Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Alexandrite candela gentlelase pro
- Konu Sahibi Eloss34
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 29
Ben oldukça memnunum aşırı memnun kalırsınızMerhaba alexandrite candela gentlelase plus cihazına gidip memnun kalan varmı tüylerim kalın ve siyah
- 26 Temmuz 2019
- 131
- 27
- 98
- 23
En iyi lazer cihazı diye biliyorum.Merhaba alexandrite candela gentlelase plus cihazına gidip memnun kalan varmı tüylerim kalın ve siyah
Tüylerinizden kurtuldunuzmu peki diod lazere gittim hiç verim alamadım bununda öyle olmasından çekiniyorumBen oldukça memnunum aşırı memnun kalırsınız
- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 29
Gidin yüzde yuz memnun kalacaksınızTüylerinizden kurtuldunuzmu peki diod lazere gittim hiç verim alamadım bununda öyle olmasından çekiniyorum
Hani iğneliye gidiyordun, alexandirete yapmıyorlar bana diyordun. Ben sana fakesin derken çok ciddiyim. Hiçbir tutarlılık yok sözlerinde zorunlu.Ben oldukça memnunum aşırı memnun kalırsınız
- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 29
Bu en iyi lazer zaten kardesim kurtuldu. Çok önemli bi ciha
Yahu ben her yerime iğneliye gitmiyorum, sadece üst bölge ve yüze başladım , alexandrite ile yüzüme yaptırdım 2017 denn beri bu cihazı kullandım yüzüme vücuduma da 2021 yılında başladım 9 seans gittim benim tuylerim çok kalındı inceldi hatta bi buçuk Aydır hiç çıkmıyorHani iğneliye gidiyordun, alexandirete yapmıyorlar bana diyordun. Ben sana fakesin derken çok ciddiyim. Hiçbir tutarlılık yok sözlerinde zorunlu.
- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 29
Alexandrite yapmadılar sırtımaHani iğneliye gidiyordun, alexandirete yapmıyorlar bana diyordun. Ben sana fakesin derken çok ciddiyim. Hiçbir tutarlılık yok sözlerinde zorunlu.
- 21 Aralık 2014
- 9.005
- 28.485
- 798
Yanlısın olmasın zorunlu alex yüze yapılmaz riskli baska bi makine olmasınYahu ben her yerime iğneliye gitmiyorum, sadece üst bölge ve yüze başladım , alexandrite ile yüzüme yaptırdım 2017 denn beri bu cihazı kullandım yüzüme vücuduma da 2021 yılında başladım 9 seans gittim benim tuylerim çok kalındı inceldi hatta bi buçuk Aydır hiç çıkmıyor
Ben iğneli ye göğüs dekolte bölgem için gidiyorum tüm vucut için değil daha dikkatli okursanız anlarsınızHani iğneliye gidiyordun, alexandirete yapmıyorlar bana diyordun. Ben sana fakesin derken çok ciddiyim. Hiçbir tutarlılık yok sözlerinde zorunlu.
Onunda gittiği soğuk hava üflemeli olanmıydıBu en iyi lazer zaten kardesim kurtuldu. Çok önemli bi cihaz
Size değil zorunluya yazdım zaten ben onu, dikkat ettiyseniz sizi değil zorunluyu alıntıladımBen iğneli ye göğüs dekolte bölgem için gidiyorum tüm vucut için değil daha dikkatli okursanız anlarsınız
- 21 Aralık 2014
- 9.005
- 28.485
- 798
Aynen o alexOnunda gittiği soğuk hava üflemeli olanmıydı
- 21 Aralık 2014
- 9.005
- 28.485
- 798
Bu arada alex yüze yapmıyorlarHani iğneliye gidiyordun, alexandirete yapmıyorlar bana diyordun. Ben sana fakesin derken çok ciddiyim. Hiçbir tutarlılık yok sözlerinde zorunlu.