Ali Rıza Demircan'dan Cübbeli Ahmet Hoca'ya: Meczup

kito_

Gülümse ! ne düşündüğünü bilmesinler..
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2013
3.034
4.655
İlahiyatçı Ali Rıza Demircan, 'Oral seks konusunda' kendisini eleştiren Cübbeli Ahmet Hoca'ya çok sert cevap verdi. Cübbeli Hoca'ya acıdığını ve dua ettiğini söyleyen Demircan, '' Adam meczub ve dengesiz'' dedikten sonra ağlamaya başladı.
Sitene Ekle

Beyaz TV sunucusu Tahir Sarıkaya'nın konuğu olan İlahiyatçı Demircan önemli açıklamalarda bulundu. Cübbeli Hoca'nın bir proje adamı olduğunu iddia eden Demircan, "Cübbeli Ahmet meczup ve bir projedir. Saldırmadığı adam yok, Ali Rıza Demircan. Süleyman Ateş. Bayrakltar Bayraklı. Mustafa İslamoğlu. Meşhurum eserlerim var diyerek ondan bana saldırıyor. Bilimle kıyas ettiği zaman kendisini aczi ortaya çıkıyor. Gelmiş geçmiş ihtiras sahiplerinde zirve. Bu adama acıyorum ben, dua ediyorum.'' dedi.

"CÜBBELİ HOCA'YA ACIYORUM"
Ali Rıza Demircan, Cübbeli Hoca’nın bazen şirke girdiğini anlatarak, ' İnanın şirke girip çıkıyor. Allah'a ortak koşmanın içine girip çıkan bir adam, dengesiz ama yine de mümin kardeşimdir diyorum secdeye vardığımda gözyaşlarıyla buna dua etmişimdir. Allah'ım buna hidayet ver diye. Adam meczub, dengesiz.Cübbeli hocaya, bana yakışan dua etmektir, herkese olduğu gibi. Yani ne yapmalıyım beddua mı edeyim. Edemiyorum dilim varmıyor. Benimle alakalı konuşmalarının hepsi yalan, hepsi iftira, hepsi cehalet'' diye konuştu.

GENELEVDEN BİR KADIN MESAJ ATINCA HOCA AĞLADI
Tahir Sarıkaya'nın ''Hocam genelevden bir bayan mesaj attı. 'Yaptığım iş günah biliyorum, ama hocamdan yardım istiyorum, Muta nikahı yapabilir miyim?'' sorusu üzerine Demircan ağlayarak şunları söyledi: "Sevgili kardeşim genelevde ki kadın da bizim insanımız. Yarın bu genelevde çalışan kadın kalkar, 'Rabbimizin huzurunda ben bu ülkeyi yönetenlerden, Ali Rıza Demircan'dan, Diyanet İşleri teşkilatından şikayetçiyim. Niye bu ülkenin düzenini adam gibi bir düzen haline getirmediler.' derse Ne diyeceğiz ? Benim bu kardeşime söyleyeceğim şudur. Ben aktör değilim Müslümanım. Benim hep bu genelevde çalışan kadınlar konusu ıstırabımdır. İçim yanıyor kendimi sorumlu hissediyorum, gücüm yetmiyor."

http://www.milliyet.com.tr/ali-riza-demircan-dan-cubbeli-gundem-2145204/

Demircan ağlayarak şunları söyledi: "Sevgili kardeşim genelevde ki kadın da bizim insanımız. Yarın bu genelevde çalışan kadın kalkar, 'Rabbimizin huzurunda ben bu ülkeyi yönetenlerden, Ali Rıza Demircan'dan, Diyanet İşleri teşkilatından şikayetçiyim. Niye bu ülkenin düzenini adam gibi bir düzen haline getirmediler.' derse Ne diyeceğiz ?

erkeklerin adam olmasını sağlayamadık,aklımız fikrimiz kadındaydı .Ne giyer,ne yapar,nasıl yapar diye düşünmekten ,erkekleri eğitemedik onlarda sınırsızca ve özgürce yaşadılar.
Fıtrat dedik,erkeğin ihtiyacı dedik kadınları kandırdık dersiniz hocam,ne diyeceksiniz ki başka.

İlahiyatçı Ali Rıza Demircan ile Cübbeli Ahmet Hoca arasında ’İleri derecede oral ilişki haram mı değil mi’ tartışması sürüyor. TRT’de katıldığı programdaki ’İleri derecede oral ilişki haramdır’ sözleriyle tartışma yaratan Demircan’a, Cübbeli, "Sen buna haram derken nereye dayandın? Duvara dayandın. Nasıl haram diyorsun buna şimdi? Haram başka caiz değil başka" yanıtını vermişti. Bu eleştiriye Ali Rıza Demircan’ın yanıtı sert oldu. Demircan, "Eşcinsellerin, lezbiyenlerin, erotik site sahiplerinin rahatsızlık duymalarını anlıyorum fakat basiretsiz Müslümanları anlamıyorum. Yoksa onlar da mı bu haramları işliyorlar" dedi.
İlahiyatçı Ali Rıza Demircan'ın 'İleri derecede oral ilişki haramdır' sözlerine kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, sert tepki tepki göstermişti. Cübbeli Ahmet Hoca, "Bu milletin çoğunun başında böyle bir imtihan var. Sen buna haram derken nereye dayandın? Duvara dayandın. Nasıl haram diyorsun buna şimdi? Haram başka caiz değil başka" dedi. Cübbeli Ahmet Hoca, oral ilişkinin mezheplere göre farklılık gösterdiğini de sözlerine ekledi.
---

Cübbeli Ahmet hocanın tercihini bu kadar açık belirtmesine gerek yoktu.:KK53:

İlahiyatçı Ali Rıza Demircan ile Cübbeli Ahmet Hoca arasında ’İleri derecede oral ilişki haram mı değil mi’ tartışması sürüyor. TRT’de katıldığı programdaki ’İleri derecede oral ilişki haramdır’ sözleriyle tartışma yaratan Demircan’a, Cübbeli, "Sen buna haram derken nereye dayandın? Duvara dayandın. Nasıl haram diyorsun buna şimdi? Haram başka caiz değil başka" yanıtını vermişti. Bu eleştiriye Ali Rıza Demircan’ın yanıtı sert oldu. Demircan, "Eşcinsellerin, lezbiyenlerin, erotik site sahiplerinin rahatsızlık duymalarını anlıyorum fakat basiretsiz Müslümanları anlamıyorum. Yoksa onlar da mı bu haramları işliyorlar" dedi.
İlahiyatçı Ali Rıza Demircan'ın 'İleri derecede oral ilişki haramdır' sözlerine kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, sert tepki tepki göstermişti. Cübbeli Ahmet Hoca, "Bu milletin çoğunun başında böyle bir imtihan var. Sen buna haram derken nereye dayandın? Duvara dayandın. Nasıl haram diyorsun buna şimdi? Haram başka caiz değil başka" dedi. Cübbeli Ahmet Hoca, oral ilişkinin mezheplere göre farklılık gösterdiğini de sözlerine ekledi.
---

doğru olan tek şey "haram" kavramını herşeye kullanıyor oldukları.
Kuran sanki yanlızca cinsellikle ilgili bir kitap gibi çevir çevir olayı cinselliğe getiriyorlar.

---

Ayıp senin şu yaptığın. Allahın helal kıldığına haram, haram ettiğine de helal denmez. Hakkında delil yokken haram mı deseydi hocada.

Ayıp senin şu yaptığın. Allahın helal kıldığına haram, haram ettiğine de helal denmez. Hakkında delil yokken haram mı deseydi hocada.

Bu kadar net konuştuğuna göre hoca, bir delili var yani Allah helal demiş bir yerlerde. Yoksa Allahın helal dediğine helal, haram dediğine haram deme cürreti içinde delil şart, belki öteki hocadır doğru diyen.

Ayrıca Cübbelinin üslubu daha berbat. Birbirlerine laf giydiren hocalar vaaay beeee. Ben de bu adamların sözüyle haram helal öğrenecem. Kuran okuyorum, tefsirli, ayet açıklamalı, mis gibi. Net bilgi yoksa da yapıp yapmamak kendi vicdanındır, bunların vicdanına kalmaktan daha iyidir...

Hocalıklarına saygı duyarım ama düşünceleri kendilerini bağlar, benim kılavuzum belli, ki o kılavuzda hocaların peşinden gidin diye birşey görmedim şimdiye kadar.

oral seks "helal" mi ?
Delil ?
ileri derce derken ?
süre ve tarzı nasıl olmalı ? bu sorularada cevap verecekler mi
dini program deyip ailecek seyrediyoruz ,çocuk oral seksi sorunca ne anlatalım ?
Kadın cinayetleri ,çocuk şiddeti,pedofili ki genelde çocuk "gelin" diyorlar adına
Bu hocalar neden hiç bu konuda konuşup şu "erkek" denilen şahsiyetleri nasıl eğitip "adam "ederiz demiyorlar.

Kuran'ı ölü kitabı gibi kullanıp, insanları kendi istekleri doğrultusunda kullananlar utansın.
Allah ile kitabı arasında aracı yoktur.

cübbeli hakkında belki doğru söylüyordur, proje bi hoca olabilir.
fuhuş yapan kadının sorusuna verdiği cevaba gelince bayağı bi ince düşünmüş

Göz yaşları içinde secdede dua eden biri başka biri hakkında kesinlikle ne olursa olsun bu sözleri söylemez.

Al birini; vur ötekine.

Bu kadar net konuştuğuna göre hoca, bir delili var yani Allah helal demiş bir yerlerde. Yoksa Allahın helal dediğine helal, haram dediğine haram deme cürreti içinde delil şart, belki öteki hocadır doğru diyen.

Ayrıca Cübbelinin üslubu daha berbat. Birbirlerine laf giydiren hocalar vaaay beeee. Ben de bu adamların sözüyle haram helal öğrenecem. Kuran okuyorum, tefsirli, ayet açıklamalı, mis gibi. Net bilgi yoksa da yapıp yapmamak kendi vicdanındır, bunların vicdanına kalmaktan daha iyidir...
oral seks "helal" mi ?
Delil ?
ileri derce derken ?
süre ve tarzı nasıl olmalı ? bu sorularada cevap verecekler mi
dini program deyip ailecek seyrediyoruz ,çocuk oral seksi sorunca ne anlatalım ?
Kadın cinayetleri ,çocuk şiddeti,pedofili ki genelde çocuk "gelin" diyorlar adına
Bu hocalar neden hiç bu konuda konuşup şu "erkek" denilen şahsiyetleri nasıl eğitip "adam "ederiz demiyorlar.

Ne sordularsa ona cevap verilmiştir. Hocanın sohbetlerini eksiksiz dinledin galiba neyi deyip neyi demedigini yazmışsında!

Bende aynı şeyi söyleyecektim. Hani şu hacıyla hocayla işleri olmayanlar, hocaların yakasindan bi düşse artık. (Kişisel algılama)

şu hacı ve hocalar bir kadınların yakasından düşse.
Ve bu söylenen lafları bize dayatmaya çalışmasalar.
Erkeklere laf söylediğimde , kadınlar hocaları değilde kadınları tutsa.
Güzel bir hayat olabilirdi.Kişisel değil,genel olarak düşüncem.

Hacı hocalar kişisel Fikirlerini haram olarak lanse etmeseler keşke.
Kadınlar da hocanın sözü ile değil inandıkları Kutsal Kitap ve değerler ile hareket etseler...
Hocalar kadın erkek ilişkileri üstüne vaaz vermek yerine Kuran'ın ilim bilim Hakkında söylediklerine yoğunlaşsalar.
Bu da benim naçizane görüşüm olsun :)

Hocalar ve kadınlar olarak ikiyemi ayrıldık şimdi. Neyse konu gereksiz yere uzuyo. Her işi ehline bırakalım. Bilmediğimiz konular hakkında tartışmayalım.

Hocalar ve kadınlar olarak ikiyemi ayrıldık şimdi. Neyse konu gereksiz yere uzuyo. Her işi ehline bırakalım. Bilmediğimiz konular hakkında tartışmayalım.

Bu duruma göre cübbeli Ahmet hocayı mı Ali Rıza hocayı mı dinleyen günaha girmemiş olacak?
Bunu da açıklığa kavuşturmak lazım madem işi ehline bırakacaksak.

Hacı hocalar kişisel Fikirlerini haram olarak lanse etmeseler keşke.
Kadınlar da hocanın sözü ile değil inandıkları Kutsal Kitap ve değerler ile hareket etseler...
Hocalar kadın erkek ilişkileri üstüne vaaz vermek yerine Kuran'ın ilim bilim Hakkında söylediklerine yoğunlaşsalar.
Bu da benim naçizane görüşüm olsun :)

Kişisel fikir olarak söyleniyorsa sonuna kadar haklısın. Kimse kaynak olmadan bişey konuşmasın anlatmasın. Lakin öyle bir dine sahibizki hapşırmanın bile duası var. Yani ona karışmasın buna karışmasın diyemem ben

X