Maalesef iğrenç bir his ve hiç hijyenik gelmiyor; ama o jelsiz buz lazer olmuyor, lazer başlığının tende kaymasını ve yakmamasını sağlamak için kullanılıyor sanırım. Alex’ten etkili cihaz görmedim. Alex, büyük oranda kökten bitiriyor. Buyur canlı örneğiyim, 10 yılı aşkındır regl düzensizliği ve hormonlarımın saçmaladığı dönemlerim oldu, hatta doğum da yaptım;ama %90’ı geri çıkmadı, kökler kapandı. Kalanı için yaptırdığım buz lazer işe yaramadı. İğneliyle hâllettim. Bazı kadınlar buz lazerin işe yaradığını düşünüyor;ama kısa dönem sonuçlarına göre konuşuyor, buz lazer sadece modern ağda görevi görüyor.
Dediğim gibi en az 10 sene oldu, cihazın tam adı ve modeli aklımda değil; ama Alex çakması hiç duymadım. Sorun yaşamazsın. O zaman genital ve koltuk altında bir dene, ince kısımlara üst kol ve bacağa hiçbir lazeri değdirme. İğneli de yaptıramam diyorsan, üst bacak ve kola yeni nesil tüy sarartıcı lazerlerden yaptır; tüyleri sarartıp döküyor, uzun vadede inceltiyormuş, cildi çok güzelleştiriyor.