- 6 Şubat 2020
- 157
- 185
- 23
- 30
- Konu Sahibi Karanfilkokusu34
Merhaba hanımlar. Ben genetik olarak çok kıllı biriyim yani hormon problemim yok. Tüm vücut lazere gidiyorum bazı bölgeler 7 bazı bölgeler 8 seans oldu. Gözle görülür bir incelme var ama tam bitmedi. Şöyle ki el bileklerim ayak bileklerim yüzde doksan bitti ama kol bileğimden sonra dirseğe kadar olduğu gibi çıkıyor. Yani Çok az incelme seyrelme var o kadar. Tüm bacak gittim bileklerim bitti bacaklarımdakiler inceldi tamamen ama bilek hariç kıl sayısında bir azalma yok. Neden olabilir? Ortalama 2 ayda bir gittim, pandemiden dolayı bazen birkaç hafta uzayabiliyordu bu düzensizlik yaratmış olabilir mi? Mesela kollarımdaki kıllar uzayınca tamamen uzamasını bekliyip öyle gittim(2 ay) Bundan sonra öyle mi yapmalıyım yoksa kıllar çıkmaya başladıktan hemen sonra çok uzamasını beklemeden mi gitmeliyim?
12 seans hakkım vardı, 4-5 seansım kaldı bu seanlar bir fayda sağlar mı? Bacağımdaki incelen kıllar hala siyah, kalan 5 seansım etki eder mi? Çok stres yapıyorum lütfen bilgili ve deneyimli hanımlardan fikir istiyorum şimdiden çok sağolun...
12 seans hakkım vardı, 4-5 seansım kaldı bu seanlar bir fayda sağlar mı? Bacağımdaki incelen kıllar hala siyah, kalan 5 seansım etki eder mi? Çok stres yapıyorum lütfen bilgili ve deneyimli hanımlardan fikir istiyorum şimdiden çok sağolun...