Ali ayhan / yücel karaman tercih

fusunnt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2012
132
5
68
Sakarya
Arkadaşlar herkese merhabalar kısaca derdimi anlatmak istiyorum sol yumurtalığımda 8cm büyüklüğünde çikolata kisti var 5 yıldır bu hastalıkla uğrasıyorum ve artık aldırma kararı aldım hazır 15 tatile girmişken boş zamanım varken kurtulmak istiyorum bu illetten lakin tek bi sorun var hangi dr la görüştüysem hepsi sol yumurtalığını da alıcaz demeleriyle beni kendilerinden kaçırmaları bir oldu..bu işi titizlikle yapan yumurtalığa hiç zarar vermeden kisti alabilecek doktorlar vardır inanıyorum evde kendi arastırmalarımla bu iki ismi bulabildim ankaradaki ali ayhan ile istanbuldaki yücel karaman ben adapazarında yaşıyorum mesafe problem değil ama bu konuda güvenebileceğim dr olsun istiyorum nerede olsa giderim :'( Ali hocanın methini de çok okudum yücel beyinde lakin heryerde olumlu görüşler olduğu gibi olumsuz yorumlarda var aklımın allak bullak olduğu bu evrede bu yorumları okumak da beni hayli yoruyor sizden ricam bu konuda operasyon gecirmiş arkadaslarım yumurtalıklarına zarar gelmeden başarı ile çıkan arkadaslarım hangi drlara göründünüz hangisine güvendini bu konuda hangi dr iyidir lütfen görüşlerinizi benimle paylaşmaktan ceknmeyin

Canım çok büyük geçmiş olsun, Ben Ankarada Murat Sönmezer diye bir doktora gittim. Sadece konuşmak ameliyat için bilgi almak için. Benim de sol yumurtalığımdaki kist büyük ve ben de alınması konusunda çok tedirginim. Neyse doktorla konuştum Kesinlikle yumurtalığı almam ve minimal zarar vermeye çalışırım dedi. Fakat ameliyat için 6.000 lira alırım dedi. bu ücret tek bir taraf için. Eğer ben ameliyat olursam zaten sağ tarafa kesinlikle dokundurmam dedim. Doktor da tamam öyle yaparız dedi. Ve ben eğer alınma gibi bir durum söz konusu olursa ameliyatı hemen bırakın dedim. Gerçi daha sonra gitmedik doktora. Yumurtalık rezervine zarar veriyormuş. Ama önümüzdeki günlerde tekrar ölçüm yaptırıp ameliyat olacağım gibi.... Çok çok geçmiş olsun. Rabbim cümle hasta kullarına şifa versin. Hayırlı evlatlar versin.

sana da gecmiş olsun canım yani 6 binler 9 biler cok büyük rakamlar imkanları olan bi şekilde bi yerden bulup yaptıranlar sağlığına kavusucak da olmayanlar ne yapıcak ben onu çözemedim ali hocanın da ameliyat ücreti çok fahiş değil sanırım ben büyük ihtimalle ona gideceğim gibi görünüyor

Sevgili fusunnt, ben de benzer sorunlarla bogusuyorum. Nasıl bir yol izlediniz, ne kadara mal oldu yazarsan cok mutlu olurum.

merhabalar çok şükür ben atlattım inşallah rabbim herkese güzel günler görmeyi nasip eder geçtiğimiz salı günü süleyman engin akhan'a ameliyat oldum ve dediği gibi yumurtalığıma zarar vermeden çıkardı ve suan iyiyim detaylı bilgi almak isterseniz özelden yardımcı olabilrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…