Ankara'da olupta lazer ile tüy sorunumu tamemen çözdüm diyenler (özellikle yüz ve kol için) lütfen paylaşımda bulunabilir mi?
alexandrite son çıkan bi modeli olduğunu söyledi. hiç bir şekilde yüzümde leke falan yapmadı lazer olduğum bile belli değil kıl köklerim çok sert ve kalındı şimdi çıksa dahi belli bile olmuyo
seanstan 1 saat önce emla sür ve streçle kapat.. acı falan hiçbirşey duymazsın...
KIZLAR YA BEN BUGÜN İLK SEANSIMA GİRDİM VE AÇIKÇASI ÇOK TIRSIODUMeyvahedigeldismile
GENİTAL KOLTUK ALTI VE TÜM BACAK.AMA HİİİİİİİİİÇ ACIMADI SOĞUK HAVA ÜFLÜODU DEVAMLI AMA HAVA BAYA SAĞLAMDI YANİ ONDAN SANIRIM.SONUÇ OLARAK BÖLE ACISIZ OLMASINDAN DOLAYI ÇOOK MUTLUYUMMM:lepi:
alexandrite son çıkan bi modeli olduğunu söyledi. hiç bir şekilde yüzümde leke falan yapmadı lazer olduğum bile belli değil kıl köklerim çok sert ve kalındı şimdi çıksa dahi belli bile olmuyo
canım hangi merkezde yaptırdığını yazarmısın teşekkürler
merhabalar
vahiba ve mekselina_06
lazer epilasyonu ile ilgili mesajlara bakıyordum yazdıklarınızı gördüm.bende ankarada yaşıyorum.koltuk altı ve genital bölgeye 1-2 defa gittim ancak gittiğim yerdeki cihaz lpd miydi neydi adı ama alexandre için iyi diyorlar.
hangi merkeze gittiniz acaba?
birde hangi bölgeye ne kadar ücret ödediniz seans başına?
özelden mesaj yazma hakkım yok siz yazar mısınız şimdide tşkler
bende alex denen cıhazla yaptırıorum cene bölgeme 3 seans bıttı 3 aydırda hala gelmedı az tuk cıkanlarda kendı tuy rengımde eskısı gıbı kıllar koyu degıl sımdılık memnunum umarım ılerkı zamanlarda hepsınden kurtulmus olurum sızede yazarım.:)
canım hangi merkezde yaptırdığını yazarmısın teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?