• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Alice'in Saç Modeli

ortaya_karisik

Orkide
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2009
37
1
86
İstanbul
Kızlar Twilight oyuncularında Alice Cullen vardı saçı dik dik ti hatta resminide ekliyim :))
Bu kızın saçını tek tek kaldırmışlar ben evde deniyorum olmuyor olmuyor olmuyor bunun için arkadaşlar dözleştir uçlaırnı dışa kıvır dediler ama bir kat oluyor böyle ayrık ayrık olmuyor neler kullanabilirim yada yapabilirim bir bilen var mı kızlar aranızda :emir_bebek:

Eklentiler

• $alice cullen.jpg
    $alice cullen.jpg
    54,7 KB · Görüntüleme: 1.144
yada sprey jöle gibi bişiylede olabilir benım böyLe yapan bı arakadasım avr cunkı dısa fon yaparsınn resımdekı gıbı onun gıbı durması ıcın sekillendırıcıyle duzeltırsın

Peki başımı öne eğdikten sonra tutam tutam alıp dıça doru mu çekiyim fönü nasıl yapıyım :emir_bebek:

yok cnm, dışa çekersen başını kaldırınca içe, yani aşağıya dönük olur, . bu şekilde havada durması için ya aşağı doğru dümdüz çek, ya da içe yani kendine doğru.bi de tutam tutam uğraşmaya gerek yok, fön fırçasıyla tarar gibi fön çek, yani en azından ben öle yapıodum ve fönlü gibi oluodu. çok dimdik durursa tepeden tarakla düzelt, yatıştır. bi de şekillenditici kullanman lazım, jöle ıslak gözükür, tam resimdeki gibi olmaz, sprey kullan bu görüntü için. spreyi de gene başını eğerek sık ki üsten ağırlık yapmasın, alttan destek versin. benden bu kadar cnm, inş. yardımcı olabilmişimdir...a.s.

yok cnm, dışa çekersen başını kaldırınca içe, yani aşağıya dönük olur, . bu şekilde havada durması için ya aşağı doğru dümdüz çek, ya da içe yani kendine doğru.bi de tutam tutam uğraşmaya gerek yok, fön fırçasıyla tarar gibi fön çek, yani en azından ben öle yapıodum ve fönlü gibi oluodu. çok dimdik durursa tepeden tarakla düzelt, yatıştır. bi de şekillenditici kullanman lazım, jöle ıslak gözükür, tam resimdeki gibi olmaz, sprey kullan bu görüntü için. spreyi de gene başını eğerek sık ki üsten ağırlık yapmasın, alttan destek versin. benden bu kadar cnm, inş. yardımcı olabilmişimdir...a.s.

Olmaz mısın oldun tabikide çok teşekkür ederim kaydirigubbakcemile5

Canım ya bi' şey sormam lazım. Saçını kestirirken istediğin şekli nasıl anlattın? Benim de Alice'in saçı çok hoşuma gidiyor ve sanırım ilk önce saçımı kestirmem lazım (:

canım saçlarını dışa doğru fönle biraz dik olması şartıyla. spreylede sabitlersen aynı sekle kavusursna.s.

Back