Alexrandra ve buz lazer

suuubusra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2024
12
1
1
18
Herkese merhaba lazere gideceğim ama kafam karışık bu yüzden yardımcı olmanızı istiyorum Alexrandra lazerin bitirme özelliği var diyorlar bu zlazer o kadar etkili değil diyorlar arada kaldım tüylerm çok siyah değil ama kökleri kalın hep jilet kullandım azaltma veya bitirme özelliği var mı hangisi daha iyi bide lazer sonrası bakım nasıl oluyor

Alex bilmiyorum ama ben buz lazere 7 seans gittim koltuk altım gözle görülür şekilde azaldı ama genital bölgem yarı yarıya diyelim azalma oldu devam dicektim ama gebe kaldığım. İçinde devam edemedim

Alex bilmiyorum ama ben buz lazere 7 seans gittim koltuk altım gözle görülür şekilde azaldı ama genital bölgem yarı yarıya diyelim azalma oldu devam dicektim ama gebe kaldığım. İçinde devam edemedim
Peki lazer sonrası genital bölgedeki kılları sonra meyle alıyorsunuz jilet çoğaltır ağda sarkma yapıyor

Merhaba ben tüm bacak olarak buz lazere gittim 8+2 seans kadar.
Bu süreçte yüzde yüze yakın bitmişti. Merkezde artık devam etmemize gerek yok dedi bende zaten çok memnun kalmıştım bitirdik.
1 sene idare etti, daha sonra tekrar çıkmaya başladı.
Ama eskiye nazaran yine iyi durumda %50 azaldı ama sanıyorum ki zamanla tekrar eski haline dönecek.
Bana tek artısı şu oldu diyebilirim ki tüylerim gerçekten inceldi.

Uzman jiletle al dedi Bi çoğalma. Olmadı aynı şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…