• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

alez yatak koruyucu

smy28

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2013
20
1
8
35
Kocaeli
Kizlar yardim yatak koruyucu alez almak istiyorum ama hangi marka onerirsiniz tecrubeli bayanlar hangisinden memnunsunuz su gecirmez istiyorum acaba terletirmi diyorum lastikli olanlari var kenarlari ve carsaf gibi saranlari 20 lirayada var 160 da kararsizim lutfen yardimci oluno_O

Cevabı ben de merak ediyorum. Ben de kızımın beşiği için istiyorum. Dönem dönem Bim A101 gibi marketlere geliyor ama karar veremedim.

Arkadasim.bimden almis su geciriyo dedi.ben 30 tlye almistim mecbursan kullaniyosun ama carsafin altinda olduhu halde insani rahatsiz ediyo yatarken cikardigi ses .benim kiz benim yanimda yatiyo diye kendi yatagima almistim ama sinir bozucu birsey hisir hisir ses geliyo dondukce ben her ihtimale karsi almıştım altina kacirir diye ama bir sure sonra cikarip artim cunku cekilecek gibi degil rahatsiz ediyo
Ama gercekten cok kaliteli bir urunden yinede rahatsiz olunur mu bilemiyecem.

bu alezlerin ses çıkarmayanı yok mudur ki ya, ne gıcık bi ses o öyle sanki her gün mens olmuşsun gibi hissediyorsun :KK43:

istikbal den almıştım yıllardır kullanıyoruz oğlumun yatağına su geçirmeyen aldım bizimki normal sadece yatak kirlenmesin amaçlı lastikliler ama asla kayma olmadı hiç lastikleri de sapasağlam duruyor dokusuda çok güzel yumuşacık beyaz ama rengi hala bembeyaz grileşme olmadı çok memnunum

Back
X