Buldum arkadaşlar yönetmelği:Yönetmelik gereği 2010 yılı ocak ayı itibari ile
"Lazer epilasyon merkezi, Estetik merkezi, Güzellik merkezi" adı ile bilinen kuruluşların bu ünvanları kullanmaksızın kapatılmasına karar vermiştir.
Sağlık Bakanlığı Tarafından 15.02.2008 tarihli 26788 sayılı resmi gazetede yayınlanan AYAKTA TEŞHİS VE TEDAVİ YAPILAN ÖZEL SAĞLIK KURULUŞLARI HAKKINDA YÖNETMELİK ile Güzellik Merkezi kavramı ortadan kaldırılmış, lazer epilasyon dahil tüm medikal estetik uygulamaların hastane ve polikliniklerin sadece dermatoloji veya plastik cerrahi polikliniklerinde veya bu branş hekimlerinin özel muayenehanelerinde yapılması öngörülmüştür. İlgili yönetmelik mevcut güzellik merkezleri 'nin en geç 01.01.2010 tarihinde kapanmasını öngörmektedir.
(2010a kadar yani 8 ay süreli var kapatmaları için)
bugun ikinci seansıma gittimm ayarları arttıgı için çok canım yandı şu an olmuş hala yanıyo yüzüm...benden önceki kızın 13.seansıymış yüz için kalınlar bitti ama tüy şeklinde kalmışş..4 seasnta kalınlar tüy olur ondan sonra tüyler zor gidiyor dedi..bakalımm umarım eziyetlerimize ve ordan burdan kesip ayırdıgımız paralar boşa gitmez inş..
Buldum arkadaşlar yönetmelği:Yönetmelik gereği 2010 yılı ocak ayı itibari ile
"Lazer epilasyon merkezi, Estetik merkezi, Güzellik merkezi" adı ile bilinen kuruluşların bu ünvanları kullanmaksızın kapatılmasına karar vermiştir.
Sağlık Bakanlığı Tarafından 15.02.2008 tarihli 26788 sayılı resmi gazetede yayınlanan AYAKTA TEŞHİS VE TEDAVİ YAPILAN ÖZEL SAĞLIK KURULUŞLARI HAKKINDA YÖNETMELİK ile Güzellik Merkezi kavramı ortadan kaldırılmış, lazer epilasyon dahil tüm medikal estetik uygulamaların hastane ve polikliniklerin sadece dermatoloji veya plastik cerrahi polikliniklerinde veya bu branş hekimlerinin özel muayenehanelerinde yapılması öngörülmüştür. İlgili yönetmelik mevcut güzellik merkezleri 'nin en geç 01.01.2010 tarihinde kapanmasını öngörmektedir.
(2010a kadar yani 8 ay süreli var kapatmaları için)
canım soğuk jel koysaydın yüz ince bölge olduğu için krem sürüyosun dimi canım istersen bidaha gittiğinde emla krem sür acısını biraz alır kib canım:1hug:
ay valla emla sürcem bundan sonraaa.scene ve bıyık kısmına dayanamadım busefer:)lazer anındaki acı neysede sonra bi saat kalbim yüzümde attı sanki öyle sızladı:1shok:
kadın olmak her açıdan zor vallaaaaaamirmirmirmir
selam kızlar ben de alexandrite'a yeni başladım genital ve koltukaltı için. bir hafta oldu yaptıralı dökülmeye başladı ama yine de hepsi dökülmedi yani kendi kendine dökülsün istiyorum. ben hepsini tek tek çekemem ki dimi ama. nasıl bi yöntem önerirsiniz? birşey bilen varsa lütfen söylesin bütün forumu okumaya vaktim yok malesef
cnm bende senin gibi aynı bolgelerimi yaptrdım bi hafta sonra kontrole gidecegim ....benimde hepsi daha dokulmedi bence endiselenme yakın zaman içinde hepsi dokulecektır
benimde oyle %90 döküldü hemde ilk seans ta bu hafta içi test atısı yapılması için gidecegim .....bana 8 seansta biter demıslerdi ama 1 seasta tuylerim hemen hemen hepsi yok oldu acaba yok olanların yerine tekrardan cıkacak mı o yuzden mı 8 seans dedi
benimde oyle %90 döküldü hemde ilk seans ta bu hafta içi test atısı yapılması için gidecegim .....bana 8 seansta biter demıslerdi ama 1 seasta tuylerim hemen hemen hepsi yok oldu acaba yok olanların yerine tekrardan cıkacak mı o yuzden mı 8 seans dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?