alf mi fakir mi ?

kadis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
5.202
9
158
Adana
kızlar mop almak istiyorum ama fakir mi alf mi karar veremedim teknosadan fakire baktım 290 tl diyor
alfin fiyatları ne bilmiyorum ama kullanan beğee var mı kızlar

Tek kelimeyle gereksiz iş yükübenim fakirin değil h2o çok heveslendim aldım ama 1saatte bitçek iş 3 saat oluyor finalık geliyor onun yerine bas detarjanı mis gibi parfümlü koksun yerlerde temizlik yaptığın belli olsun buhar veriyor mutfaktaki camlar buhar oluyor yer sildikten sonra bide cam siliyorum eşimde kızıyo niye madem aldırdın diye mecbur evde oldu zamanlar ona gösteriş yapıyorum ama normalde viledaya mis kokulu detarjanı koy ohhh rahatt:):)::)

Alf almayın bence alf ufonun yan markası ve garantilerde arkasında durmuyorlar ben 6 yıl çalıştım içlerindeyim biliyorum ama diğer markalar için bişey diyemicem..

ama vileda da tozu bir yerden alıp bir yere topluyor
camlar buhar oluyorsa sakat tabi ki ama silmeye gerek mi oluyor bide bu bayağı iş yükü öyleyse
keşke etrafımda olan biri olsa alsam denesem

bende buharlı temizleyici istiyorum iyi diyenler olmuş kötü diyenler de olmuş krar veremedim:44:

banyom küvetim parkelerim tertemiz olsun istiyorum..neyle silsem içime sinmiyor.

temizlik önemli ama benim içind epratiklikte önemli
ben bu kadar saat uğraşamam sanırım
zaten zor yetişiyorum her şeye
o yüzden ben viledanın uzun saplı olanları var ya onlardan almaya karar verdim
birde onu deniyeceğim
o da olmazsa artık diz çöküp sileceğim başka çare yok sanırım

Alf almayın bence alf ufonun yan markası ve garantilerde arkasında durmuyorlar ben 6 yıl çalıştım içlerindeyim biliyorum ama diğer markalar için bişey diyemicem..
bu yoruma şapka çıkarıyorum .alf vantilatör aldık şu soğuk buhar üfleyenlerden bir yaz boyu kullandık sonraki yaz açtığımızda çalışmıyodu .ve biz elli kere aradık servisini yapacak adam yok muhatap bulamadık eşimde lanet olsun dedi koca aleti çöpe attık kadiscim

ne kadar enteresan ya
bizim elektrik süpürgesine dönmüş
kenwod almıştım servis eve geliyor diye sattılar ne gelen var ne giden birde anlaşmalı servisi bile bu markadan vazgeçmiş çok arıza verdiğinden
o yüzden buraya sorayım dedim iyi ki sormuşum

haklısın canım zaman önrmli ama temizlik daha da önmli.
viledanın temizliği içime sinmiyor benim ne yapsam da..
diz çöküp siliyordum bende evet ama bu kez daha çok zaman kaybı vede dizleri çok zcıyor insanın..
bakalım araştırıyorum..inş.karar verip alabilirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…