- 1 Mart 2011
- 166
- 0
eger günes ve yükselen burcunuzun her ikisi de verici ya da alısı burçta ise; bu grupta olanlar ne istedigiini bilen, düsünceleri ile davransları bir olan kimselerdir. Kapasiteleri orannda dengeli ve güvenilirdir.
* Eger; ve yükselen burcunuzdan biri alıcı ve digeri verici burçta ise; Bu grupta olanların dü&ünceleri baska, yaptyaptıkları baskadır. Yapmak isterler ama yapamazlar, istediklerinden çok farklı seyler yaparlar. Yaptıkları seylerin öyle olabilecegini düsününmems olabilirler. Pismanlık duyma oranları fazla olur.
Alıcı BurclarBurçlar:
Boga ikizler, Yengeç, Aslan, Basak, Terazi
Verici Burçlar:
Akrep, Yay, Ogllak, Kova, Balık, Koç
------------------------------------------------------
Burc Koc, yükselen balık bu durumda genel verici oldum alıcı olmak istiyorum artık yoruldum ben..
* Eger; ve yükselen burcunuzdan biri alıcı ve digeri verici burçta ise; Bu grupta olanların dü&ünceleri baska, yaptyaptıkları baskadır. Yapmak isterler ama yapamazlar, istediklerinden çok farklı seyler yaparlar. Yaptıkları seylerin öyle olabilecegini düsününmems olabilirler. Pismanlık duyma oranları fazla olur.
Alıcı BurclarBurçlar:
Boga ikizler, Yengeç, Aslan, Basak, Terazi
Verici Burçlar:
Akrep, Yay, Ogllak, Kova, Balık, Koç
------------------------------------------------------
Burc Koc, yükselen balık bu durumda genel verici oldum alıcı olmak istiyorum artık yoruldum ben..
Son düzenleme: