- 6 Nisan 2014
- 1.704
- 1.735
- 133
- Konu Sahibi savrukzeynep
-
Tek mesele kurdela değil. Hepsini okudunuz mu?Bu adam hayatında bir kere mi o kanala programa gitti?
Kurdele bana hiçbir şeyin ispatı gibi gelmedi.
Tüm vaatler gerçekleşince ne diyecekler acaba? Ha bence şey diyecekler " devlet tabiki de bunları yapmaliydi, yapması gerekenleri yaptığı için mi alkışlayalım canım? Bir devlet bunları zaten yapacak! Sen asıl şu şu şu oldu onlara bak... bıdı bıdı vs..."Bi beklemeyi öğrenseler bi sabredebilseler
Cevaplar gelmeye başladı zaten diğer konuda...yağmurlu havada su vermicen bunlara suuTüm vaatler gerçekleşince ne diyecekler acaba? Ha bence şey diyecekler " devlet tabiki de bunları yapmaliydi, yapması gerekenleri yaptığı için mi alkışlayalım canım? Bir devlet bunları zaten yapacak! Sen asıl şu şu şu oldu onlara bak... bıdı bıdı vs..."
miş miş muş muş, yorulmuyorlarda.Yahu seçim bitmiş,atı alan üsküdarı geçmiş, bunlar hala çarpıtma sevdalarından vazgeçemediler
Yok artık şehit olmayacak denmiş,yok asgari ücret 1300 olmayacak denmişmiş...
Çarpıtmayla,cımbızlamayla,iftirayla bişey olmuyor gördüğünüz üzere siz hala anlamadınız mı ?
Neyse daha önünüzde koca dört seneniz var, hadi göreyim sizi çarpıtın çarpıtın durun ,malumunuz üzere kim takar yalova kaymakamını
Yok anacım buraya yorum yapmazlar :)Diğer çarpıtılmış haber almış başını gitmiş. Gelinde buraya yapın yorumunuzu.
Demek ki neymiş " yalan haber , yanlı haber " ..
Bizimki kulak değil zatenHee gülüm kulağıma değil de size inancam
Bizimki kulak değil zaten
Ben de aynen öyle yapıyorum :)Sen de kendi kulağına inan kız banane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?