• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Alfemo Evlilik Kampanyası

soulmate84

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2010
1.145
73
358
İstanbul
Televizyonda gördükten sonra, netten bakıp bir kaç model beğendim. Hem fiyatı cazip geldi, hemde kalite olarak güzel ürünler. Beğendiğim ürünler kampanyalı ürünler çıktı, çok sevindim. Bu ürünlere fazla bir bütçe ayıramayacağız, bizi bir süre idare etmesi için hem kaliteli hemde ucuz birşeyler almak istiyoruz. Tabii ki mağazaya gidip inceleyeceğiz önce, ama sizin fikirlerinizi de almak istiyorum. Çünkü bugün Galeri ırfan'da bir yatak odası beğendim 2.700 TL dediler. Markası olmayan bir ürüne ve sadece yatak odasına bu kadar vereceğine, bu kampanyadan yararlanmak daha mantıklı geldi. bilmiyorumkismile

Kampanya şu şekilde;

1 Mayıs - 30 Haziran tarihine kadar Alfemo Mağazaları'nda üç Cornella'dan da vazgeçmem diyenlere Cornella Yatak Odası 1.199 TL, Cornella Oturma Grubu 1.785 TL ve Cornella Yemek Odası 1.277,10 TL! Üçü bir arada olarak alanlara inanılmaz fiyata... Cornella Yatak Odası + Yemek Odası + Oturma Grubu'ndan oluşan özel paket fiyatı 4.261,20 TL yerine 3.415,90 TL'ye sizi bekliyor. Üstelik Cardfinans'a özel 12 taksitte ve şimdi alıp, 2 ay sonra ödemeye başlama fırsatıyla...

Yatak odası bu, ürünlerin detaylarına siteden girip bakabilirsiniz. Dolap sürgülü olabiliyor, biz zaten o şekil almayı düşünüyoruz.
633964743853972500.jpg

Yemek odası da bu
633900075624471720.jpg

Oturma grubu da bu, 3+3+1+1 şeklinde düşünüyoruz biz.
633966563550765080.jpg

Son düzenleme:
Bence kampanya çok uygun olmuş sonuçta Alfemo kötü bi marka değil hem zevkinize hemde kesenize göre hareket etmek gerek Bu arada Galeri ırfanı yada çeyiz mağazalarından mobilya almayı tercih etmeyin derim.

Son düzenleme:
Sadece fikir açısından göz attım mağazalara. Bana da Alfemo'nun kampanyası çok cazip geldi. Modelde güzel ve sade diye düşünüyorum. Hatta mobilyaların ayrıntıları da çok hoş. boshayallersmile

633900011885721720.jpg

633900075991971720.jpg

Merhaba,
Ben de alfemonun bu setini internetten beğenmiştim. Ama haftasonu gidip canlı canlı görünce çok basit olduğunu gördüm. Deri kısımlar parlak parlak imitasyon gibi. Gardrop çok cılız genç odası dolabı gibi...Oturma grubu ise dikişleri bile yok doğru dürüst...Biz iyiki almadık. Lütfen gidip bi canlı canlı görün inanın beğenmeyeceksiniz...Evet fiyatı uygun ama eşya öle 5 sene sonra yenilenebilecek bişey değil 3000tl fazla verin en az 10 sene dayansın...Sevgiler...

oturma grubuna bayıldım ya çok güzel gerçekten ama mobilyaların modelleri güzel ama rengini beğenmedim pek güzel değil

Merhaba,
Ben de alfemonun bu setini internetten beğenmiştim. Ama haftasonu gidip canlı canlı görünce çok basit olduğunu gördüm. Deri kısımlar parlak parlak imitasyon gibi. Gardrop çok cılız genç odası dolabı gibi...Oturma grubu ise dikişleri bile yok doğru dürüst...Biz iyiki almadık. Lütfen gidip bi canlı canlı görün inanın beğenmeyeceksiniz...Evet fiyatı uygun ama eşya öle 5 sene sonra yenilenebilecek bişey değil 3000tl fazla verin en az 10 sene dayansın...Sevgiler...

Yarın bende görmeye gidicem canım. Zaten görmeden karar vermem, netten gördüğüm kadarıyla yorum yapmıştım, fiyatı gerçekten çok çok uygun çünkü. :)

Kampanya çok uygun lakin ben yemek odası ve yatak odasını zevkimle bağdaştıramadım .. ama koltukları sitesinden baktıgımda da çok begenirdim.. çok modern,ve marka da bildiğim kadarıyla kaliteli..düğün paketi arayan çiftlerimize çok uygun .

Merhaba,

ben de sana katılıyorum canım. sevgilimle bir hevesle gittik karabağlardaki alfemo mağazasına ama bi gördük ki çok basit bir de her ürünü vermiyorlarmış belli ürünlerde kampanya varmış. üstelik mağaza sahibi de çok suratsızdı. mobilya bakacağız dedik alın katalogtan bakın dedi. çok beğendiğim bir model bile olsa asla almazdım zaten.

ben de sana katılıyorum canım. sevgilimle bir hevesle gittik karabağlardaki alfemo mağazasına ama bi gördük ki çok basit bir de her ürünü vermiyorlarmış belli ürünlerde kampanya varmış. üstelik mağaza sahibi de çok suratsızdı. mobilya bakacağız dedik alın katalogtan bakın dedi. çok beğendiğim bir model bile olsa asla almazdım zaten.

Kızlar ben görmeye gidemedim, gitmeyide düşünmüyorum zaten artık. Başka yerlere bakıcaz. :))

Bizim evimizde de alfemo ürünleri var, bazalar ve oturma odası hep alfemo, ben oturma odasındaki masa ve vitrinleri katil olarak görüyorumalsanaalsanasmile

öss günümde çarpıpta kolumu mosmor etmiştim, hala da izi durur, masa da sağolsun, ayağımı çarpıpta tırnağımı morarttığım için kendisiyle takışığım, ancak burdaki modelleri beğendim, ayrıntılar da gerçekten çok hoş.. Dikkat edin de çok ağır olmasın ürünler, bizimkiler gevur ölüsü gibi, ayrıca bazam da yamuldu, onu da bildireyim.. delikafadulden

Back
X