Cuma sabahı saat 8:30 da hastaneye giriş yaptık. Ben eşimden başka kimseyi yanımda istemedim ama doğumhane ve sancı odalarının olduğu bölüme erkek almıyorlarmış. Daha girerken acayip moralim bozuldu. Hemen ablamı aradım çabuk gel diye. Aslında ablamın yanımda olmasını pek istemiyordum. Çünkü ablam korkudan sezeryan yaptı. Bana hiç dayanamaz diye düşündüm. Ablam gelene kadar ne olduysa eşimi içeri almışlar. Saat 09.00 da suni sancı serumunu taktılar. 11:30 a kadar azar azar sancım oldu. 11:30 da dr doğumhaneye alıp su kesesini patlattı. Zaten ne olduysa ondan sonra oldu. Sancılar 10-15 dk içinde acayip arttı. Öyle ki eşim paldır küldür dışarı kaçtı. Ben ablamın elini yakalamışım öyle bir sıkıyorum ki. Ama sancı geçince de abla iyimisin elin hala sağlam mı diye soruyorum. Ablam ağlasın mı gülsün mü bilemiyor zavallım. Arada ebe hemşire gelip kaç cm açıklık olduğunu söylüyor. Açıklık 8 cm olunca saat 13.30 gibi beni tekrar doğumhaneye aldılar. Sancılar gittikçe artmaya başladı. Ebe bana birazcık ıkınmamı, bebeğin kafasının rahim ağzına dayandığını, atlatırsam rahatlayacağımı söyledi. Doğumhanede ebe, hastabakıcı ve de bebek hemşiresi vardı. Bi ara hepsi çıkmış odadan. Ben de deli gibi sancı geldikçe ıkınıyorum. Bir an öyle oldu ki çığlığı bastım. Hepsi bir anda odaya doluştu. Ebe bir baktı ve acilen dr'umu arayıp çabuk uç bebeğin kafası geliyor dedi. Ben herhalde ıkınma işini biraz abartmışım. Dr odaya girdi ebe ile hastabakıcı bir taraftan eldivenlerini giydirmeye uğraşıyorlar. Dr'da bana bi daha ıkın diyor. Ben 2 kez daha ıkındım herkes dur dur diye bağırmaya başladı. O an içimden kocaman bişeyin resmen lüpp diye kayıp çıktığını hissettim. Kızlar inanın böyle bir his yok. Bir anda öyle rahatladım ki eğilip bebeğime baktım. Dr'a sorular sordum, saate baktım tam 14.33 tü kaydirigubbakcemile3 . Sanki 1 sn önce orada çığlıklar atan ben değilim. Kızlar bence normal doğum süper. Ben doğumdan yaklaşık 2 saat sonra odanın koridoruna çıkıp sebilden kendime su aldım. Anlayın artık ne kadar iyi olduğumu. Bu arada tatlı oğlum Ali Erk de abisi Ender Ata'nın 6 yıl sonra üretilmiş bir kopyası gibi. Allah hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin.
Son düzenleme: