- Konu Sahibi soulmate84
Televizyonda gördükten sonra, netten bakıp bir kaç model beğendim. Hem fiyatı cazip geldi, hemde kalite olarak güzel ürünler. Beğendiğim ürünler kampanyalı ürünler çıktı, çok sevindim. Bu ürünlere fazla bir bütçe ayıramayacağız, bizi bir süre idare etmesi için hem kaliteli hemde ucuz birşeyler almak istiyoruz. Tabii ki mağazaya gidip inceleyeceğiz önce, ama sizin fikirlerinizi de almak istiyorum. Çünkü bugün Galeri ırfan'da bir yatak odası beğendim 2.700 TL dediler. Markası olmayan bir ürüne ve sadece yatak odasına bu kadar vereceğine, bu kampanyadan yararlanmak daha mantıklı geldi. bilmiyorumkismile
Kampanya şu şekilde;
1 Mayıs - 30 Haziran tarihine kadar Alfemo Mağazaları'nda üç Cornella'dan da vazgeçmem diyenlere Cornella Yatak Odası 1.199 TL, Cornella Oturma Grubu 1.785 TL ve Cornella Yemek Odası 1.277,10 TL! Üçü bir arada olarak alanlara inanılmaz fiyata... Cornella Yatak Odası + Yemek Odası + Oturma Grubu'ndan oluşan özel paket fiyatı 4.261,20 TL yerine 3.415,90 TL'ye sizi bekliyor. Üstelik Cardfinans'a özel 12 taksitte ve şimdi alıp, 2 ay sonra ödemeye başlama fırsatıyla...
Yatak odası bu, ürünlerin detaylarına siteden girip bakabilirsiniz. Dolap sürgülü olabiliyor, biz zaten o şekil almayı düşünüyoruz.
Yemek odası da bu
Oturma grubu da bu, 3+3+1+1 şeklinde düşünüyoruz biz.
Kampanya şu şekilde;
1 Mayıs - 30 Haziran tarihine kadar Alfemo Mağazaları'nda üç Cornella'dan da vazgeçmem diyenlere Cornella Yatak Odası 1.199 TL, Cornella Oturma Grubu 1.785 TL ve Cornella Yemek Odası 1.277,10 TL! Üçü bir arada olarak alanlara inanılmaz fiyata... Cornella Yatak Odası + Yemek Odası + Oturma Grubu'ndan oluşan özel paket fiyatı 4.261,20 TL yerine 3.415,90 TL'ye sizi bekliyor. Üstelik Cardfinans'a özel 12 taksitte ve şimdi alıp, 2 ay sonra ödemeye başlama fırsatıyla...
Yatak odası bu, ürünlerin detaylarına siteden girip bakabilirsiniz. Dolap sürgülü olabiliyor, biz zaten o şekil almayı düşünüyoruz.

Yemek odası da bu

Oturma grubu da bu, 3+3+1+1 şeklinde düşünüyoruz biz.

Son düzenleme: