Anti-Aging Alfa Lipoik Asit tabletleri

• Konu Sahibi pippi_langstrumpf
  • Başlangıç Tarihi
Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
P

pippi_langstrumpf

Ziyaretçi
Kullanan var mı? cilde çok faydalıymış.

ben kullandım birkaç ay
öyle gözle bir etki görmedim ancak mutlaka faydası vardır bazı şeyi gözle göremiyoruz dokularda çalışıyor

1,5 aydır kullanıyorum. Cilde faydasının sonraki yıllarda daha eblli olacağı kanısındayım. Şuan için acil bir beklentim yok açıkçası.

tabi mutlaka faydası olur illa gözle görmek gerekmiyor

coenzyme 10 ilebirlikte kullanıldığında bir manası var.
tek başına da elbet vardır bir hikmeti de, esas co10 ve lipik tabletini beraber almaklazım..3-6 ay kullan 2 ay ara sonra tekrar.. süper sonuçlar alanlar gördüm :)

bende suan coenzımle beraber alfa lıpoık asıt kullanıyorum 1 haftadır 2 ay kullandıktan sonra spirulına kullanacam sonra tekrar bunları dönusumlu yane işallah faydası olur 29 yasındayım zayıfım yuz<um cok cokuk gözeltlarımdan korkuorum işallah önlemlerle bıseler yapacaz yaslanmamak için

Adanaadana yüzün zayıfsa at kuyruğu otu iç derim, neden dersen; bu forumda bi arkadaş (nikini anımsayamadım okursa kusura bakmasın lütfen) bahsetmişti ben de yüzü zayıf, bedeni çelimsiz bi arkadaşıma önermiştim. Benim yüzüm dolgun olduğu için içmedim o içti. Bir hafta kadar sonra yanaklarının dipleri ve çenesi çok hafif dolgunlaştı. Şu ara görmüyorum ne durumda bilmiyorum son hali. Bi tavsiye...

ay canım izmit cok tesekkur ederım hemen bu önwerını uygulamaya alıyorum bulup içmeye baslamalıyım bende 50 kıloyum ama yuzum cok zayıf özellıkle kupkuru yaaa işallah bıseler olur

iç iç canım ama düzenli bi şekilde iç ki etkisini göstersin.

yalnız bu haplar çok pahaklı.bir seferlik almanın faydası olmuyor.devamını kim getirebiliyor bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…