- 7 Mayıs 2011
- 715
- 88
- 318
- Konu Sahibi Anotherinlife
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fiyatı nasıl ? Bir de markası nedir? sanki jokerde gördüm ama 4bin civarıydı aynı markaysaEki Görüntüle 1629794 Merhaba bende doğacak bebeğime bebek arabası bakıyordum bian ali ekspress çıktı karşıma...oğlumda tam istemediğim bi bebek arabası almıştım sonra dert ettim içime bu sefer istedipim gibi olsun dedim .stokkelere ve mimaları beğendim ama fiyatları bir motorsiklet parası ...evet görsel olarak güzel yükseklik olarakda (boyum uzun oldugundan)çok iyi ama çok pahalı...bende bu bebek arabasını begendim ama daha önce hiç alışveriş yapmadım hiç bilmiyorum o yuzden.alışveriş yapan arkdslar bebek arabası almamış ama memnunlar.ayrıca bu bebek arabası hem portbebe olarak kullanılıyor hemde puset olarak ...yorumlarınızı bekliyorum
Jokerdekinin markası neydi?joirboiydi sanırım fiyatı 400dolarFiyatı nasıl ? Bir de markası nedir? sanki jokerde gördüm ama 4bin civarıydı aynı markaysa
Jokerdekinin markası neydi?joirboiydi sanırım fiyatı 400dolar
Valla mimalar güzel ama ben o kadar parayı durumum yetse dahi almayı düşünmüyorum açıkcası çocuklar hızlı büyüyor ben bu bebek arabasını mimadan daha çok begendim açıkcası kullanımı nasıldır bilemiyorum türkiyede de yok çünkü gelmeden bilemem ama büyük ihtimal bunu alacağmEki Görüntüle 1633664 Mima, sizin paylastığınız ürüne benzettim.. Hem kaliteli şık olsun hem uygun olsun istiyorum hala karar veremedim alırsanız veya almış duyarsınız bana da haber berin lütfen, bu sizi paylaştığınız kullanışlı mı, portatif mi, hafif mi vs nasıl acaba
Siz alana kadar ben doğurmuş olurum belki ama siz yine paylaşın fikrinizi.. Ali expreste türkiyede olan markalar yokmu? Sonuçta stoke bugaboobee inglesina fln hepsi ithalValla mimalar güzel ama ben o kadar parayı durumum yetse dahi almayı düşünmüyorum açıkcası çocuklar hızlı büyüyor ben bu bebek arabasını mimadan daha çok begendim açıkcası kullanımı nasıldır bilemiyorum türkiyede de yok çünkü gelmeden bilemem ama büyük ihtimal bunu alacağm
Sizin paylaştığınızı da çok beğendim açıkçası 3bin 4bin vermek istemiyorum ben deValla mimalar güzel ama ben o kadar parayı durumum yetse dahi almayı düşünmüyorum açıkcası çocuklar hızlı büyüyor ben bu bebek arabasını mimadan daha çok begendim açıkcası kullanımı nasıldır bilemiyorum türkiyede de yok çünkü gelmeden bilemem ama büyük ihtimal bunu alacağm
evet orası oyle ben cinsiyeti öğrenince sipariş vermeyi düşünüyorum birde zaten 40günde falan geliyor ama madem begendiniz belki siz alırsınız benden önce eğer beğenmezseniz zaten iade hakkınız var ama her arkadasımın söylediği şu resimler ali ekspresste herşey çok açıklayıcı satılıyor boy vs. Ve resimdeki ürünün aynısı geldiğini söylüyor satıcılar bıkmadan yanıtlıyor hatta ben tutma yerinden yere olan cm i sordum hatta çizdim yolladım hemen ilgilendilerSiz alana kadar ben doğurmuş olurum belki ama siz yine paylaşın fikrinizi.. Ali expreste türkiyede olan markalar yokmu? Sonuçta stoke bugaboobee inglesina fln hepsi ithal
ben de bu tarz arabaları cok begeniyorum, wollex marka buldum, fiytı da 800 tl civarı. ve cooook güzel, tek sorun biraz agır, ve katlarken acarken tek elle yapılamıyor.Eki Görüntüle 1629794 Merhaba bende doğacak bebeğime bebek arabası bakıyordum bian ali ekspress çıktı karşıma...oğlumda tam istemediğim bi bebek arabası almıştım sonra dert ettim içime bu sefer istedipim gibi olsun dedim .stokkelere ve mimaları beğendim ama fiyatları bir motorsiklet parası ...evet görsel olarak güzel yükseklik olarakda (boyum uzun oldugundan)çok iyi ama çok pahalı...bende bu bebek arabasını begendim ama daha önce hiç alışveriş yapmadım hiç bilmiyorum o yuzden.alışveriş yapan arkdslar bebek arabası almamış ama memnunlar.ayrıca bu bebek arabası hem portbebe olarak kullanılıyor hemde puset olarak ...yorumlarınızı bekliyorum
wollex biraz uzunluk olarak kısa geldi bana iyi bir fiyata almışsınız güle güle kullanın tek elle kapanması rahat oluyor evet ama bence önemli olan bagaja rahat sıgabilmesi ve ağırlıgı tabi uzunluguben de bu tarz arabaları cok begeniyorum, wollex marka buldum, fiytı da 800 tl civarı. ve cooook güzel, tek sorun biraz agır, ve katlarken acarken tek elle yapılamıyor.
aslında bence cevap yazdığınız mesajda saklı demişsiniz ki oğluma aldığım bebek arabasından memnun kalmadım sonra dert ettim diye... bu sefer içinize sinen bir araba almak istiyorsanız bence mağazada denemeden ve iyice araştırmadan almayın. evet concord-boogabu-stokke gibi arabalar pahallı ama benim düşüncem bebek arabasının en az bebek odası kadar önemli olduğu hiçbirseyde paraya kıyamasam bebek arabasında kıyarım doğrusu bence en önemli seylerden biri üstelik 3 seneden az da kullanılmıyor.Gereksiz bir para olsaydı bunca anne bu arabaları almaya devam etmezdi değil mi? elbette bütçe meselesi umarım içinize sinen bir araba edinirsiniz. Naçizane tavsiyem böyle önemli bir konuyu netten değil de mağazadan çözmeniz.Eki Görüntüle 1629794 Merhaba bende doğacak bebeğime bebek arabası bakıyordum bian ali ekspress çıktı karşıma...oğlumda tam istemediğim bi bebek arabası almıştım sonra dert ettim içime bu sefer istedipim gibi olsun dedim .stokkelere ve mimaları beğendim ama fiyatları bir motorsiklet parası ...evet görsel olarak güzel yükseklik olarakda (boyum uzun oldugundan)çok iyi ama çok pahalı...bende bu bebek arabasını begendim ama daha önce hiç alışveriş yapmadım hiç bilmiyorum o yuzden.alışveriş yapan arkdslar bebek arabası almamış ama memnunlar.ayrıca bu bebek arabası hem portbebe olarak kullanılıyor hemde puset olarak ...yorumlarınızı bekliyorum
Tavsiye almak için buraya yazdım zaten başka kişiler alıpta memnun kalmışmı diye merak ettiğimden ...evet haklısınız verilebilir bende son kararlarıma göre stokke almaya karar verdim.bebek odasından kesinlikle daha önemli bende ikinci kez anne olucak biri olarak söylüyorum inşallah yakında alıcam sevgileraslında bence cevap yazdığınız mesajda saklı demişsiniz ki oğluma aldığım bebek arabasından memnun kalmadım sonra dert ettim diye... bu sefer içinize sinen bir araba almak istiyorsanız bence mağazada denemeden ve iyice araştırmadan almayın. evet concord-boogabu-stokke gibi arabalar pahallı ama benim düşüncem bebek arabasının en az bebek odası kadar önemli olduğu hiçbirseyde paraya kıyamasam bebek arabasında kıyarım doğrusu bence en önemli seylerden biri üstelik 3 seneden az da kullanılmıyor.Gereksiz bir para olsaydı bunca anne bu arabaları almaya devam etmezdi değil mi? elbette bütçe meselesi umarım içinize sinen bir araba edinirsiniz. Naçizane tavsiyem böyle önemli bir konuyu netten değil de mağazadan çözmeniz.
verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim sağlığa zararsız ibaresi var sectiğim ürünün kargo ücreti yok sanırım gümrük parası koyamazlar ekstradan.gecen sahibinden de biadam stokkenin çin malını 2500e satıyor buldum ali expresste 600tl kar yapıyor.ama ben öyle alacagıma temiz ikinci el stokke almayı tercih ederim...bakalım kısmet çok kararsızım aklım stokkede ve öyle alıcam sanırımBen de bir dönem araştırmıştım ama bebek ürünlerinde sağlık açısından ve marka açısından iki sıkıntı var.
Sağlık açısından olanı şu; Türkiye içeri ürün girerken belirli kalitede ürüne izin veriyor, bunların sembolleri oluyor, kaliteli ve sağlıklı olduğunu, kansorejen madde içermediğini kanıtlamak için ve bu da takdir edersiniz ki her Çin malında yok, bu sebeple ürün gelse bile gümrükten geçemiyor.
Marka açısından da şu risk var; diyelim ki N.ke diye bir markanın ayakkabısını getirtiyorsunuz, ama o ayakkabının dağıtıcı şirketi var Türkiye'de. O şirket o markanın ürünlerini dağıtma hakkını kendinde tuttuğu için, başkaları da getirtip ülkeye sokup kafasına göre fiyat vermesin ve haksız rekabet olmasın diye ülke girişini engelliyor, bu sebeple eğer Türkiye'de satılan bir markanın bebek arabasını getirtiyorsanız teslim almanız imkansız gibi.
Ve de ürün her açıdan içeri girebilse bile boyuttan dolayı kargosu ve fiyatından dolayı ek vergisi fazla olacaktır.
Çok güzel modeller var ve de insanı adeta kazıklayan bizim fiyatlarımıza göre çok uygunlar. Ama getirip kullanmak kolay olsaydı, emin olun toplu getirip burada satan ve köşeyi dönen çok firma olurdu.
İnşallah siparişiniz elinize geçer, güle güle kullanırsınız ama dediklerim aklınızda olsun her ihtimale karşı.