde ev yuva aile ilgili kısıtlamalar yasadığın evden tasınma ya da sehirden tasınma ya da aile ilgili problemler bu önümüzdeki 2,5 yıllık sürecte gündeme gelebilir. Mesela artık yasadığın evden baska bşr eve cıkabilir ya da ev almaya yada kralamaya niyetli isen tapuda ya da sözleşmede sorunlar yaşayabilirsin.

Asıl sorunun cevabı yükselelin 13. derece aslan :) Büyük ihtimal gür saçların olmalı ve bedeninin üst kısmı yani göğüs kısmı vücuduna oranla daha geniş ve gözterişlidir. Çünki aslan burcu göğsü temsil eder sevgilerimle..

X