Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Algae yosun özü çatlakları yok ediyormuş kullanan var mı yardım
- Konu Sahibi Gulcin09
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Cidde'n mi ya bende vericem yazar mısın bana alınca ya inanmıyorum herşeye para verdim bu çatlak derdine hiç işe yaramıyor işteSende benim instagramdan mı haberdar oldun valla kandım sipariş verdim 3 kutu ama herkes dolandırıcı filan yazmış bilemedim
Merak etme dürterim tabi olmadı gerdiricem ben zaten sen etkileri yaz ama olur muValla Can'ım o kadar nefret ediyorum ki bu çukur çukur halimden 120 tl hiç gözüme görünmedi aldım direk. Sitede 7. Gün 14. Gün filan diye etkilerini yazmışlar. Bebeğimden fırsat buldukça yazarım. Sende arada dürt beni Tmm mı
Silikon zor diolar bence karın germe kadar olamaz die düşünüyorum )) ama olursa bende ikisini çıkarıcam aynı andaSilikon+lipo 16000 ödedim
- 20 Şubat 2010
- 1.178
- 106
- 323
o siteleri gördüm hemen kapılmayın amaKızlar günaydın. Kapıya kadar gelen kargoyu iade ettim. Herkes dolandırıcı filan yazıyordu. Birde siteleri çok güvenli gelmedi bana. Nereye tıklasam aynı sayfayı açıyordu.
orijinal olanlar yosun özlü sabunu veya yosun tozu var düşündünüz mü tamamen içerisi aynı
Son düzenleme:
- 22 Mayıs 2015
- 744
- 656
- 103
Kızlar merhaba
Ben dayanamayıp bugün aldım ve bugün kullanmaya başladım. Düzenli olarak 2 ay kullanacağım. Ben doğum yapmadım ama fazla kıloları verip cok zayıfayınca benımde kalcam ve bacak aralarım çatladı. Ürüne gelince pek çakma gibi durmuyor. Sürünce vücudunuza işlediğini hissedebiliyorsunuz. Zaten yosun gibi kokuyor. Satış yapan çok site var. Ama ben bir blog yazarının önerdiği siteden aldım. Bi kaç hafta sonra azalma olup olmadığını yazarım :)
Ben dayanamayıp bugün aldım ve bugün kullanmaya başladım. Düzenli olarak 2 ay kullanacağım. Ben doğum yapmadım ama fazla kıloları verip cok zayıfayınca benımde kalcam ve bacak aralarım çatladı. Ürüne gelince pek çakma gibi durmuyor. Sürünce vücudunuza işlediğini hissedebiliyorsunuz. Zaten yosun gibi kokuyor. Satış yapan çok site var. Ama ben bir blog yazarının önerdiği siteden aldım. Bi kaç hafta sonra azalma olup olmadığını yazarım :)
- 19 Nisan 2012
- 526
- 53
- 73
Canım merakla bekliyoruz cevabını inşallah fayda görürsünKızlar merhaba
- 4 Ekim 2016
- 72
- 18
- 93
Arkadaşlar Merhaba Algae Yosun Yağını bende wep sitesinden satın aldım. O kadar inandırıcı reklam yapmışlarki malesef bende kandım. Ürünü 20 gündür düzenli kullanıyorum. Tavsiye edilen kullanım günde bir kez fakat ben daha hızlı sonuç alabilirim belki diye günde iki kez bolca sürdüm ve çatlak olan bölgelerime masaj yaptım. Ne yazıkki hiç fark yok. Kargo ücreti ödemeyeyim diye 3 kutu aldım ve şuan iki kutu boşta duruyo. Algae Yosun Yağını kesinlikle tavsiye etmiyorum. Boşuna paranızı çöpe atmayın..
- 20 Mart 2016
- 92
- 38
- 88
Üzüldüm canım paranın boşa gitmesine. İnsanları böyle kandırıyorlar. Dün beni tekrar aradılar ürününüzün çıkışını yapıyoruz dedim ne münasebet iptal ettiğim ürünü neden gönderiyorsunuz. Siz neden istemiyorsunuz diyolar birde dedim çünkü ürününüz hakkında çok fazla olumsuz yorum var sahtekar diyorlar sizin için dedim Tmm teşekkür ederiz dedi kapattı. İyiki almamışım. Bende 3 kutu sipariş etmiştimArkadaşlar Merhaba Algae Yosun Yağını bende wep sitesinden satın aldım. O kadar inandırıcı reklam yapmışlarki malesef bende kandım. Ürünü 20 gündür düzenli kullanıyorum. Tavsiye edilen kullanım günde bir kez fakat ben daha hızlı sonuç alabilirim belki diye günde iki kez bolca sürdüm ve çatlak olan bölgelerime masaj yaptım. Ne yazıkki hiç fark yok. Kargo ücreti ödemeyeyim diye 3 kutu aldım ve şuan iki kutu boşta duruyo. Algae Yosun Yağını kesinlikle tavsiye etmiyorum. Boşuna paranızı çöpe atmayın..
- 4 Ekim 2016
- 72
- 18
- 93
Üzüldüm canım paranın boşa gitmesine. İnsanları böyle kandırıyorlar. Dün beni tekrar aradılar ürününüzün çıkışını yapıyoruz dedim ne münasebet iptal ettiğim ürünü neden gönderiyorsunuz. Siz neden istemiyorsunuz diyolar birde dedim çünkü ürününüz hakkında çok fazla olumsuz yorum var sahtekar diyorlar sizin için dedim Tmm teşekkür ederiz dedi kapattı. İyiki almamışım. Bende 3 kutu sipariş etmiştim
İyi yapmışsınız. Bende keşke almak için acele etmeseydim belki o zaman baska kullanıcılar olumsuz yorum yapardı bende almaktan vazgeçerdim. Neyse sağlık olsun. Dün gece özellikle üyelik oluşturdumki baska almak isteyenler mağdur olmasın diye. Bide ürünü terbiyesizler eksik yollamışlar kapıda ödeme yaptığım için iş işten geçti diye yardımcıda olmadılar.Yani Hediyesi olan Yosun Kreminide yollamadılar. Algae yosun yağı çatlaklara iyi gelseydi hediyesi umrumda olmazdı. Ama yalan söyledikleri için ürün çatlakları geçiriyormuş gibi anlattıkları için hertürlü hakkım haram olsun..