Evet doktor çok bilgili daha öncesinden iki doktora gozuktum ikisi de bana herşeyin normal dedi bir sorunun yok dedi sonra Ali Acara gittim o bana polikistik över olduğumu söyledi yaram olduğunu soyledi ilk gittiginden üç faarkli yöntemle bakıyor o yönü çok iyi
Sekreterine gelirsek kadın çok değişik bi bakıyorsun gülüyor konuşuyor bı bakiyorsun catacak yer arıyor yüzüne bakıyorsun niye bakıyorsun diye tersliyor birşey sormaya korkuyorsun geziyorsun koridorda niye geziyorsun otur yerine diyor.
Yani senin anlayacağın sabırlı biri isen gidebilirsin doktor iyi beste gidersin sana beste gel der o sekreter ama asla beste gozukmezsin çünkü doktor zaten 6 da geliyor ilk bı sonuç gösterecek hastalarla konuşuyor sonra 20 kişi varsa o ilk 20 kişiye sırayla ultrasondan bakıyor not alıyor sana çıktı veriyor ultrason çıktısı o 20 kişi bittikten sonra sil baştan bu seferde odasına çağırıyor konuşmaya yani vaktin varsa ve sabrın varsa gitmelisin 5 te gidip 10 11 gibi işin bitiyor en sona kaldiysan 12 yıl bile bulabilir yada kalabalık olursa zaten randevu alırsan şimdiden iki üç ay sonraya randevu veriyorlar.