• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aleyna Tilki'nin yeni klibi pedofili öğeleri mi içeriyor?

efide

Gece rüyamda,gündüz hayalimde..
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
2.241
4.362
83
İstanbul Valiliği tarafından alkollü ortamlarda konser vermesi yasaklanan çocuk şarkıcı Aleyna Tilki'nin yeni klibi, pedofili öğeleri içerdiği yönünde tartışılmaya başlandı.

Alkollü ortamlarda konser vermesi yasaklanan çocuk şarkıcı Aleyna Tilki'nin yeni klibi, pedofili öğeleri içerdiği yönünde tartışılmaya başlandı.

BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

Klipte, oyuncakların olduğu bir çocuk odasında görülen Tilki'nin çocuk kılığına girmesi, makyaj yapması ve müstehcen hareketlerde bulunması büyük tepki çekti. Klipte kocaman bir oyuncak ayıyla yan yana bulunan Tilki'nin klibinin uzmanlar tarafından incelenmesi bekleniyor.

https://www.google.com.tr/amp/m.yeniakit.com.tr/haber/aleyna-tilkinin-yeni-klibi-pedofili-ogeler

Ortada pedofililer ipini koparmış gibi geziyor, çocukların emanet edildiği sözde din eğitimi verilen vakıflarda kurslarda çocuklar tacize uğruyor ses yok, hatta bir kereden birşey olmaz deniliyor ama Aleyna Tilki'nin klibinden kıyamet kopar şimdi.

Valla klibi izledim sağlıklı bir bireyi pedofiliye teşvik edecek aşırı detaylar görmedim. Erotik bir yanı yok, şu ana kadar daha sapkınlık ve erotizm içeren klipler izlediğim oldu.

Bence milletin işi gücü yok, memlekette odaklanılacak gerçek sorunlara eğilmek yerine Aleyna Tilki'nin klibin sarmışlar. Zaten hep böyleydi, ne kadar gerçek sorun varsa görmezden gelip suni gündemlerle uğraştırıldık yıllarca, gazetelerde bile sayfalar dolusu magazin ve gerzomat haberlere yer verilir oldu.

Ortada pedofililer ipini koparmış gibi geziyor, çocukların emanet edildiği sözde din eğitimi verilen vakıflarda kurslarda çocuklar tacize uğruyor ses yok, hatta bir kereden birşey olmaz deniliyor ama Aleyna Tilki'nin klibinden kıyamet kopar şimdi.

Valla klibi izledim sağlıklı bir bireyi pedofiliye teşvik edecek aşırı detaylar görmedim. Erotik bir yanı yok, şu ana kadar daha sapkınlık ve erotizm içeren klipler izlediğim oldu.

Bence milletin işi gücü yok, memlekette odaklanılacak gerçek sorunlara eğilmek yerine Aleyna Tilki'nin klibin sarmışlar. Zaten hep böyleydi, ne kadar gerçek sorun varsa görmezden gelip suni gündemlerle uğraştırıldık yıllarca, gazetelerde bile sayfalar dolusu magazin ve gerzomat haberlere yer verilir oldu.

http://www.komplohaber.com/m/?video_id=1943
Burdan izlersen daha net anlaşılıyor. Zaten bilinçaltı veriliyor mesaj .

Vakıflarda kurslarda olanda ortaya çıkıyor ifşa ediliyor. Buna bir lafımız yok ki öyle olacak tabi.Ama klipte bir iğrençlik söz konusu .Buda ifşa olsun.

Haber kaynağı olan gazete de , neyseee bir şey demeyecem

Back