Ali Ağaoğlu 40 Yaş Küçük Sevgilisiyle

KadinlarKulubu

Portal Editör
İçerik Editörü
21 Ağustos 2011
5.186
596
198
Çocuğunun annesi eski sevgilisi Petek Ertüre'nin pabucu dama atıldı! Çapkın işadamı Ali Ağaoğlu, kendisine yeni bir sevgili buldu.
Ünlü işadamı, Bilgi Üniversitesi Reklamcılık Bölümü'nde okuyan 20 yaşındaki Hazal Mesudiyeli ile yeni bir ilişkiye yelken açtı. Sevgililer, geçen hafta Ege'deydi.

KRAL VE KRALİÇE TACI TAKİP POZ VERDİLER
Sabah'ta yer alan habere göre, Ağaoğlu'nun özel uçağıyla Bodrum'a tatile giden çift, romantik anlar yaşadı. Tatilin en eğlenceli kısmı ise Küba Beach Bar'da yaşandı. Sevgililer, kral ve kraliçe tacı takıp poz verdi. Mesudiyeli, fotoğrafı Instagram hesabından paylaşarak aşkını ilan etti.

Aman allahım ben 13 yaş farkı aileme nasıl açıklayacağım dıye düşünürken... bu kızların ailelerı yokmu acaba...

Bu Ali Ağaoğlu nasıl bir insandır ya para var diye bir onunla bir bununla. Hem evli, hem evlilik dışı Petek Ertüre'den bebeği var hem bu kızla. Bununla çıkan insanlarda beyin yok mu. Adan bunları kullanıyor kızlar kullanıyorum parasını yiyorum sanıyorlar ama hevesini alınca basıyor tekmeyi nasıl para için bir anlık lüks için kızlar bunlara müsaade ediyor bakılacak tipi olsa bari. Parası olmasa dönüp bakarlar mı acaba. İğrenç ilişkiler çıkarlar mide bulandırıcı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…