ben bağdat epiderme gidiyorum. ama daha yenı basladım. 18 gun falan oldu ılk seansımı yaptıralı ama memnunum. hala çıkmadılar normalde 4-5 gunde bir epilasyon aleti ile alırdım. çok tavsiye edip de yanlış yönlendirmek de istemem çok tecrubeli değilim çünkü ama ben memnunum opuyorumnanaktan
kzılar bende caddede lifemede gidiyorum. genital bölgesi için onlardada alexandrite cihazıyla yapıyolar.ben 3 seans oldu gidelim baya memnun kaldım fiyatl olarakta bana uygun geldi.ilgilenen arkadaşlara duyurulur.
tamam canım gelişmeleri yazarım zaten gun gun yazıorum nerdeyse kaydirigubbakcemile3 bence ii bi yer seçmek lazım bana 2 ay sonrasına randevu verdiler zaten. daha sonrakı seanslar belkı daha uzun bıle olabilir. gıdıp gelmen çok problem olmaz sanırım zaten ?
yüz içinde biraz tehlıkelı goruorum. tam kararımı vermedım ama eğer başlarsam ıgnelı dusunuorum yuzum ıcın. bilmiyorumkismile
bana %60 falan demediler sadece sarı tüyleriniz var bunlarını etkilemez dedi. gerisi için biter ama düzenli gelmelisinz falan dedi. şimdilik memnunum 1 ay oldu nerdeyse hala hiç çıkmadı ve daha ilk seamsım. ben umutluyum ama bakalım.
ewet biraz bünye meselesi bende tüm bölge isedim. dr önce bi bakalım bünyen nasıl tepki verecek ona göre bakalım dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?